Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד אוהב נוחות מרווח וגובה ואם זאת שומר קצת על עלויות מבחינת צריכת הדחק וטיפולים אז אני מתלבט עכשיו בין כמה דגמים ויש לי כבר העדפה דהיא קיה ספוטאז אך בגלל צריכת הדלק נכנסו לסיפור גם היונאי ix35 סובארו xv וזה שהכי פחות בולט זה הקשקאי . אשנח לשצוע המלצות כרגע שאני משכלל את כל הנתונים אני חושב שהטוב מבניהם זה ה xv אבל בגלל שיש לי עבר לא טוב עם סובארו אני קצת חושש הינ לי b3 שלא זזה שותה דלק וים תקלות . אשמח להמלצות

תודה

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

מה אתה מחפש? אם אתה מחפש 4*4 זה הסובארו, משאר הבחינות היא פחות טובה, קיה נירו או טויוטה chr, יתנו צריכת דלק מצויינת, ובטיחות אקטיבית, הקיה ספורטאז יתן בטיחות אקטיבית ולוק מוכר, היונדאי בדיוק כמו ספורטאז ללא אביזרי בטיחות אקטיביים, ניסן קשקאי בגרסת 1.2 מאוד איטי,

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

מצטרף להמלצה על הנירו- ג'יפון (אמנם קטן מהספורטאז' אבל זה ג'יפון וזה מה שהעם רוצה), חסכוני מאוד יחסית לספורטאז' 1.6 מקביל, מאובזר, מרווח, לא חלש מהספורטאז', 5 שנות אחריות ונוסע טוב.

על ה-CHR אני ממליץ בלב פחות שלם- העיצוב והסמל מקדימה עושים את שלהם, אבל זה רכב מאוד צפוף יחסית לרכב שעולה כמו ספורטאז', בגאז' קטן, לא נוח לנסיעה, מאובזר גם באבזור בטיחותי מקורי (מצד שני גם לקיה יש שפע ממנו, ולה יש פריטים שאין ברמה הבסיסית של הטויוטה כמו מושבי חצי עור ופתחי אוורור מאחור).

זה אם אתה מדבר על חדש... בגזרת המשושמשים הייתי בודק (אם היא עונה לדרישותייך מבחינת מראה) סוזוקי קרוסאובר.

מה התקציב?

פורסם

150k בערך ... חדש

אני צריך נוחות וגובה זה העיקר שיהיה מרווח ולא מסורבל

תודה רבה על העזרה

פורסם

התלבטתי גם לפני מספר חודשים

אם גובה זה מה שמדבר אלייך תבדוק גם את האאוטלנדר של מיצובישי אני התאהבתי בו למרות שלא מהללים אותו כל כך הוא רכב מאוד נפוץ בכבישים והוא גבוה

פורסם

וואוו הפגו 3008 נראית חללית מרשים אך צרפתי זה שיקול שדורש נסיעת מבחן . האמת שהנירו נראת לי הצגה סיכוי גדול שאלך עליה בעיקר כי היא היברידית ויחסית מרווחת למרות שהפגו יפה מאוד ועושה לי עיניים מרשימה ומיוחדת מלאה בשליפציקים מפתים . האמת היא שהתאהבתי בגובה בעיקר בזכות זה שלי יש כרגע i20 ולחברה שלי גוק אהבתי את זה שהוא גבוהה למרות שהוא דיי כבד מאיץ באיטיות ושומעים את המנוע דיי חזק אבל הוא נוח . ואם בגללו אהבתי גובה אני חושב שהנירו מספיק גבוהה לי . אלך לבדוק את שניהם עם נטייה לנירו בעל צריכת דלק מעולה ואני מאמין בקיה .

תודה רבה !!

פורסם

הנירו נוסע הרבה יותר טוב מהספוראז 1600, במיוחד בהאצה במהירויות נמוכות, אבל אתה יושב נמוך יותר, הטיוטה לא פחות מרווחת למרות מה שטוענים פה, מה שכן הבגאז יותר רדוד ולכן קטן יותר, והעיצוב הרבה יותר מיוחד,

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

היא יותר צפופה מאחור והרבה יותר קלסטרופובית לילדים מאחור. אבל העיצוב והסמל עושים את שלהם.

לדעתי ההתבלטות שלך צריכה להיות בין הנירו לבין ה-3008 דיזל.

פורסם

וואי וואי וואי !!! עשיתי נסיעת מבחן ב3008 עכשיו פשוט מדהים איזה נוחות וכמה היא עתידנית וקלה נותנת גז בכיף ומפנקת במיוחד ! מתוך כל הכיף והפאן הזה היה קשה למצוא סיבות רעות אך מצאתי אם אני משווה אותה לנירו שעוד לא בחנתי .

1. צריכת דלק בעיר שהנירו עושה כמעט חצי ממנה

2.מראה מאוד מושך את העיין המון הסתכלו עלי בדרך ואני לא אוהב שמסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח וקניתי חללית

כמובן שזה גם יתרון על הנירו שהיא הרבה יותר מרשימה ונוחה מבפנים המון שליפציקים מסך יפיפה לוח שעונים מרהיב עיצוב מטמטם

אחרי נסיעה על הנירו מחרתיים נחליט

מקצוענים תודה לכם !

פורסם

אני הייתי הולך על הנירו. נראה רכב טוב וחסכוני וגם בטיחותי מאוד. נסה לקחת גם אותה לנסיעת מבחן אם יזדמן לך, אשמח לשמוע ממך את ההשוואה כי זה דווקא מעניין מאוד!

• תוכן חדש...