Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת זכרתי שיש להם גם כרטיס כחול.. בכל מקרה, אלה ממצאי הבדיקה של אחד מהכרטיסים:

[ATTACH=CONFIG]483395[/ATTACH]

הדילמה שלי היא פשוטה, אני משתמש במיני פיסי ומעבר לSSD שיש עליו אני רוצה להתקין עליו עוד כרטיס זיכרון לכל מיני שטויות שאוריד למחשב שלי בעתיד.. השאלה עד כמה שכנראה שהכרטיס הזה מזוייף, יהיה מסוכן לאכסן שם מידע? הצלחתי לכתוב עליו כ250 ג'יגה, השאלה אם הוא ישמר לאורך זמן ויוכל לשרת אותי.. או לא להסתכן ולקנות אחד מקורי עם נפח נמוך וזהו? אני לא צריך בתאכלס 250 ג'יגה.. סתם שילמתי (וכבר חזר אלי הכסף) כי זכיתי במכרז.. יצא לי בערך 40 שקל לכרטיס.

ב40 ש"ח אי אפשר לקנות כרטיס 1 של 256, גם לא ב40 דולר או אירו.

במקום לבזבז תזמן על כרטיסים מזויפים, קנה אחד קטן ממקור אמין. המחירים בmymemory.co.uk לא רעים לכרטיסים של טושיבה.

פורסם

shake - כפי שאמרתי זה הוזמן במכרז, ידוע לי שאי אפשר לקנות כרטיס בנפח כזה ב40 שקל גם אחד שהוא לא מחברה מוכרת, אני חשבתי שהמכרזים באיביי אמינים, אני מזמין המון באיביי כבר שנים והמכרזים היחידים השתתפתי בהם היו של מוצרים שהשווי המקורי שלהם לא עלה על 2-0 שקל וגם זה קרה כמה פעמים בודדים לכן בחיפוש של כרטיס זיכרון עלה המכרז, החלטתי להשתתף ואחרי יומיים זכיתי.. נכון מחיר ממש נמוך אבל מכרז זה מכרז, בסופו של דבר נתנו לי להבין שמדובר במוכר נוכל והתלוננתי אחרי כמעט חודשיים לאיביי וכבר קיבלתי את הכסף חזרה. כמה שבועות אחרי שכר קיבלתי את הכסף הכרטיסים הגיעו, אמנם הם לא מקוריים ככל הנראה אבל על שניהם עם תוכנת בדיקה הצלחתי לכתוב כ250 ג'יגה, ז"א זה הנפח האמיתי שלהם.

מבחינת אמינות המוצר, יש לי מוכר קבוע באייבי למוצרי זיכרון והמחירים שלו לא רעים לעומת השוק ככה שאם ארצה להשיג מקורי באופן וודאי במחיר טוב זאת לא בעיה..

malcishua - מה הכוונה קבצים קטנים? נגיד אני רוצה להתקין עליו משחק שאני משחק, משחק הרי בנוי מהמון קבצים קטנים וגדולים - זאת תיהיה בעיה? עדיף לפרמט לNTFS? (הכרטיסים הגיעו בEXFAT כברירת מחדל)

פורסם

כל המלל לא רלוונטי כשמוצר כזה לא קיים באתר של סמסונג, כרטיס אחד אדום והשני כחול נראה לך הגיוני?

הצלחת לכתוב עם שגיאות, אתה לא יודע מה איכות השבב וכמה QC לא עשו עליו.

• תוכן חדש...