Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

,למה הכוונה?Estimated Tax

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מוצר(שווי המוצר כולל המשלוח לארץ 1000 ש"ח) באמזון ובשורה מתחת לסכום המוצר והמשלוח רשום לי את המשפט(שבכותרת) הנ"ל=0 ש"ח.הכוונה היא שאין מיסים או הפתעות כלשהם בארץ ולמעשה המחיר שצויין בפניי בחשבונית הוא מחיר סופי בהחלט?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הבנת נכון.

אמאזון גובה מקדמת מס לפי המחשבון שלה. אם נגבה מס לפי החישוב או יותר - זה על חשבון מה שכבר שילמת.

אם נגבה פחות מס או שלא נגבה כלל - אתה מקבל כעבור כחודשיים החזר לחשבון האשראי שלך.

בכל מקרה - המחיר שתשתם ביציאה מהחנות הוא סופי כלפי מעלה. אם יש הפתעות הן רק טובות (קרה לי פעמיים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסבר נכון ,אחדד קצת ברשותך.

רק אוסיף את אשר פותש שואל , כתוב לו הערכת מס של 0 ש"ח.

מה שמביא אותי למסקנה שהוא רוכש מחנות במאזון ולא מאמזון בעצמם. אלו 2 דברים שונים.

2 אפשרויות ,

הראשונה המוכר יבטל את הקניה.

אפשרות נוספת המוכר ישלח את המוצר אבל כל נושא השחרור החבילה מהמכס נופל על כתפיך על כל המשתמע מכך.

תן לינק למוצר אבדוק לך את הנושא.

פורסם

אכן רכשתי את המוצר מחנות/אדם פרטי ולא מאמזון עצמה.כמה בערך דמיי המיסים שיהיה עליי לשלם פה בארץ?

אגב,כשמזמינים מוצרים דרך אמזון מקבלים את החבילה עם דואר שליחים עד הבית או לסניף הדואר הקרוב לביתי?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

קודם כל - קבלו את דברי אייל, הוא מומחה הפורום.

שנית - בחיפושים שלי בדרך כלל אצל מוכרים שלא מאמאזון אין כלל התיחסות למיסים. רק מחיר המוצר והמשלוח.

שלישית - המשלוח מבוצע בדרך כלל על ידי UPS. יש להם שירות עמילות מכס in house, והוא שדואג לנושא המיסים. אם יהיה צורך הם ידעו לפנות אליך כדי להסדיר גביית מס, אם נדרשת. המשלוח הוא עד הבית, והשירות מעולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אכן רכשתי את המוצר מחנות/אדם פרטי ולא מאמזון עצמה.כמה בערך דמיי המיסים שיהיה עליי לשלם פה בארץ?

אגב,כשמזמינים מוצרים דרך אמזון מקבלים את החבילה עם דואר שליחים עד הבית או לסניף הדואר הקרוב לביתי?

לגבי המשלוח כל מוכר וההעדפות שלו. סביר להניח שהמוכר משתמש בחברת שליחויות DHL , UPS וכו'.

לעניין המסים הוא נגזר עפ"י מה שרכשת.

אני מזכיר שוב של כל נושא השחרור החבילה מהמכס הוא עליך כולל נושא אישורים שונים אם נדרש.

אם היית רוכש מאמזון כחנות הם מטפלים בנושא השחרור כולל פניה למשרד התקשרות לדוגמה או כל משרד ממשלתי אחר. אתה לא משלם על השירות הוא כלול בהערכת המס ששילמת.

תן לינק אבדוק לך את הנושא .

אפשר גם פרטי אם אתה מתבייש.

פורסם

הסבר נכון ,אחדד קצת ברשותך.

רק אוסיף את אשר פותש שואל , כתוב לו הערכת מס של 0 ש"ח.

מה שמביא אותי למסקנה שהוא רוכש מחנות במאזון ולא מאמזון בעצמם. אלו 2 דברים שונים.

2 אפשרויות ,

הראשונה המוכר יבטל את הקניה.

אפשרות נוספת המוכר ישלח את המוצר אבל כל נושא השחרור החבילה מהמכס נופל על כתפיך על כל המשתמע מכך.

תן לינק למוצר אבדוק לך את הנושא.

אכן המוכר ביטל את הקניה עוד באותו היום של הרכישה ואינו מעוניין לשלוח את המוצר לארץ/לכתובת שלי שמצויינת בהזמנה.

לא נורא ננסה באיביי.

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...