Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פרטי יד ראשונה מ2010 ולדברי המוכרת טיפלה כל שנה .

באחריות היא טיפלה בחברה ואח"כ במקומות שונים.

כל בקשותי לראות אפילו קבלה אחת מהשנים האחרונות לא נענו

לנטוש ? לבדוק ? להוריד במחיר ?

פורסם

איזה מוסך היא טיפלה בשנים האחרונות? תלך למוסך ותבדוק שמה היסטוריית טיפולים,

לרוב המוסכים יש מערכת ניהול מוסך ובתוכה מתועד היסטוריית הטיפול של הרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אפשר לשאול באיזה רכב מדובר?

אם הרכב לא נדיר במיוחד בשוק, אז הייתי בוחרת רכב יד שנייה אבל עם היסטוריה מתועדת כמו שצריך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כנראה לא טחפלה כמו שעון או שלא טיפלה במוסך מסודר

דבר ראשון ממליץ לך להשוות רישיון לתעודת זהות סיכויטוב שהיא סוחרת

דבר שני. תבדוק טוב ולעומק. יש סיכוי שהוא לא ממש טופל

.

פורסם
כנראה לא טחפלה כמו שעון או שלא טיפלה במוסך מסודר

דבר ראשון ממליץ לך להשוות רישיון לתעודת זהות סיכויטוב שהיא סוחרת

דבר שני. תבדוק טוב ולעומק. יש סיכוי שהוא לא ממש טופל

לא סוחרת - בדוק

פורסם
אפשר לשאול באיזה רכב מדובר?

אם הרכב לא נדיר במיוחד בשוק, אז הייתי בוחרת רכב יד שנייה אבל עם היסטוריה מתועדת כמו שצריך.

לא רכב נדיר .ק"מ נמוך יחסית לגיל ויד ראשונה

פורסם

גם אני לא שומר קבלות לא מתעד בספר טיפולים ולא מנהל טבלאות וקבצי אקסל , אבל וזה אבל חשוב הכל מופיע במחשבים של המוסך.

אז ברגע שהקונה מבקש ממני לראות היסטורית טיפולים אני נותן הוראה למוסך להדפיס את כל ההיסטוריה ונותן לקונה לראות את כל ההיסטוריה של הרכב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני לא מבין,

מה המוסך שהיא טיפלה בו הוא סוד שמור ביותר? הסיבה היחידה לא להגיד זה כי הרכב לא טופל כמו שצריך.

לדעתי? דלג הלאה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא נדיר בלי היסטוריה כלשהי של קבלות וחוסר רצון לנדב מידע זה קו אדום.

אם אתה רוצה להתחיל לבזבז כסף על בדיקות את יכול,אבל אל תשכח שיש דברים שמכוסתחים במכוני בדיקה אוטמטית על מנת למנוע תביעה ומסך מתמחה שיבדוק לך את הרכב לא חייב להביא אחריות על הבדיקה שלו בנוסף יש דברים שמתגלים רק אחריי שקונים את הרכב כגון: בוצה שאי אפשר לראות מהפקק למילוי שמן,מצב טיימינג וכדומה.

פורסם

יכול להיות שהמוסכניק התריע לה על איזה בעיה והיא לא רצתה לתקן אותו, וזה רשום כמובן בהיסטוריה, וזה הסיבה שהיא לא רוצה לתת את הפרטים.

פורסם

מה הבעיה לשמור תיעוד, יש לי קלסר מ0 קילומטר ועד היום כשיש כבר מעל 250 אלף. זה כולה דף שצריך לשים בקלסר במקום לזרוק וזה מספק שקט בזמן המכירה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ראשית, יש חובת גילוי על המוכר ואם היא מסתירה פרט או תקלה ידועים, זיכרון דברים אמור לפתור את הבעיה ובית משפט כבר ביטל עסקאות על סמך מקרים כאלה, גם זמן רב אחרי הקניה, אבל למה להגיע למצב הזה? תכנס ליד2, לוח פוקוס וכו' ותראה עשרות אלפי כלי רכב שעומדים למכירה. בטוח שתמצא משהו אחר לטעמך בלי להסתבך עם מוכר שמנסה להסתיר דברים.

• תוכן חדש...