Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קיבלתי את הרכב אחרי צביעה כללית לאפור מטאלי , לא עברו כמה שעות וכבר יש סימן של צבע לבן מרכב אחר על הדלת , ווקס אמור להוריד את זה או שחייב פוליש?

פורסם
אפשר לשאול רק כמה שילמת, ואיפה עבור צביעה כללית?

קארפיקס , עלה 3500 בגלל המעמ במזומן זה 3000.

הצביעה בתנור ונראת איכותית.

צבעים מקוריים.

פורסם

תשאל בקארפיקס, האמת הייתי ניגש אליהם מניח שיסדרו לך כלקוח שרק יצא מצביעה.

לחליפין להיכנס לפורום אסתטיקה, יש שם הרבה ידע.

המחיר זול מאוד! כמה זמן זה לקח (ולאיזה רכב, אם אפשר)?

מקווה שיסתדר תהנה!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

אם אתה מכבד את מי שצבע לך את הרכב, ולא רוצה לסבך אותו (פוטנציאלית), לא היית צריך לציין שהוא לוקח כסף בשחור.. :shock:

או שאולי אני לא הבנתי אותך. בכל אופן המחיר ממש אטרקטיבי כך או כך.

באשר לשאלה הקודמת שלך, האם אפשר פוליש או ווקס, נראה לי שעל צבע חדש ישנה תקופה מסוימת שאסור להשתמש בפוליש , אבל אני לא בטוח שזה נכון, אשמח אם מישהו יאשר או ישלול את הטענה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)
תשאל בקארפיקס, האמת הייתי ניגש אליהם מניח שיסדרו לך כלקוח שרק יצא מצביעה.

לחליפין להיכנס לפורום אסתטיקה, יש שם הרבה ידע.

המחיר זול מאוד! כמה זמן זה לקח (ולאיזה רכב, אם אפשר)?

מקווה שיסתדר תהנה!

לא רואים כלכך את הצבע של הרכב השני זה נקודה לבנה קטנה , אין לי כוח ללכת לתקן את זה ,

קניתי כמה חומרים מקווה שזה יעזור.

אתמול גם איזה בן זונה שייף לי חלק קטן בכנף במזל זה ירד עם גילדה , אנשים לא יכולים לראות רכב חדש.

הרכב זה יונדאי קופה 2003 לקח 3 ימים , תודה אחי.

עריכה אחרונה על ידי david100140011
פורסם
אם אתה מכבד את מי שצבע לך את הרכב, ולא רוצה לסבך אותו (פוטנציאלית), לא היית צריך לציין שהוא לוקח כסף בשחור.. :shock:

או שאולי אני לא הבנתי אותך. בכל אופן המחיר ממש אטרקטיבי כך או כך.

באשר לשאלה הקודמת שלך, האם אפשר פוליש או ווקס, נראה לי שעל צבע חדש ישנה תקופה מסוימת שאסור להשתמש בפוליש , אבל אני לא בטוח שזה נכון, אשמח אם מישהו יאשר או ישלול את הטענה.

חחחחחח הבנת נכון אבל מה אכפת לי.

לפי מה שהבנתי לא מומלץ לעשות פוליש , ווקס חובה לעשות בפעם בשנה אבל אני יעשה כל 3 חודש.

• תוכן חדש...