Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אנחנו משדרגים את הרכב והתכנון זה מיצובישי האוטלנדר 5 מושבים עם מנוע 2 כנראה רמת גימור INSTYLE

שנת 2013 עשה 80 אלף, זה מחברת שלומו סיקסט. בעיקרון הדרישות זה רכב נוח ואמין...

יש משהו יותר שווה?

PEUGEOT 206XS

פורסם

נוח ואמין גם יונדאי i25 תתן. השאלה מה הצרכים? כמה נוסעים בשנה? כמה אנשים נוסעים ברכב בו זמנית? האם מבטחים נהג חדש/צעיר? כמה זמן תחזיקו את הרכב?

פורסם
נוח ואמין גם יונדאי i25 תתן. השאלה מה הצרכים? כמה נוסעים בשנה? כמה אנשים נוסעים ברכב בו זמנית? האם מבטחים נהג חדש/צעיר? כמה זמן תחזיקו את הרכב?

I25 לא בקטגוריה.

נוסעים הרבה משהו כמו 25 30 אלף+-, לרוב בנאדם אחד, ביטוח לנהג מבוגר,ונחזיק בו כמה שיותר.

נסיעות עם הרבה פקקים, לרוב בין עירוני לא חייב הרבה כוח אבל שלא יהיה עגלה עם סוסה, חשוב תא מטען גדול

PEUGEOT 206XS

פורסם

אתה נוסע הרבה, לדעתי לקנות את האאוטלנדר הספציפית יהיה חבל. גם ככה עכשיו הק"מ שלו גבוה יחסית והרכב לא חסכוני במיוחד. נסה למצוא אוריס הייבריד, או אפילו פריוס. יתנו צריכת דלק עדיפה בהרבה ( בייחוד בגלל הפקקים ).

פורסם (נערך)

הבחור ביקש תא מטען גדול ונח. האוטלנדר מציע פה תא ענק יחסית לאוריס, ישיבה גבוהה . צריך לזכור שבנסיעה בין עירונית יתרון ההיברידי יורד. הפריוס תציע ישיבה נמוכה ומחיר יקר יותר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לאוריס ts יש מספיק מקום. ישיבה גבוהה לא הייתה דרישה. הפריוס לא תהיה יקרה יותר בהכרח. כחדשה היא יותר זולה. הבחור ציון שרוב הנסיעות הן בפקקים. ללא ספק יתרון ההיברידויות תופס פה.

אבל אם פוזה של גיפ זה בסופו של דבר מה שיותר חשוב - שיקנה. בפועל - זה רכב פחות טוב

פורסם

עם נסועה כל כך כבדה הייתי פוזל לכיוון הפלואנס / מגאן סטיישן (דיזל כמובן).

למרות שיהיה לך קשה למצוא אחת עם ק"מ נורמלי, במחיר הזה אתה יכול לעלות שנתון.

תא המטען של שתיהן ענק ובניגוד לדעה (הקדומה) הן אמינות.

אפשרות נוספת היא הC4 פיקסו, אבל אני פחות מכיר את נושא האמינות שלהן.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
עם נסועה כל כך כבדה הייתי פוזל לכיוון הפלואנס / מגאן סטיישן (דיזל כמובן).

למרות שיהיה לך קשה למצוא אחת עם ק"מ נורמלי, במחיר הזה אתה יכול לעלות שנתון.

תא המטען של שתיהן ענק ובניגוד לדעה (הקדומה) הן אמינות.

אפשרות נוספת היא הC4 פיקסו, אבל אני פחות מכיר את נושא האמינות שלהן.

הC4 דור קודם לא מגלות אמינות מופלאה וכדאי להתרחק מהם, בתור בוגר פולאנס דיזל אחת וכרגע עם השניה זה אחלה רכב,

אבל לפקקים מרובים זה לא שלמות, האוטלנדר סה"כ רכב לא רע אבל:

יש רעש מעצבן מהגיר במהירות שיוט.

למכור אח"כ את ה5 מקומות לא יהיה קל (עדיף בהרבה להוסיף עוד כמה שקלים ולקחת את ה7 מקומות).

מצטרף להמלצה על פיריוס נראה שזו תאימות מצויינת לדרישות.

פורסם

אישית הייתי נמנע מרכבים בליסינג, השוק של ה5 מקומות קשה יותר בפרטי והייתי מנסה את מזלי שמה.

ספציפית לשלמה סיקסט יש נטיה לטפל במוסכי הבית שלהם ולא במורשה של היצרן - אם זה המצב..תהיה בטוח שהרכב שלך טופל בצורה הנמוכה ביותר עם החומרים הזולים ביותר.. לכן בקש תדפיס ממוסך מורשה מיצובישי בלבד!.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...