Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מתלבט בין יונדאי i35 2011 ורנו פלואנס דיזל 2013

אשמח לעצתכם מבחינת נוחות נסיעה, יוקר טיפולים, וכדו'

תודה מראש.

פורסם

היה לי באופן אישי את הדגם של ה i35.

אחד הטובים שהיו לי, מכל הבחינות.

לא מכיר ולא יודע לגבי הפלואנס, אבל אני משוחד.

לא כל כך אוהב רנו בשילוב עם דיזל [emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לבד מעיניין עלות הטיפולים (ששם אין לי מושג),

מנסיון עם 2 המכוניות הפלואנס עדיפה בכל פרמטר למעט תגובה ראשונית של הגיר וזחילה בפקקים.

הפלואנס מרווחת יותר עם מושבים נוחים בהרבה, תחושה יותר "אורירית" עם שטח חלונות גדול משמעותית במושבים האחוריים.

תו מטען גדול יותר.

החסרון של הפלואנס הוא לדעתי בהאצה חזקה יש איזה השהייה של שניה עד שהיא מתחילה לזוז (והיא זזה מהר),

ובפקקים במהירות זחילה היא גם לעיתים רועדת,

עוד משהו קטן מערכת הסאונד של הפלואנס מזעזעת והבקרת אקלים לא אינטאטיבית (לא היה גאון גדול מי שעיצב את זה).

פורסם

נהגתי בשני הרכבים במשך כשנתים כאשר נהגתי בתאומה של היונדאי משמעהקיה פורטה.

לטעמי הקוראנית בסיסית ותו לא , לא מצטיינת בדבר חוץ מרעש מנוע נוכחמאוד ברכב, גיר איטי , צריכת דלק בינונית ומטה , בקיצור רכב טיפוסי לציי רכב ,בינוני ולא יותר.

הפלואנס מרווחת , חסכונית, נוחה משמעותית והינה רכב משפחתי טוב לכלדבר וענין, לא מדובר על פאר היצירה אך למשפחה באופן מוחלט נעימה ונוחה יותר, ואםאתה משלם את חשבון הדלק בסוף החודש גם חסכונית בצורה משמעותי, אני למרות הרגלינסיעה אגרסיביים מאוד לא ראיתי צריכה שירדה מ 15.5 קמ לליטר, בנסיעה רגועה ניתןהקלות לראות 18 קמ לליטר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

הפורטה 2011 ממש לא ברת השוואה לI35 באותה השנה. זו ממש טעות להשוות בינהן, גם אם חולקות את אותה פלטפורמה, ולמיטב זכרוני בדיוק ב 2011 הI35 כבר הייתה על המודול החדש והפורטה על הישן. וגם ב 2013 שבבירור שתיהן על אותה פלטפורמה, אין מה להשוות. פשוט אין. לטוב ולרע מכונית שונה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Achtung
פורסם

פות"ש אנא ציין מה אופי השימוש הצפוי (ק"מ בשנה, תמהיל עירוני/בין עירוני). כמו כן כדאי לציין תקציב - הפלואנס מבוקשת ואני בספק אם נסחרת באותו מחיר כמו יונדאי ממודל ישן יותר בשנתיים.

חזיר דיזל

פורסם

לI35 אין צורך להתעסק במחלות גיר,מבחינתי זה דיל ברייקר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
זה מנסיון אישי, או תיאורטי?

תיאורטי, ממה שאני קורא ושומע מאנשים.

יכול להיות שאני טועה ?!

פורסם

דווקא הדיזל של רנו זה הדבר,כל רכבי הדיזל שלהם מצויינים. הבעיות היחידות זה כמו שציינתי נובעות מהגיר. בידני זה עולם אחר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אתה מכליל כאשר הבעיה היא ספציפית לרכבים מסוימים ולא לכלל התוצרת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תיאורטי, ממה שאני קורא ושומע מאנשים.

יכול להיות שאני טועה ?!

איך אתה יכול לטעות אם מדובר בהתרשמות של אחרים?

לרנו אחלה דיזלים

פורסם

רב סרן שמועתי עובד חזק, אנשים שומעים צרפתיות וישר הסטיגמות עולות.

יצא לי לנהוג בפלואנס דיזל, מכונית נוחה יחסית, מרווחת מאוד, סחיבה טובה וצריכת דלק מעולה.

על הסחיבה והצריכה אני יודע משלושה רכבים עם אותו מנוע (K9K, דאסטר וקשקאי ששכרתי בחו"ל ובארץ במגאן III של ההורים), הגיר עובד בסדר גמור למעט התחלת נסיעה כמו שנאמר, שלא הכי מעודן, אבל בסדר בסך הכול. לאחר מכן שאר ההעברות חלקות.

בעיר מהמגאן אפשר להוציא בסביבות 1:15-1:16 אם נוהגים מאוד רגוע, מחוץ לעיר 1:20 לא הכי רגוע, קצת יותר אם נוהגים רגוע.

הפלואנס צריכה להיות דומה בצריכת הדלק לפי מה שמתאר מי שהגיב כאן, 1:18 בנהיגה סבירה בהחלט נתון בר השגה בלי בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה מכליל כאשר הבעיה היא ספציפית לרכבים מסוימים ולא לכלל התוצרת.

צודק,

הכוונה היא לפלאונס בלבד.

• תוכן חדש...