Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 99 אוטומטי.

לאחרונה קורה הדבר הבא:

ברגע שהאוטו נעצר (כמו ברמזור למשל) אז הוא נכבה. אין סימנים מקדימים כמו רעידות או משהו בסגנון. הכל חלק.

הנסיעה חלקה ורגילה ואז שעוצרים הוא נכבה. והוא מניע שוב בלי בעיה. אבל הכיבוי קורה בכל עצירה כמעט. נכבה ואז אני מניע שוב עד העצירה הבאה...

מה זה יכול להיות? יכול להיות כמה גורמים או שיש פה חשוד עיקרי אחד?

ואם כן, מהו?

ועוד יותר חשוב כמה הנזק הכספי שאצא במוסך?

תודה רבה

פורסם
להתחיל בניקוי מצערת.

מה זה ניקוי מצערת? סליחה על שאלת התם שלי אבל אני לא מבין ברכבים כלום.

וכמה נזק כספי דבר כזה במוסך?

פורסם (נערך)

מצערת זה בעצם תריס שמווסת את כניסת כמות האוויר למנוע, כשאתה לוחץ על הגז התריס זז בהתאם לתגובה. עלות עבודה בסביבות 200 שקלים, צריך לפרק אותה מהמקום לניקוי יסודי.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם (נערך)

מחזק את מי שמעליי.

יש שעון טורים בבלנו? אם כן שים לב מה קורה לקראת העצירה, האם הטורים יורדים משמעותית? נשמע תמוה שאין גמגום קל... תראה אם לאחר ניקוי המצערת עדיין הבעיה ממשיכה יכול להיות שהבעיה במנוע צעדים.

העבודה פשוטה, מפרקים מצערת, אתה תראה את כבל הגז מחובר אליה וכך תזהה אותה.

מנקים עם ספריי קרבורטור

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תוכן חדש...