Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת אם ניתן לחבר מגבר של

רכב +סאב + קרוסאובר למע, קולנוע ביתית.וזאת ע"י

חיבור שנאי למגבר ולקרוס,וכמובו ע"י חיבור מפצלי rca

מהדי וידי למגבר והסאב.

פורסם

גם אם אפשר למה לך לעשות דבר כזה???

א.יש לך ציוד של מערכות ביתיות הרבה יותר מתקדמות מאשר מערכות של רכב

והמחירים של מערכות רכב הרבה יותר יקרות מאשר של בית....

פורסם

קודם כל אפשר,

בשביל לקבל את העוצמה שאתה מקבל ברכב את צריך לקנות ספק שיספק לך זרם (אמפר) מספיק כדי להפעיל את המגבר בשיא עוצמתו (שאני מניח שזה מה שאתה רוצה..), תנסה לחפש ספק שיתאים בדיוק למה שהמגבר שלך יכול לעבוד אם זה מתח(V) ואם זה זרם(A).

אני מניח שאתה רוצה להתשמש בו רק בתור סאב, ניסיתי את הדבר עם מגבר של JBL+ סאב של JBL 12 אינץ בחדר ועוד לא היה לי ספק מתאים (רק 8 אמפר מתוך 65 שהמגבר צריך למלוא העוצמה) והסאב פירק אותו(את החדר) מהסטאנד של הדיסקים עפו קופסאות המקלדת קיפצצה והכל רעד לאללה. ********אם זה מה שאתה להשיג במה שאתה עושה אז זו התוצאה...:-)

 

 

ד"א ספקים אפשר לקנות בהרבה חנויות אלקטרוניקה המחיר 150+ תלוי כמה אמפר...

 

בהצלחה :wink:

×
×
  • תוכן חדש...