Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דוגמאות למכוניות ספורט טהורות שמיוצרות בבריטניה, מדינה בא המז"א משמעותית פחות מתאים למכוניות כאלו, אבל.. יש להם מסלולים ותרבות מוטורית עשירה ביותר.

1. אריאל

http://www.arielmotor.co.uk/

2. זנוס

http://www.zenoscars.com/

3. קייטריהם

http://uk.caterhamcars.com/

4. לוטוס (הכי פרקטית בחבורה)

http://www.lotuscars.com/

אלו מכוניות בעלות אישור נסיעה על כביש ציבורי (לפחות מבחלק מהמדינות) ככה שעדיין אין פסילה חד משמעית לא להביא לארץ. אני לא רואה שוני רב בין רכבים הנ"ל לאופנועי כביש קיצוניים או אפילו ההארלי הכבדים. אותה רמת שימושיות ו 4 גלגלים זה תמיד כמה נקודות זכות בביטוח. אז למה לא בעצם??

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אין מספיק ביקוש כדי להעביר אותן תקינה, לפתוח מערך שירות ומכירה, ולהתחיל בייבוא סדיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יכול לענות לך לפחות על שני מותגים.

קייטרהאם - כייון שמדובר ברכב-קיט שמשום מה אין תקינה לרכבים כאלה (טיפשי ביותר) - השמועות מספרות שיש כבר ישראלי שמחזיק בזכיון לשיווק קייטרהאם.

לוטוס - החברה בבעלות מלזית, מדינה מוסלמית שאין לישראל קשרים דיפלוטיים, מאותה סיבה גם אין ייבוא של רכבי פרוטון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בבריטניה תרבות מוטורית עשירה מאוד, טוב זה כמובן גם כי האוכולוסיה גדולה ,אז זה בהתאם.

כשיש תרבות מוטורית עשירה יש ביקוש לרכבי ספורט וחברות יעשו מאמצים כדי לשווק את הרכב שלהם במדינה.

כנ"ל לגבי מסלולים, כשיש לחץ לבניית מסלול האנשים הנכונים שיכולים להשפיע על מקבלי ההחלטות לעשות את זה מבינים את הפוטנציאל וגורמים לזה לקרות.

פה אין לא את זה ולא את זה.

Miata ND2

פורסם

לגביי החוסר ביקוש:

אני בספק אם מישהו עשה סקר שוק מספיק טוב אם בכלל וגם הביקוש הזה יהיה תלוי מאוד במחיר שיתנו היבואנים לכל אחד מהכלים הנ"ל.

לגביי בעיות תקינה:

זאת הסיבה שאני כל כך עצבני על המדיניות כאן. למה בכלל מאשרים כאן מכירת אופנועים אם כל רכב ללא בקרות אחיזה או בנוי מפיברגלאס מפחיד פה את כולם?

לגבי הטעם להחזיק את אחד הכלים הנ"ל ללא מסלול:

באותה מידה אשאל בעלי אופנועי סופרבייק בעליי נפח 1000 סמ"ק+ , מה הטעם? מה הטעם לנסות להכניס תרבות מוטורית למדינה כמו ישראל? למה מגיע לנו כל הצנע הזה?

לגביי התרבות מוטורית הסופר עשירה בבריטנה:

בבריטניה יש את הכמות קבוצות מרוץ הכי גבוהה ביחס לגודל האוכלוסיה. דעתי היא שזה גם נובע כי בבריטניה אין את כל ההנפצות ומגבלות על כלי רכב שיש לנו בארץ. דבר גורר דבר. שלא לדבר על המיסים בארץ.

פורסם

אל תשכחו שישראל נמצאת באי כלכלי לבד עם עצמה,

בניגוד לבריטניה\קפריסין שלמרות שהן איי יש להם קשרים כלכלים ומסחריים פורים עם המדינות שסביבן גם בתחום המוטורי(בריטניה אולי בקרוב קצת פחות אבל עדיין).

ישראל נמצאת באי בודד לחלוטין! פשוט לבד..המדינות מסביב אינן שום כר להסכמים כלכלים ומסחריים ועצם העובדה שיצרן רכב בריטי שכזה מוכר לכל אירופה את סחורתו אחר כך זה משמעותי..ברגע שהשוק שלך כ"כ קטן ואין לך שום מדיניות עם אף מדינה לידך..זה שוק מת - ולכן אין פה סיבה כלכלית לייבוא שכזה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה צודק לגבי האופנועים, גם עם סופרבייק ליטר אין כמעט מה לעשות פה. בגלל זה סוזוקי מוכרים בעיקר sv, ויסטורם ו-DRים ישנים, ימאהה מוכרים MT לסוגיו, דוקאטי מוכרים מונסטרים, אפילו לmv augusta יש דגמים שפויים (יחסית). אתה מבין את הכיוון... מה ימכור היבואן של אריאל? ושל קייטרהם?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

למי שכמובן זוכר, הייבואן של ktm רצה למכור פה את ה-x-bow, בסוף זה נגמר שלא אישרו לו תקינה לרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
למי שכמובן זוכר, הייבואן של ktm רצה למכור פה את ה-x-bow, בסוף זה נגמר שלא אישרו לו תקינה לרכב.

http://cars.walla.co.il/item/1291093

עברו כמעט 10 שנים וכלום לא השתנה..

אבל לדעתי היא לא ממש הייתה מצליחה למכור, מחירה ההתחלתי היום היה נעמד קרוב מאוד לניסאן GTR וזה כבר ימבה כסף לצעצוע :-D

עריכה אחרונה על ידי $DRAGSTER$

פורסם
אתה צודק לגבי האופנועים, גם עם סופרבייק ליטר אין כמעט מה לעשות פה. בגלל זה סוזוקי מוכרים בעיקר sv, ויסטורם ו-DRים ישנים, ימאהה מוכרים MT לסוגיו, דוקאטי מוכרים מונסטרים, אפילו לmv augusta יש דגמים שפויים (יחסית). אתה מבין את הכיוון... מה ימכור היבואן של אריאל? ושל קייטרהם?

אני מבין את מה שאתה רושם.

בכל מקרה תסתכל טוב באתרי החברות שציינתי ותשים לב שלכולם יש גרסאות 'קצה' ויש גרסאות כניסה.. עם הספקים סבירים ועלות בהתאם. אותם בתמכור נכון אפשר למכור.

ובעזרת השם בשנה הבאה על המסלול בערד..

פורסם
אני מבין את מה שאתה רושם.

בכל מקרה תסתכל טוב באתרי החברות שציינתי ותשים לב שלכולם יש גרסאות 'קצה' ויש גרסאות כניסה.. עם הספקים סבירים ועלות בהתאם. אותם בתמכור נכון אפשר למכור.

ובעזרת השם בשנה הבאה על המסלול בערד..

גם גרסאות הכניסה לא יהיו רכבים יומיומיים, בניגוד לאופנועים פשוטים.

הלוואי והם באמת יגיעו, ואולי אם יש אנשים שקונים רייזרים ב150+ אולי ימצאו גם קונים לזה, לצערי אני לא אהיה אחד מהם כנראה...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מי שממש חפץ בקייטרהאם או בלוטוס קלאסית יוכל לייבא לעצמו אחת כרכב אספנות. למעט יחידת הכח, מעט מאוד השתנה בין קייטרהאם מודל 86' למודל 2016 בסיסי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...