Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מזלזל בעוד 2,000 ש"ח בחודש, אבל לדעתי לא שווה לסבול במפעל בשביל תוספת כזאת. ממילא כמעט אף אחד לא מתעשר מעבודה בתעשייה אז בשביל מה לסבול.

א: למה אתה יוצא מנקודת הנחה שבעבודה במפעל סובלים?

ב: כמות המשרות שמתעשרים מהן מאוד קטנה וממילא דורשות כישורים/הכשרה שלרוב האנשים אין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום בוס נורמלי. כל אחד חושב שהוא אלוהים. כל אחד יש לו קריזות ומראה את הפרצוף האמיתי גם אם הכל נראה טוב בהתחלה. בסופו של דבר הבוס הזה צריך אותך יותר מאשר אותו... מעניין מה יקרה לעסק שלו אם כולם יעזבו.

בקיצור , כל אחד במדנה הזאת חושב שהוא אלוהים ויכול להרשות לעצמו לזלזל ועוד לדרוש\ לא להבין למה אנשים לא רוצים לעבוד בתחומים מסויימים.

GBUY צודק.

הבעיה שמפעל הפיס משלה את כל האנשים המסכנים שמאמינים שמתישהו יביאו את הפרס ולא יצטרכו לעבוד לעולם.

פורסם
כל בעלי המפעלים שאני עבדתי אצלם דרשו עכשיו ומהר. דברו בצורה לא יפה, ואסור חלילה לענות. כשאני עניתי פעם אחת, קבלתי התפטרות. ולא, לא ירדתי נמוך אמרתי בדיוק מה קרה, ואותו בעלים לא אהב לשמוע.

אתה טועה...

הם רוצים את זה מהר, הכל בבת אחת, ולשילשום ואם כל זה לא מספיק אז אין בכלל חומר וסרטוטים לעבוד איתם.

סיפור אמיתי לגמרי חח

אני לא מתבייש לומר למנהל שלי, שאם הוא לא צריך אותי, הכל בסדר, שיביא לי מכתב פיטורים ואני אלך הביתה. הכל בסדר, אני לא בן אדם שקל לעבוד איתו.

הכל בסדר, רעב אני לא אשאר... הידיים גודלות מהמקום הנכון.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אושריקו, אתה טועה ובגדול.

הסבירות ליפול על בוס נורמאלי זהה לסבירות לבן אדם נורמאלי.

תחשוב כמה מהחברים שלך היית חושב שמתאימים להיות בוסים של אחרים.

פורסם

בוס צריך לכבד אותך. לא צריך לצעוק עליך ולא שום דבר.

כזכור , אלוהים יש רק אחד.

מתנצל אם אני קצת תוקפן , אבל הדברים שGUBY כאן כתב רק העצימו את העצבים , כי הוא צודק ב100 אחוז.

פורסם
לא מזלזל בעוד 2,000 ש"ח בחודש, אבל לדעתי לא שווה לסבול במפעל בשביל תוספת כזאת. ממילא כמעט אף אחד לא מתעשר מעבודה בתעשייה אז בשביל מה לסבול.

אני לא סובל מזה, אני נהנה מזה.

א' כי יש לי לאן להיתפתח ולהיתקדם, גם במקצוע וגם בשכר.

ב' כי גם מחר וגם עוד שנה תיהיה לי עבודה, אין אינפלציה על המקצוע כמו שיש אינפלציה אקדמאית...

ג' אני לא צריך את הבעל הבית, הוא צריך אותי. אין אותי בית המלאכה סגור.

לצערי נעלצתי לוותר על כמה תחביבים שיכולים בקלות להשבית אותי מהעבודה בגלל פציעה או שבר או כל דבר אחר. שזה חיסרון מאוד גדול.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
אתה טועה...

הם רוצים את זה מהר, הכל בבת אחת, ולשילשום ואם כל זה לא מספיק אז אין בכלל חומר וסרטוטים לעבוד איתם.

סיפור אמיתי לגמרי חח

אני לא מתבייש לומר למנהל שלי, שאם הוא לא צריך אותי, הכל בסדר, שיביא לי מכתב פיטורים ואני אלך הביתה. הכל בסדר, אני לא בן אדם שקל לעבוד איתו.

הכל בסדר, רעב אני לא אשאר... הידיים גודלות מהמקום הנכון.

וזו כוונת המשורר:

לא מאמין מי אתה ואיך אתה. אתה עושה עובדה טובה? נהדר. אתה נותן תפוקה מסוימת, הבוס רוצה יותר, כי ממזמן הבוס היה צריך להגיש לך שרטוט עבודה ותעבוד עליו כבר ממזמן. זו בעיה שלך? מבחינתו כן. כי תהליך יצור המוצר לא התחיל.

אמנם הסיפור פיטורים שלי מאוד הזוי, עד היום אני חושב שהבעיה היא בו ולא בי. גם אני אדם בעל דעה, ואומר אותה במקום (בערך כמו הישראלים). אבל בנוסף בצבא הייתי בוחן יצור. אני יכול להעיד שהיה הבדל משמעותי בין מפעל שהיה עצמאי לחלוטין, שכל תפקידו הוא ליצר כסף לבעל הבית, לבין תאגידים פרטים וממשלתים.

עכשיו אתן לך דוגמה שקרתה השבוע לאבי: הוא נהג משאית בחברה קטנה. החברה התמזגה לחברה גדולה יותר. החברה הגדולה מאוד יעילה לעומת החברה הקטנה. השבוע הוא הוזמן יחד עם מנכ"ל החברה עם כל הנהגים וישבו שעתיים במסעדה כמתנה על עבודה יעילה בחודש הקודם (חודש החגים).

אני מאמין שהדור הצעיר לא רוצה רק כסף, הוא רוצה גם מילה טובה בסופו של דבר. שלא יגידו לו כמה הוא גרוע, והעבודה שלו לא מספיק טובה למפעל.

פורסם

איך אנשים פה שהכירו 2-3 בוסים משליכים שכולם חארות

ברור שעדיף להגיד אני אחמ"ש מאשר להגיד אני עובד ייצור

במקום עבודה הדורש קצת התמחות ומקצועיות צריך הבוס להיות אידיוט מושלם כדי להתעמר בעובדיו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איך אנשים פה שהכירו 2-3 בוסים משליכים שכולם חארות

ברור שעדיף להגיד אני אחמ"ש מאשר להגיד אני עובד ייצור

במקום עבודה הדורש קצת התמחות ומקצועיות צריך הבוס להיות אידיוט מושלם כדי להתעמר בעובדיו.

אז אספר לך מדוע: הבוס לא רוצה הנדסאי לבקרת איכות, הוא רוצה מהנדס. למה? כי הוא נמצא בפיריפריה, ואין לו תחרות על עובדים כמו במרכז, אז הוא בוחר את "הטובים" ביותר על הנייר בשביל לבדוק מידות.

זו אסטרטגיה שלו.

כאשר הבוס הוא גם מנהל עבודה, גם מנהל הבטחת איכות, גם מנהל מחסן, אז מבחינתו "יאללה יאללה מהר מהר מהר". יש סיבה שב-ISO 9001 ביקשו שלכל תפקיד יהיה אדם אחד שינהל: זה יותר יעיל, יותר נכון, יותר חכם.

וכן, הייתי בקצת יותר מ-3 מפעלים בחיי. נכון שאני לוקח מדגם מאוד קטן מכלל המפעלים, אבל המפעלים שאני ראיתי: חוסר תקשורת בין הנהלה לבין העובדים. העיקר לעשות עבודה, וללכת הביתה בסוף היום.

פורסם

לא התחתנתם עם מקום העבודה, לא טוב אז לא טוב קמים והולכים, מזוכיזם להישאר לעבוד אצל אנשים כאלה כמו שאתם מתארים

פורסם

הפוסט הזה הוא כמו כל שיחה טיפוסית של ישראלים.. "ההוא מגרבץ מרוויח 20, ההוא קורע את התחת ומשתכר מינימום." הכל משמועות והנחות. אני הפסקתי להקשיב לשטויות האלה מזמן. יש מהנדסי תוכנה שמרוויחים 9 ויש מלגזנים שמרוויחים 24. הכל נהיה אינדובידיאלי. חלק מהבעיה במשק זה שאנשים קופצים ממשרה םמשרה בשביל שקל וחצי.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
אין שום בוס נורמלי. כל אחד חושב שהוא אלוהים.

ברגע שאתה מתקדם מקצועית, אז הסיכוי שהבוס שלך יהיה צעיר/טיפש/סטלן יותר ממך קטן, כך גם סיכוי שאנשים גרועים מתקבלים ונשארים באותה עבודה.

ואם כן, אז תמיד יש מקום אחר ללכת אליו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...