Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיג'ו 206, מתי אני לוחץ על הגז יש רעש מוזר שהופיע לא מזמן. שאפשר לדמות אותו לשרשרת (כל שרשרת זאת שיש על האופניים או כזאת שקושרים איתה אופניים לעמוד) ופשוט תשחררו אותה כמו שעושים רעש עם שוט של מאמן אריות, וזה הרעש פשוט ככה. בעת עמידה אין את הרעש, רק שאני לוחץ על הגז וגם זה לא תמיד אבל לאחרונה זה החמיר.

PEUGEOT 206XS

פורסם

תחליט גם שוט של אריות וגם שרשרת של אופניים. האם בתחילת הלחיצה של הדוושה כשאתה נותן גז יש רעש מתכת? יש מצב לאגזוז רועד / עקום או מכסה (מגן חום) של סעפת פליטה משוחרר.

פורסם

בטל את השוט. ויש מצב שהאגזוז פה הבעיה כי עבתי תאונה לפני חודשיים שלוש והאגזוז היה עקום וכנראה ניסו לישר אותו ללא הצלחה והוא לא יושב טוב, האם להיות ערני לזה? איך אני בודק את זה?

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...