Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רב מודד פשוט לבדיקות בסיסיות ביותר של מתחים נמוכים(12 וולט).

פחות מעניין אותי שאר הפונקציות(התנגדות, זרם ועוד).

דגש חשוב - בדיקת מתח ובדיקת רציפות ועדיף שיהיה מדוייק בטווח הסביר.

עשיתי חיפוש באיביי ויש אין ספור אפשרויות מ15 שקלים ועד אלפים לחברת "פלוק".

מחפש המלצה לפלוק, נגיד בטווח של 50 שקל פלוס מינוס.

אודה לעזרתכם.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם (נערך)

השאלה היא מה הוא המוצא שאתה רוצה למדוד? האם זה מתח המופרע מרעשים של רשתות קרובות? כמה ספרות אחרי הנקודה אתה צריך לדעת? במעבדה אנחנו עובדים עם פלוק 87 ומעלה. בבית אני מחזיק uni-t 33 שמספיק לרוב המדידות הבסיסיות (רציפות, טעינה ברכב, התנגדות). מכשיר שישאיר לך עודף משטר של 50₪ ועוד מגיע עם תעודת כיול ואחריות.

http://m.ebay.com/itm/UNI-T-UT33D-Palm-Size-Digital-Multimeter-Handheld-Volt-Ohm-AC-DC-Meter-Tester-/311199144820?hash=item4874ea1b74:g:DfEAAOSwkNZUfXlr&_trkparms=pageci%253A60c2f910-8d1c-11e6-8a94-74dbd1809c01%257Cparentrq%253Aa2dffb181570a35719505711fffe491a%257Ciid%253A3

Sent from my X9006 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

UNI-T לא ידועים בבטיחות שלהם, אני לא הייתי דוחף פרובים שמחוברים לכלים שלהם לשקע החשמל.

לך תדע אם הכלי הזה מתמודד עם רציפות כשמוזן לו מתח-רשת, ובאיזה אופן הוא יכשל אם בטעות ינסו למדוד מתח בטווח של הזרם.

למדידות מתחים נמוכים זה בסדר גמור, אבל כל דבר שקשור לרשת הביתית, אני לא הייתי מעז.

פורסם (נערך)

אני מסכים עם דבריו של שי. לדעתי דווקא לחסרי ניסיון במדידות חשמליות עדיף לרכוש מכשיר מבית טוב תוצרת פלוק/B&K/MASTECH אשר יש להם הגנות לרוב הטעויות שחובבן מתחיל עלול לעשות. חלק מההגנות עשויות להגן על המכשיר בפני נזק וגם בפני התחשמלות של המשתמש.

ככה זה מתחיל ברוב המקרים...

החובבן המתחיל בדרך כלל מציין שהמדידות הם במתח נמוך מאוד אבל כמעט תמיד בשלב מסויים נוצר הצורך לבדוק מתח גבוה קרי מתח רשת החשמל לכן המלצתי לרכוש מכשיר תוצרת פלוק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
UNI-T לא ידועים בבטיחות שלהם, אני לא הייתי דוחף פרובים שמחוברים לכלים שלהם לשקע החשמל.

לך תדע אם הכלי הזה מתמודד עם רציפות כשמוזן לו מתח-רשת, ובאיזה אופן הוא יכשל אם בטעות ינסו למדוד מתח בטווח של הזרם.

למדידות מתחים נמוכים זה בסדר גמור, אבל כל דבר שקשור לרשת הביתית, אני לא הייתי מעז.

הוא לא מחזיק רציפות במתח רשת ביתית

מה שנתנו פה בלינק עולה אותו מחיר בארץ.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

MASTECH מעולים.

יש לי מוצר שלהם משנות התשעים שעוד עובד.

סתם כדי להתפנק רכשתי מוצר חדש שלהם - מומלץ בחום דגם MS8260G

לדעתי שווה להשקיע במוצר יותר איכותי ממספר סיבות.

בטיחות

הגנות

דיוק

חיי מוצר

פונקציות שאולי היום לא תשתמש בהם אבל מחר אולי ידרשו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

גם בדיקות ברכב כמו בדיקת צרכנים פרזיטיים, שראיתי שממליצים פה על ימין ועל שמאל, שומר נפשו לא יבצע בעזרת כלי עם בטיחות מפוקפקת.

לא חייבים לקנות את הכי יקר, אבל מי שקשור לאצבעות ולעיניים שלו, לא יתפשר על בטיחות.

הדיוק הוא מספק בהחלט גם אצל הכלים הממש זולים, לכן רק עבור מדידות מתח נמוך, וזרם במעגלים בעלי פוטנציאל אנרגיה נמוך, הם יהיו בסדר.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תוכן חדש...