Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמוד. כאילו כל הכבוד שהקמתם מועדון. יש מספיק GTI. אבל הנקודה שלי שפשוט הקמתם עוד קבוצה מטיילת שלא בנויה על טהרת 208. קרה בדיוק מה שטענתי שפתחת שרשור הראשון. נוצרה עוד קבוצה של חברה בנוסף לשני מועדונים רשמיים. אין דבר כזה רק 208gti. עובדה שאפילו יפניות, רחמנא ליצלן, מטיילות איתכם.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Ahbarony будь проще

אתה מוזמן להמשיך לשרשור הבא אם משהו לא מוצא חן בעיניך, אתה לא חייב לאף אחד כלום ואף אחד לא חייב לך כלום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש, תתפלא. הסיבה שאיתנו יש גם Ds היא שמדובר בערך באותו רכב, לא יודע אם אתה מבין את זה או לא.

מה תגיד על הקבוצה המטיילת כשנוציא מפגש דיטיילינג? אז היא תהפוך לסתם קבוצה מטפחת?

אז ברוך ה' שאנחנו לא מחכים ממך לאישורים חריגים על הוספה של אנשים עם רכבים שונים כדי שתמשיך להכיר בקבוצה כקבוצה שמבוססת על טהרת המותג.

בטח היה לוקח הרבה זמן ובירוקרטיה עד שהיית מאשר את ההשתתפות של זה שהגיע עם הסוזוקי כי הוא מכיר את הכבישים על בוריים ומצלם תוך כדי שהוא מכתיב את המסלול.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
חמוד. כאילו כל הכבוד שהקמתם מועדון. יש מספיק GTI. אבל הנקודה שלי שפשוט הקמתם עוד קבוצה מטיילת שלא בנויה על טהרת 208. קרה בדיוק מה שטענתי שפתחת שרשור הראשון. נוצרה עוד קבוצה של חברה בנוסף לשני מועדונים רשמיים. אין דבר כזה רק 208gti. עובדה שאפילו יפניות, רחמנא ליצלן, מטיילות איתכם.

יפה שאתה חושב שאין כזה דבר מועדון 208 gti , אבל מה לעשות שיש כזה דבר כבר כמה חודשים וזה בלי קשר למועדוני רכב כאלה ואחרים של רכבים צרפתיים, במקום להיות כל כך שלילי אתה יכול לפרגן

פורסם (נערך)
יש, תתפלא. הסיבה שאיתנו יש גם Ds היא שמדובר בערך באותו רכב, לא יודע אם אתה מבין את זה או לא.

הדי אס3 מבוססת מכנית על 207. 165thp מבוססת על 207gt. הדבר היחיד שזהה ל208gti זה גיר 6 הילוכים.

אבל הנקודה שלי הייתה מלכתחילה ונשארת עדיין רלוונטית. אין מקום להקים מועדון על טהרת דגם ספציפי כפי שרצית לעשות מלכתחילה. עובדה שיש עוד רכבים. נוכחת לדעת שלא משנה על מה אתה נוהג בסופו של דבר מה שקובע זה חומר אנושי. זאת הייתה הנקודה שלי מראש והיא הוכחה כנכונה. נראה לי שאתה משתתף בטיולי PCR. תלמד מהם דבר או שניים מה זה מועדון שלא מעמיד פוזה של דגם ספציפי.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם
הדי אס3 מבוססת מכנית על 207. 165thp מבוססת על 207gt. הדבר היחיד שזהה ל208gti זה גיר 6 הילוכים.

אבל הנקודה שלי הייתה מלכתחילה ונשארת עדיין רלוונטית. אין מקום להקים מועדון על טהרת דגם ספציפי כפי שרצית לעשות מלכתחילה. עובדה שיש עוד רכבים. נוכחת לדעת שלא משנה על מה אתה נוהג בסופו של דבר מה שקובע זה חומר אנושי. זאת הייתה הנקודה שלי מראש והיא הוכחה כנכונה. נראה לי שאתה משתתף בטיולי PCR. תלמד מהם דבר או שניים מה זה מועדון שלא מעמיד פוזה של דגם ספציפי.

לא רוצה להרוס את השרשור ולכן זאת התגובה האחרונה שלי בעניין הזה, אין מקום אז אל תשתתף, אנחנו ממש לא מנסים להתחרות בpcr או בpsi, בסך הכל קבוצה של חברים שנהנים מחברת אנשים עם אותו רכב.

שבוע טוב.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

שזאת הגדרה, מחנה משותף ומטרה ראויים. אבל מועדון זה קצת מגלומני. אשרייכם. שלא תדעו פקקים ופנצ'ר.

פורסם

יצא לך לראות טיולים של מועדוני רכב שאין לפחות רכב אחד לא קשור? בכל מועדון רכב, אפילו במועדון הכי מהולל של אבארט', מצטרפים גם אנשים שהם חברים של החבר'ה, שלהם יש מכוניות שונות מאלו שבמועדון.

פורסם

Ahbarony

לא הצלחתי להבין איך משרשור נחמד שבא לשתף על חוויה חיובית, אתה מצליח לייצר תלונות.

לא מתאים לך מה שמציעים, אל תצטרף, על מה ולמה הציניות והקנטרנות?

אני חושב שבשלב הזה עדיף שפשוט תבחר לא להגיב יותר ברוח השלילית שהבאת עמך.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם (נערך)

תפיחה זה עוגה.

טפיחה על השכם-זו טפיחה

מחנה משותף זה בלילה.

מכנה משותף זה ביום.

כפי שכתבו, אנשים נפגשים ומטיילים ונהנים, זה ממש כואב לך?

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

דווקא הסוזוקי נתנה קצב מאוד יפה! באמת מגיע לה ח"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

634100cc8065b0c73ca9ec30b2496df5.jpg

האמת שלא אני ייסדתי אותו, אלא איזה בחורצ'יק מהצפון. ויצאתי מהמועדון הזה כי הוא לא כל-כך מועדון.

לא חבר בשום מועדון. אם יוצא לטיולים או מפגשים או משהו, עושה זאת עם חברים חובבי מכוניות.

• תוכן חדש...