Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר היום בכול מודעה של משרת פיתוח תוכנה, או אפילו QA דורשים תואר במדעי המחשב.

בודדות המשרות שנתקלתי בהן שלא היה צריך תואר. ואם לא היה צריך תואר היה נדרש ניסיון של 5 שנים+.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא זה חברה שמפתחת מוצר אבטחת מידע לארגונים.. לא מבין את הניסיון להוציא את זה לא נכון, בהייטק כמתכנת קל ביותר למצוא עבודה (במרכז לפחות) יש מלא ביקוש, אם לא היה מלא ביקוש המשכורות והתנאים לא היו כאלה.

ולאאאא צריך שום תואר, לא יודע מה חיפשת. לעבודות של פיתוח server client סטנדריות כמו רוב הדברים ולא פיתוח מעבדים באינטל.

לעבודה של המחקר התקבל לפני כמה שבועות בנאדם דתי עם יותר מדיי ילדים לגילו שלמד אבטחת מידע לבד מניסיון.. הוא כמובן משנה למישהו אחר כרגע אבל הוא מרוויח יותר מכל הבכיינים פה ובטח יותר ממני עם המקצוע הזה .

תפסיקו לחפש איפה טועים, תהיו אתם המקרה המיוחד של מישהו שעבד באיזה עבודת מינימום מעפנה ולמד לתכנת בבית.

אם אומרים לאנשים שצריך להשקיע המון המון בחדר כושר כדי להיות שרירי וחתיך אז כולם מוכנים ללכת ל5 פעמים בשבוע לשעות. אומרים לכם שעם אותה השקעת זמן מטורפת תעשו מול מחשב על השריר שיש לכם בראש אז תרוויחו 20 אלף בחודש ואף אחד לא מאמין..

אתם יכולים להאמין (כי זה כתוב בכל כתבה על משכורות ותשאלו כל אחד בהייטק - מחברות קטנות לא אינטל והם יגידו) ולפעול כדי להגיע לזה תוך שנה שנתיים, בחינם, רק מחשב ואינטרנט אתם צריכים.

ואתם יכולים להמשיך לבכות שאין עבודה והמדינה חרא, זה נכון אבל לא רלוונטי :)

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תאמין או לא, אם זה היה כזה קל כמו ללכת לרוץ קצת על אופני כושר כולם היו עושים את זה.

אל תצייר תמונה וורודה של "תשבו כמה שעות מול המחשב כל יום ותוך שנה שנתיים תעשו 20"

כל הגישה הזו של "אני אשב מול המחשב ללמוד תכנות כדי להרוויח 20" היא עקומה.

תכנות לומדים קודם כל מאהבה ועניין לתכנות, אחרי זה חושבים הלאה. מי שלא אוהב את זה לא יעבוד בזה, נקודה. וגם אם נגיד שכן, הוא לא יהיה תחרותי לאורך זמן

בנוסף, התחרות בשוק לא קלה בכלל, יש בוגרי יחידות תכנות בצבא, בוגרי מדעי המחשב באוניברסיטאות, בוגרים ממכללות טובות וגם את אלו שבער להם מגיל 6 לכתוב פסקל ושילוב של כל אלו ביחד.

הדבר היחיד שנכון הוא שבמקצוע הזה יש המון אפשרויות גם ללא תואר - אבל שוב, זה לא כל כך פשוט כמו שאתה מתאר.

בכל מקרה, תכנות הוא לא פתרון לבעיית הדיור בארץ :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ליאור, אתה כולה ילד שהתמזל מזלו. אל תבלבל את השכל כאילו פיצחת את סוד החיים. והמשכורת שלך בין אם 15 או 20 (ברוטו) לא דוגמה של מתכון תעשה א, ב, ג, ד, ותחיה טוב. עדיין לא אכלת חרא בחיים. כשתאכל חרא, ואתה תאכל כי כל אחד בשלב מסוים אוכל, אתה תלמד יפה שכל העצות שלך לאחרים איך לחיות היו מטומטמות. אני ציינתי פעם שמי שהולך להיות שכיר בעוד שיכול להיות עצמאי, והוא לא עושה זאת בגלל פחד - הוא טמבל. זו דעתי. אבל יש אנשים שבוחרים בזה, אני לא מלמד אחרים איך לחיות. אני יותר צעיר ממך, עם נכס (לא דירה) ומרוויח כנראה יותר ממך, אתה לא רואה אותי בא פה ומחלק לכולם עצות איך לחיות. אז cut the bullshit.

פורסם

סמירו

כל אחד חולק כאן עם חבריו את התובנות שלו על מה לעשות איך לעשות , בד"כ על סמך נסיונו בחיים.

חלק יראו בזה לימון, חלק יראו בזה לימונדה.

כל אחד ובחירותיו. ירצה ייאמץ, ירצה , יראה בכך שטויות במיץ עגבניות.

עדיין לא צריך לקטול אף אחד על כך שחלק עם חבריו את נסיונו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוא כותב במילים אחרות "תפסיקו להתבכיין, אני עשיתי א, ב, ג, ד ועכשיו אני יכול לקנות דירה, תעשו כמוני ואל תתבכיינו" - זה התנשאות פלצנית כאילו שהוא פיצח את סוד ההצלחה בחיים ומוריד אותו לעם.

פורסם
ליאור, אתה כולה ילד שהתמזל מזלו. אל תבלבל את השכל כאילו פיצחת את סוד החיים. והמשכורת שלך בין אם 15 או 20 (ברוטו) לא דוגמה של מתכון תעשה א, ב, ג, ד, ותחיה טוב. עדיין לא אכלת חרא בחיים. כשתאכל חרא, ואתה תאכל כי כל אחד בשלב מסוים אוכל, אתה תלמד יפה שכל העצות שלך לאחרים איך לחיות היו מטומטמות. אני ציינתי פעם שמי שהולך להיות שכיר בעוד שיכול להיות עצמאי, והוא לא עושה זאת בגלל פחד - הוא טמבל. זו דעתי. אבל יש אנשים שבוחרים בזה, אני לא מלמד אחרים איך לחיות. אני יותר צעיר ממך, עם נכס (לא דירה) ומרוויח כנראה יותר ממך, אתה לא רואה אותי בא פה ומחלק לכולם עצות איך לחיות. אז cut the bullshit.

קרא את המואדם לאט לאט

אתה בדיוק כמוהו, וזה אחלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כל מי שמקשיב להמלצות לעבור לערים כמו אשקלון ואומר ששעה וחצי נסיעה עד לעבודה זה לא נורא, אני ממליץ בחום לדאוג לעבודה מסודרת לפני המעבר.

כי:

א. אין פה עבודה.

ב. קשה עד בלתי אפשרי למצוא עבודה במרכז כשאתה גר באשקלון.

ובכלל, המחירים פה עולים בקצב מפחיד. אני ממליץ לדלג ולהמשיך לק.גת\שדרות. גם שם יש רכבת ועדיין זול שם :wink:

פורסם
קרא את המואדם לאט לאט

אתה בדיוק כמוהו, וזה אחלה.

ידידי, אני מציין דעה. לא אומר לאחרים איך לחיות. זה שונה במהות. לדעתי לפחות.

פורסם

ליאור אומר לכו ללמוד תכנות יהיה לכם על הכיפאק

אתה אומר אל תהיו שכירים תהיו עצמאיים יהיה לכם על הכיפאק

שניכם כתבתם את דעתכם

והקוראים, או קורעים או לוקחים לתשומת ליבם.

ובד"כ זה הכל מרצון טוב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אבל למה דרומה?

מה רע בצפון הלא רחוק?

מזג האוויר יותר טוב ואנשים בכלליות פחות לחוצים.

כי זה האיזור שאני מכיר, וכי זה ההמלצות שהיו פה לפני כמה עמודים.

יום אחד גם אני אעבור צפונה לאיזה מושב נידח. לצערי כגרע זה לא מתאפשר כיון שאני לא יכול לעזוב את מקום העבודה שלי פה.

פורסם

מי שחכם ולוקח את עצמו בידיים מוזמן להקשיב לי ולעידן ולסולידית ולכל מי שבפורום שלה, ומי שרוצה רק להתבכיין למה המצב פה חרא יכול להיות מסכן לנצח.

אני מעריך את דורין (הסולידית) ואת הבלוג שלה, אבל היא מנהלת אורח חיים קיצוני ביותר (חפש על נושא המקלחות הקרות, אכילת עדשים בלבד וכו'...) שרוב האנשים יחוו כמצוקה ולא יהיו מעוניינים בו.

אני מאוד בעד להתנהל נכון ולקחת אחריות, אבל אי אפשר להסיר כל אחריות שהיא מהמדינה ולקדם אנרכיה.

מה שאני רואה זה שהמדינה הולכת מתנערת מכל אחריות שלה לאזרח בכל תחום : חינוך, בריאות, דיור, תחבורה ציבורית, תרבות ועוד. מצד שני נטל המיסים לא קטן אלא ההפך ונוצר קיטוב בין מי שיש לו (דירה למשל) ובין מי שאין לו, הדבר הזה יביא בסוף לפיצוץ אלים של אנשים שאין להם כלום ובמיוחד אין להם תקווה, בשילוב עם חוסר דרך פוליטית ומדינית - אולי זה מה שצריך לקרות פה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אליבאבא - אכן המדינה מתנערת מחובותיה כלפי מרבית האזרחים, לוקחת על עצמה התחייבויות כלפי קבוצות לחץ.

מבחינת נטל המיסים - השווה למדינות שמקפידות על מתן שירות ראוי לאזרח. במדינות אלה נטל המיסים גבוה בהרבה מאשר בישראל. אבל אצלנו צועקים "סוציאליזם" - כאילו שבדנמרק אין יוזמה ואין תחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הדבר הזה יביא בסוף לפיצוץ אלים של אנשים שאין להם כלום ובמיוחד אין להם תקווה, בשילוב עם חוסר דרך פוליטית ומדינית - אולי זה מה שצריך לקרות פה.

מה שצריך לקרות זה משהו דוגמת פיצוץ בועת דוטקום בשנת 2000, שבבת אחת ישנמך יכולת כלכלית של הרבה מאוד אנשים, מה שיציף את השוק בדירות מאנשים שפתאום לא יכולים לעמוד בתשלומי משכנתא, ויוריד את המחירים.

עוד תופעה שאני זוכר מאז - מגרשים של סוחרי מכוניות יד שניה התמלאו ברכבי יוקרה, כנראה מקבלנים שפשטו רגל.

אליבאבא - אכן המדינה מתנערת מחובותיה כלפי מרבית האזרחים, לוקחת על עצמה התחייבויות כלפי קבוצות לחץ.

מבחינת נטל המיסים - השווה למדינות שמקפידות על מתן שירות ראוי לאזרח. במדינות אלה נטל המיסים גבוה בהרבה מאשר בישראל. אבל אצלנו צועקים "סוציאליזם" - כאילו שבדנמרק אין יוזמה ואין תחרות.

אצלנו לקחו יותר את הצדדים הרעים של סוציאליזם, ופחות את הצדדים הטובים (לא שאין, אבל יש פחות כאלה כאן).

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...