Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בחודשים האחרונים שמתי-לב לתופעה מאוד מציקה, הרמקול הקדמי שמאלי משמיע רעש של נקישה בעת החלפה של ערוץ או כל מצב שבו הטלויזיה עוברת למסך אחר, ברגע שאני מכבה את הרסיבר והאודיו עובר לרמקולים של הטלויזיה הרעש כמובן נעלם.

אני לא מצליח להבין אם הבעיה נובעת מהרמקול השמאלי או מהרסיבר?

יש ברשותי רסיבר של חברת Onkyo דגם 636, ורמקולים סטליטיים 5.1 של חברת בוסטון אקוסטיק.

אני אשמח לקבל כל עצה/עזרה שתוכל לקדם אותי לכיוון הפתרון :)

רב תודות!

פורסם

שים פילטר על כבל הטלויזיה/רסיבר בקרבת התקע

תחפש Cable Wire Clamp Clip RFI EMI EMC Noise Filters

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע לי שיש לך DC שרוכב על הערוץ הספציפי הזה, אבל אני לא טכנאי ובכל מקרה זה לא נשמע כמו משהו שאפשר לתקן בלי טכנאי.

היה לי משהו דומה בערוץ של הסאב וכל פעם שהוא היה נכנס ויוצא מפעולה (העברת מקור במגבר, לדוגמה) הייתי חוטף בום לפרצוף.

פורסם

flytomars - אני אשמח אם תוכל להסביר לי בצורה פשוטה יותר למה התכוונת.

לפי הדברים שאתה מתאר התקלה אצלך נראית זהה לחלוטין לבעיה שיש אצלי ברמקול.

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כמו שאמרתי, אני לא טכנאי, הייתה לי תקלה זהה והכנסתי את המגבר לתיקון במעבדה.

המיקוד היחידי שאני יכול לתת לך זה שהבעיה כנראה במגבר ולא ברמקול.

עריכה: די פשוט לבודד את הבעיה, חבר את הרמקול הימני במקום השמאלי ותוכל לדעת אם הבעיה ברמקול או בערוץ של המגבר.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רק עכשיו ראיתי שGSI16V ענה לך, הייתי קודם מנסה מה שהוא אומר - אם הרעש נובע מEMC, אז תוכל לדעת על ידי הרחקת הכבלים של הרמקול מכל כבל אחר בסביבה, אם זה פותר את הבעיה אז כנראה פילטר יעזור לך.

פורסם

עשיתי את הבדיקה שהצעת, חיברתי את הרמקול הימני ליציאה של הרמקול השמאלי ברסיבר והרעש עבר לרמקול השמאלי. אני מניח שהבעיה קשורה בערוץ של המגבר, יש לך השערה כמה תיקון כזה יכול לעלות?

קניתי את הרסיבר מאמזון ועדיין יש לי אחריות, אני כנראה אצטרך לשלוח אליהם את הרסיבר דבר שאני מעדיף להימנע ממנו במידה והעלות של התיקון סבירה.

תודה!

פורסם

קודם תנסה מה שרשמתי, העלות זה של זה קטנה, אחרכך תחשוב בגדול.

כן יכול להיות שערוץ אחד ברסיבר נהיה רגיש לרעש ac, סביר להניח שלא ימצאו את הבעיה אצלהם כי אצלהם יתכן ולא יהיה הרעש.

זה לא אומר שהערוץ נדפק או קרה לו משהו, זה יכול להיות בכל רסיבר חדש לחלוטין.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

^מה שהוא אמר, אם לא עובד- מתקן במעבדה,

נראה לי שעלה לי 300 שקל אבל אני ממש לא זוכר (היה לפני 5 שנים לדעתי)

פורסם (נערך)

אני אנסה את הפילטר הזה, על איזה כבלים אני צריך להלביש אותו?

חוץ מזה, ידוע לכם אם אפשר לקנות את הפילטר הזה בארץ? ראיתי שמוכרים את הפילטר באיביי בכמה דולרים בודדים, אבל אם המחיר בארץ סביר אז אני מעדיף לשלם יותר מאשר לחכות עד שיגיע לארץ.

נ.ב

אם אני לוחץ MUTE בטלוויזיה הרעש נעלם, האם זה מעיד על משהו?

לעומת זאת, אם אני מוריד את הווליום בטלוויזיה ל-0 הרעש עדיין קיים.

תודה לכם!

עריכה אחרונה על ידי Acejin
  • תוכן חדש...