Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב שלי ניסאן אלמרה 2005 , כשהאוטו עומד יש רעידות כאילו האוטו על דרייב ברמזור, אבל למשל כשהאוטו על פארקינג או רברס זה לא קורא

אמרו שיש בעיה בתושבות של מנוע וגם בבדיקה זה הראה שהם פגומות

כמה עולה בערך להחליף אותם?

ו

עריכה אחרונה על ידי elite4
פורסם

שנה את הכותרת תחילה לפני שהשירשור יינעל. צריך לבדוק כמה עולות תושבות ועד כמה הגישה אליהם נוחה. לפי זה ייקבע מחיר העבודה כמובן. מהיכן אתה בארץ שנדע לאן להפנות?

פורסם
שנה את הכותרת תחילה לפני שהשירשור יינעל. צריך לבדוק כמה עולות תושבות ועד כמה הגישה אליהם נוחה. לפי זה ייקבע מחיר העבודה כמובן. מהיכן אתה בארץ שנדע לאן להפנות?

אני מקריות

ומוזר שהרעידות רק בדרייב כשאני עומד ברמזור

זה לא קורא בפארקינג או רברס

פורסם

נכון מאוד...

תושבות מנוע בלויות וקרועות יורגשו במצב d כאשר הרכב עומד במקום. 11 שנה לאותם תושבות זה יפה מאוד. אם תרצה אני יכול לבדוק לך מחיר תושבות פה באיזור חדרה אם אתה מוכן להגיע לאיזור..במחירים מצויינים.

פורסם
נכון מאוד...

תושבות מנוע בלויות וקרועות יורגשו במצב d כאשר הרכב עומד במקום. 11 שנה לאותם תושבות זה יפה מאוד. אם תרצה אני יכול לבדוק לך מחיר תושבות פה באיזור חדרה אם אתה מוכן להגיע לאיזור..במחירים מצויינים.

אוקיי הבנתי . וזה מזיק לאוטו כול הרעידות ושהתושבות בלויות וקרועות?

וכן תבדוק אולי נראה, וגם בכללי שאני ידע בקירוב מה המחיר

פורסם

מזיק להרגשה זה בטוח. לפני המון שנים היה לחבר פיאט אונו. תושבת שהייתה גמורה קרסה לחלוטין והמנוע באותו הצד פשוט נפל ונישאר תלוי על צנרת וחוטים. אני לא מאמין שאתה קרוב למצב שכזה אך אם התושבות קרועות החלף אותם.

פורסם

אושריקו...מי כמוך יודע שבמאזדות לאנטיס התושבות המומלצות הם המקוריות בלבד. החלטתי לקחת את הסיכון ולהתקין אצל חמותי בלאנטיס חלופיות תאילנדיות. הוזמנו 4 תושבות ב 550 שח בלבד והורכבו אחר כבוד. האמת הופתעתי לחלוטין..כל הקירקושים נעלמו לחלוטין ועכשיו מיבחן הזמן זה רק כמה יחזיק הגומי שלהם. אבל בהחלט הופתעתי שבלאנטיס ניתן להתקין חלופי מתוצרת שכזו ולא מורגשות כלל רעידות ששם תמיד מזהירים לשים מקוריות בלבד!

פורסם
אושריקו...מי כמוך יודע שבמאזדות לאנטיס התושבות המומלצות הם המקוריות בלבד. החלטתי לקחת את הסיכון ולהתקין אצל חמותי בלאנטיס חלופיות תאילנדיות. הוזמנו 4 תושבות ב 550 שח בלבד והורכבו אחר כבוד. האמת הופתעתי לחלוטין..כל הקירקושים נעלמו לחלוטין ועכשיו מיבחן הזמן זה רק כמה יחזיק הגומי שלהם. אבל בהחלט הופתעתי שבלאנטיס ניתן להתקין חלופי מתוצרת שכזו ולא מורגשות כלל רעידות ששם תמיד מזהירים לשים מקוריות בלבד!

מאיפה הזמנת? וניראלי אני צריך רק 2 תושבות

פורסם
מזיק להרגשה זה בטוח. לפני המון שנים היה לחבר פיאט אונו. תושבת שהייתה גמורה קרסה לחלוטין והמנוע באותו הצד פשוט נפל ונישאר תלוי על צנרת וחוטים. אני לא מאמין שאתה קרוב למצב שכזה אך אם התושבות קרועות החלף אותם.

איך התושבת נראת ואיך אני יכול לראות אם היא ממש קרועה?

ותודה על העזרה כן אני בכול זאת ילך ניראלי להחליף

פורסם
מאיפה הזמנת? וניראלי אני צריך רק 2 תושבות

יש לי חנות ליד הבית שממנה אני מזמין כבר שנים חלפים לרכב במחירים של בן משפחה אז אבדוק לך איתם. ותענה להודעה הפרטית ששלחתי.

פורסם

היי מאור, אם אתה מתכוון לתושבות של NOK , אז ידוע שהן איכותיות למאזדות משיטוט ארוך מאוד בפורומי םשל מאזדה פעם.

אבל כשאני מדבר על "זבלה" זה חברות כאלו ללא שם, סיני וכו'... חבל לעשות עבודה פעמיים.

אפשר לנסות ואם התוצאה סבירה אז למה לא, אני אישית לא בעד זה בתושבות.

• תוכן חדש...