Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי איביזה מודל 2009 עם מנוע 1.6 ואני לא יודע איזה טיפולים צריך לעשות לרכב.

כרגע אני על 106,700 ק''מ.

יש מישהו שיודע איזה טיפולים יש ויוכל לעזור?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אין אצלו רצועה יש שרשרת.

תחליף גם פילטר דלק פילטר אויר והמלצה אישית תחליף גם שמן גיר.

בהנחה שהוחלפו פלאגים ב 60,000 אז ההחלפה הבאה תהיה ב 120,000

פורסם

אתם יודעים מה כולל טיפול גדול ומה כולל טיפול רגיל ברכב הזה? אין לי היסטוריה אבל אני יודע שהברקסים חדשים. בטיפול האחרון החלפתי שמנים ופילטרים.

לגבי שמן גיר, אצלי יש גיר יבש ללא שמן (dsg7)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

באם דגם המנוע שלך הוא BAH/BTS/AEH/AKL/APF/AUR

טיפול קטן= פעם בשנה / 15 אלף ק"מ= שמן מנוע + פילטר שמן.

טיפול בינוני=פעם בשנתיים/ 30 אלף ק"מ= טיפול קטן + פילטר אוויר + פילטר מזגן+החלפת נוזל בלמים

טיפול גדול= כל 4 שנים/60 אלף ק"מ=טיפול בינוני + פילטר דלק+ פלאגים.

ברקסים בודקים כל שנה.

רצועת טיימינג כל 5 שנים או 90 אלף ק"מ.

הזול עולה ביוקר

פורסם

תודה רבה! אני חושב שהמנוע שלי זה 6j,יכול להיות?

פורסם

בנוסף! (תסתמך על המידע המקצועי שאתה מקבל פה וגם על המידע שתקבל בסוכנות).

תיגש לסוכנות סיאט, למי שאחראי על המוסך, ותבקש ממנו להדפיס לך יומן טיפולים לרכב שלך.

אתה מביא לו מספר רכב ורישיון רכב והוא אמור להביא לך את כל הפרטים.

שים לב שהפרטים ברישיון תואמים לפרטים שהוא מביא לך (דגם מנוע וכו׳...)

• תוכן חדש...