Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך חברים. צריך את עזרתכם אולי במציאת דירה להשכרה בבת גלים או בקרית אליעזר.

אני מתחיל ללמוד בפקולטה בבת גלים בעוד חודשיים. שנה שעברה למדנו בקמפוס נווה שאנן ולכן קיבלתי חדר במעונות ללא כל כאבי הראש האלה..

לפני שבוע-יים התחלתי בחיפוש דירה שני חדרים לי ולעוד חבר ללימודים.

גיליתי שהמחירים בשמיים, למשל דירה 2 חדרים מגיע ל 3000 שח, לפעמים גל בלי ריהוט! ולא לשכוח שבת גלים אינה שכונת יוקרה בחיפה.

איפה לחפש? מה לחפש בדיוק?

מה לבדוק בדירה החדשה? חוזה וכל מיני שטויות..

חשוב לציין שיש לי אוטו ואני גמיש בקרבה לפקולטה אך עדיין אני מעדיף כמה שיותר קרוב בשביל להפחית מהנסיעות בבוקר!

אשמח לשמוע כל הערה-הארה או המלצה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בכל מדינה נורמאלית פרט לחיפה זו הייתה אמורה להיות הפנינה הכי יקרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

מה עם המעונות באלנבי? לא קיימים יותר?

אני מדבר על משהו היסטורי שהכרתי לפני כמה עשורים.

מכל מקום, אתה יכול לחפש ברדיוס יותר רחב. אולי לאורך ציר המטרונית.

אל תסממך על רכב, בעיות החניה באזור רמבם\ביס"ר קשות מאד.

ישה - האדריכלית שתכננה לי את שיפוץ הדירה גרה בכזו פנינה. הבעיה היא שהקרבה לים הרסנית. ומה שיותר רחוק מהים הם שיכוני רכבת ישנים ומכוערים. נראה לי שהפינוי-בינוי לא קרוב. אבל חבל על כל מה שקורה בקרבת הים בחיפה. 90% מהנזק על ידי הבריטים שדחפו את הנמל למקומו הנוכחי במקום לקריית חיים, 10% אישור הבניה בקטעים היותר דרומיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה עם המעונות באלנבי? לא קיימים יותר?

אני מדבר על משהו היסטורי שהכרתי לפני כמה עשורים.

מכל מקום, אתה יכול לחפש ברדיוס יותר רחב. אולי לאורך ציר המטרונית.

אל תסממך על רכב, בעיות החניה באזור רמבם\ביס"ר קשות מאד.ית.

הם עדיין קיימים אבל אתה יודע, הם עלולים ליפול בכל רגע נתון :lol::lol: , תוסיף לזה ששניים בחדר :? ושירותים משותפים לארבעה אנשים :shock: !!

פורסם

מה לעשות, בניה של 1975.

מכל מקום - אני חוזר על בעייתיות החניה באיזור. לא יודע מה קורה ברכבת בת גלים, חוץ מזה כל האיזור כחול-לבן ותפוס על ידי התושבים, וחניה בחניון (המעולה) של רמב"ם תעלה לך איזה 700 ש"ח לחודש. תכנן על המטרונית, האוטובוס והאוטופוס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק באלנבי.

אם רעש לא מפריע לך, תבדוק גם בעיר תחתית, באזור שוק תורכי. למיטב הבנתי, יש שם מעונות לסטודנטים (בימי חמישי הם יוצאים למרפסת ונהנים ממופע שנערך מתחת לחלון)

פורסם

גיא, זה קרוי "קמפוס הנמל", ויש שם גם איזה מכללה או שתיים. צריך לבדוק אם השכרת המעונות מוגבלת לסטודנטים של מוסדות מסוימים. היתרון הוא הקרבה לקו 2 של המטרונית.

פורסם
תבדוק באלנבי.

אם רעש לא מפריע לך, תבדוק גם בעיר תחתית, באזור שוק תורכי. למיטב הבנתי, יש שם מעונות לסטודנטים (בימי חמישי הם יוצאים למרפסת ונהנים ממופע שנערך מתחת לחלון)

גיא, זה קרוי "קמפוס הנמל", ויש שם גם איזה מכללה או שתיים. צריך לבדוק אם השכרת המעונות מוגבלת לסטודנטים של מוסדות מסוימים. היתרון הוא הקרבה לקו 2 של המטרונית.

כן אני כבר מחפש בקרית אליעזר אחרי יום חיפושים ארוך אתמול בבת גלים ודירות של 50 מטר ב 3000 שח +

מצאתי ברח' הזית , בראשון הולך לבדוק..

בקשר לקמפוס הנמל, זה בניין משופץ לסטודנטים של אנ' חיפה, לטכניון יש משהו כזה מלפני 50 שנה שעוד לא עבר שיפוץ..

פורסם

בהצלחה יא קינג!

הייתה לי ידידה שעד שנה 4 גרה רחוק מבת כלים אבל קרוב לרכבת, ואז לא היו לי בעיות של דיור ומחירים. הסתדרה סבבה לגגמרי בלי רכב ובלי כלום.

משנה 4 אתה כבר מטורטר מאוד אז לגור קרוב מהווה יתרון משמעותי.

בהצלחה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בוא נתחיל מזה - יש חנייה בקמפוס עצמו. היא רלוונטית עבורך, או שאתה תסתמך על תחבורה ציבורית?

כן בשעה טובה הודיעו לי שיש חניון צמוד לפקולטה כך שאין בעיית חניה (קונים מדבקה כרגיל)..

בהצלחה יא קינג!

הייתה לי ידידה שעד שנה 4 גרה רחוק מבת כלים אבל קרוב לרכבת, ואז לא היו לי בעיות של דיור ומחירים. הסתדרה סבבה לגגמרי בלי רכב ובלי כלום.

משנה 4 אתה כבר מטורטר מאוד אז לגור קרוב מהווה יתרון משמעותי.

בהצלחה!

תודה רבה אחינו, בקרוב אצלך :) וכן,, אני כבר מחפש בקרית אליעזר, יותר זול ופחות תחרות..

פורסם

מרחוב הזית 17 יש לי זכרונות טובים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...