Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום .

בזמן האחרון הwaze עושה לאמא שלי המון בעיות . יש לה סמסונג נוט 3 והיא נוסעת מרחקים גדולים והיא ממש מתקשה ללא הWAZE . ניסיתי כמה פעמים למחוק לה ולהתקין מחדש אך זה לא גורם לו להפסיק להטעות .

למשל לא להודיע לפני פניה ימינה/שמאלה ורק לאחר שפונים להיזכר אחרי 100 מטר . או לא להצליח לחשב מסלול ולהוביל בדרך שהיא גם לוקחת הרבה זמן וגם יותר ארוכה מבחינת מספר הקילומטרים .

אמא שלי טכנופובית ולכן מעדיף לא לחפש תוכנות אחרות כי גם לשימוש ב WAZE לקח לי הרבה זמן לשכנעה אותה.

אני מוכן גם לשלם עבור WAZE נורמאלי או תיקון הבעיה היות והבעיה גורמת לבזבוז זמן מיותר,בזבוז דלק ועצבים.

עוד סובלים מה WAZE הגרסה החדשה ???

יש דרך להעביר לה את הגירסה שאצלי בפלאפון ?

חשוב לציין שבעבר הויייז פעל לה בצורה טובה באותו מכשיר עד בוצע השידרוג .

פורסם

נסה בעצמך עם אפליקציה אחרת (למשל - HERE WeGo) - כך תוכל לדעת אם הבעיה היא באפליקציה או בחומרה, למשל מקלט GPS שמזייף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתה לי גם בעיה עם Waze שלא הייתה נפתרת על ידי הסרה והתקנה מחדש והתקשרתי לתמיכה (הקול של ההנחיה היה נאלם/נעלם..... והיישום היה נסגר מעצמו לפעמים).

מה שפתר אצלי את הבעיה (בעצת תמיכה) זה הדבר הבא: כשמסירים את ההתקנה של waze מהטלפון, לא נמחקת מחיצה בשם זה מהמחיצות של הטלפון ולמעשה כשאתה מתקין גרסה חדשה היא לא נקיה ושומרת זיכרון של מה שהיה על הטלפון.

תנסו להסיר את היישום, למחוק ידנית את מחיצת waze שתשאר בזיכרון של הטלפון ואז להתקין מחדש את היישום מ- 0.

אצלי זה פתר - אולי גם אצלכם.

בהצלחה.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

אצלי גם היה איחור בדיווח על פניות (סמסונג) , מסתבר שהסיבה בעיה במקלט GPS

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

איזו מבין הגרסאות היא הכי אמינה ? לא אכפת לי הפונקציות חוץ מלהגיע מA ל B כמה שיותר מהר בלי סיבוכים מיותרים

תודה למבינים

• תוכן חדש...