Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הרצון הזה להשקיע האמן לי מקרוב, בדיעווד כל התעסקות מביאה לבלאגאן מכיוון אחר שאתה אפילו לא חושב, אני אומר תעזוב את המכונה שלך לנפשה.

לפחות ב 3 שנים הראשונות שאם לא כך למה לקנות רכב חדש בכלל ?!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אתה נסחף בתגובות וזה לא לעניין.

גם לי היו הרבה מכוניות חדשות וישנות וכמעט אף פעם לא הצטרכתי לבצע כיוון פרונט ואפילו לא איזון גלגלים.

זה פשוט הרכב הכי יקר שרכשתי ואני בהחלט נהנה ממנו, הרעשים שצצו לא לטעמי ואלו 2 הדברים שנמצאו בטווח הלא תקין ולכן הוחלט לתקנם (במטרה לנסות להפטר מהרעש) עזר? מצוין. לא עזר? אחיה עם הרעשים ואפנים שהם חלק מהעניין. זה הכול.

פורסם

הכבישים בארץ לא רעים, עוד לא ביקרת כנראה בארצות אחרות .

לדעתי מה שיקרה לך זה שפשוט אף מכון פרונטים לא יצליח למרכז לך את גלגל ההגה באותו דיוק וזה יעצבן אותך.

האם הצמיגים אצלך פירלי? בדקת שלא תקועים אבנים/ לכלוך בצמיגים? צמיג חדש עם חריצים עמוקים לרוב נוטה "לספוח" אבנים אליו.

פורסם

קשה להבטיח שהרעשים ייעלמו אם תעשה כיוון פרונט.

מאידך - אתה טוען שהרעש לא היה קיים קודם.

אם לא תבצע כיוון פרונט - לא תדע אם הרעש ממנו או לא - סוג של ניסוי וטעייה.

אם מציק לך - עשה כיוון פרונט (כיוון כזה יכול להשתבש גם ברכב חדש, אם כי הסיכוי לכך נמוך אם לא נכנסת בבורות מדרכות וכיו"ב).

תעשה מה שאתה חושב שיהיה לך טוב ומרגיש טוב בשבילך :-P

alfa 156 2.5.

פורסם
הכבישים בארץ לא רעים, עוד לא ביקרת כנראה בארצות אחרות .

לדעתי מה שיקרה לך זה שפשוט אף מכון פרונטים לא יצליח למרכז לך את גלגל ההגה באותו דיוק וזה יעצבן אותך.

האם הצמיגים אצלך פירלי? בדקת שלא תקועים אבנים/ לכלוך בצמיגים? צמיג חדש עם חריצים עמוקים לרוב נוטה "לספוח" אבנים אליו.

נגעת בנקודה חשובה. מירכוז ההגה.

נתקלתי בהרבה שרשורים שבהם ההגה לא ממורכז אחרי כיוון פרונט.

גם בימינו אין את הטכנולוגיה למרכוז ברמת יצרן?

הצמיגים הם קונטי פרימיום קונטאקט5

פורסם

כאן לא פורום נביאים, מנסיון שלי הנקודה הכי מעצבנת זה המירכוז הגה .

בצמיגי שטרק בנס ציונה עשו לי כיוון טוב שזה לא חכמה ברכב תקין, אבל התלהבתי שההגה יצא ממורכז פלס.

פורסם

תודה על כל התגובות.. שמחתי לשמוע כמה וכמה דעות בהחלט יש עמי לדבר בפורום הזה...

לגבי מה אעשה, אחיה עם זה... במידה והרכש ימשיך ולא יפחת אחרי זמן מה אולי אשקול לבצע כיוון פרונט/סרן אחורי כשעד אז הרכב כבר לא יהיה חדש :)

• תוכן חדש...