Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז בשעה טובה נחתם החוזה והכניסה מתוכננת לאמצע אוגוסט.

בדירה עצמה אין קליטה טובה של רשת סלולרית. הפיתרון אותו הציעו הזוג הנוכחי הוא משהו שנקרא "נייד נייח" של חברות הסלולר. הם מקשרות את הקו הסלולרי לקו טלפון נייח וכך אתה נשאר זמין. (הבעייה, החברות איתן דיברתי בינתיים לא שמעו על "נייד נייח").

בנוסף יש גם אופציה של "עקוב אחרי" בבזק (הבעייה: יש חיוב כלשהו על כל דקה. הנציגה לא ידעה לענות לי על השאלות. אשמח אם מישהו כאן יוכל להסביר לי על מה החיוב והאם הוא רלוונטי בכלל כיום כאשר חבילת הסלולר שלי היא ללא הגבלה).

בפלאפון אמרו שיש אפליקציה חינמית שמאפשרת לעשות שיחות דרכה דרך רשת וויפי (האם מישהו מכיר? זה פיתרון סביר?).

האם מישהו מכיר את הפיתרונות שהוצעו לי? האם מישהו מכיר פיתרון אחר?

כמו כן, אנו רוצים אינטרנט (נגיד 40 מגה) וyes. כלומר אני צריך תשתית, ספק ויס. כמו כן, גם קו טלפון דרוש לי (על מנת שאוכל להפנות שיחות אל הקו הזה).

לבזק יש מבצע שכולל גם תשתית ו/או ספק ו/או yes. כנ"ל גם לyes יש מבצע שכולל אינטרנט. יותר מידי אפשרויות שכל אחת נותנת דברים אחרים ולעולם לא את החבילה הכוללת- איבדתי את עצמי כבר.

האם מישהו עבר תהליך דומה לאחרונה? מהיכן כדאי להתחיל בנוגע לכל חבילת התקשורת הדרושה לנו?

מה צפי העלויות?

אעריך מאוד כל עזרה והמלצה.

גיא

נ.ב

אשמח גם להמלצות על חנויות רהיטים זולות (מלבד איקאה) באזור פרדס חנה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תתחדשו ובהצלחה!

אפליקציה שמאפשרת לדבר על אינטרנט, וסליחה אם אני יוצא מפגר ולא הבנתי, היא VIBER ו-WHATSUP. בשתיהן אתה יכול להתקשר למישהו ללא צורך בקליטה סלולרית, רק עם אינטרנט.

לגבי יס אין לי שמץ קלוש של מושג אבל לאחותי יש 40 מגה תשתית בזק+ספק 012 והיא משלמת 90 שקלים בחודש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

"נייד נייח" זה כנראה סוג של עקוב אחריי- כשאין קליטה השיחה מופנה למס' בבית, במקום לתא הקולי. אפשר לבצע משהו דומה בהגדרות "הפניית שיחות".

בעקוב אחריי אתה משלם את עלות השיחה המופנית. בחבילת דק' זה לא אמור להיות רלוונטי.

2. ייתכן וזה אפשרי גם בפרטנר בלי אפליקציה ועם מכשיר תואם

"בישראל, כניסת פלאפון לתחום (עם אפליקציה) ופרטנר (אפשרי בלי אפליקציה, כי זה שירות רשת בציוד של אריקסון),"

http://www.telecomnews.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=5996731&seaWordPage=%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%9F\

3. דרך השימור בהוט אפשר לקבלת בקלות 30M ב60 ,100M בכ75 ש"ח או 85 ש"ח ללקוחות חדשים.

ספק? 15 ש"ח בחודש דרך הוטנט

פורסם

ניקו, וואטסאפ ווייבר הן לא אופציות כיוון שצריך שאנשים אליהם מתקשרים גם יתקינו את האפליקציות.

צריך משהו שבאופן ישיר יגרום לקו הסלולרי להיות זמין גם אם אין קליטה סלולרית.

בת הזוג מורה ולכן חייבת להיות זמינה בצורה המיידית ביותר. אי אפשר להגיד להורי התלמידים שיתקשרו דרך הוואטסאפ. אולי חלקם גם ירצו לחייג דרך הקו הביתי/ משרד.

פרנקוס, החברה לוחצת שהעניין יטופל עוד לפני הכניסה שלנו. לכן אין לנו זמן לניסוי וטעייה. זה אכן היה הפתרון הראשון שחשבתי עליו.

שייק, בנוגע להוט- יותר מידי סיפורי אימה. לא נראה לי שנטרח אפילו לקבל מהם הצעה. בנוגע ל1 ו2- תודה רבה על המידע. זה עזר מאוד. כנראה שעקוב אחרי יהיה האופציה בסופו של דבר אם אכן אלו העלויות.

אז אל מי להתקשר לקבל הצעות?

כולם עובדים עם כולם ואני כבר לא בטוח מי יכול לספק את החבילה המשתלמת והמקיפה ביותר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אצלי בזק ויס הפכו לסיפורי אימה שאילצו אותי לעבור להוט. זה תלוי בתשתית, לפני כמה שנים הם היו נוראיים אבל עכשיו האינטרנט יציב בדיוק כמו בבזק.

מבחינת השירות הם משתפרים והשירות בצאט טוב מאוד. בד"כ הם מציעים חודש ראשון חינם דרך הדרך, אם תרצה לנסות.

3 אופציות בבזק:

1.הוט נט רלוונטי גם כספק לתשתית בבזק

T40- מינימום 20M מקס' 40M ב78 ש"ח דרך האתר והתקנה ללא תשלום

2. שוק סיטואני- כל ההתנהלות מתבצעת דרך הספק, תצטרך לקנות\לשכור\להשאיל מודם- שקלל את זה בעלות החודשית.

3. באנדל של בזק- ספק+תשתית והתנהלות מול בזק

"כמה זה" יעשה לך קצת סדר

http://www.kamaze.co.il/Compare/7/Internet-Packages

תבקש מכל חברה הצעה נפרדת ומשותפת- לדג' מיס הצעה 1 לטלווזיה בלבד והצעה 2 לטלווזיה+אינטרנט+ספק וכו'.

ומהספקים הצעה לקו טלפון+אינטרנט וקו טלפון +אינטרנט ותשתית.

קו טלפון בבזק מתחיל ב25 ש"ח בחודש לקו קל+ דמי התקנה

פורסם

אם יש לך מעט חוש טכני ורצון "להתעסק",

ניתן להתקין מגבר קליטה באיזור 500-600 שח. בזמנו פרסמתי מידע בפורום אחר ואיני יודע אם מותר לתת כאן לינק.

פורסם

גיא אני בהוט שנים, טריפל של טלוויזיה+אינטרנט 100+טלפון נייח. הכל פיקס פוקס. הם חארות באופן כללי, אבל כבר כמה שנים שהכול מתקתק. פעם אחת נזדקקתי לשירות והוא היה מהיר ויעיל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי מציע לך להשתמש באפליקציה שלהם, לא יודע אם היא טובה או לא אבל רק בישראל רגילים שיש קליטה מעולה בכל מקום

בהרבה מדינות מערביות אין קליטה טובה באזורים מסויים ולכן עושים wifi offload ומשתמשים באפליקציות של הספק סלולר\wifi calling...

• תוכן חדש...