Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעוניין לקנות קומפרסור קטן אך חזק לצביעה/נקיון חלקים מסוימים באופנוע.

איזה לחץ מינימלי אני צריך?

כמה יעלה קומפרסור?

יש אפשרות להשיג יד שניה? ואם כן אז איפה?

נ.ב:כל תגובה מבעל נסיון תתקבל בברכה.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

אתה מיתכוון לקומפרסור "ביתי"?

מחירים נעים בין 600 ל800 ש"ח לחדש. לא מומלץ להתעסק עם משומש...

אל תצפה לעבודה ממושכת בצביעה למשל, המיכל הקטן שלו מיתרוקן מהר, ולוקח לו זמן למלא אותו חזרה...

קומפרסורים גדולים יותר הינם יקרים יותר ותופסים יותר מקום. אז אם ניידות חשובה לך קנה אחד קטן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מה התקציב שלך לקומפרסור ?

כמה זמן הוא צריך לעבוד רצוף (גודל מיכל) ובאיזה לחץ ? (כמה באר\PSI ?)

התקציב כמה שפחות :)-בגלל זה בדקתי את האופציה למשומש.

גודל מיכל ולחץ אני לא יודע זה גם מה ששאלתי מה אני צריך?

אני רוצה שאוכל לנקות איתו בכיף כל מיני חלקים (פילטר אוויר לדוגמא)

ולצבוע חלקים קטנים כגון: מגיני ידיים, מסכה קדמית.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

אין בעיה עם משומש, סה"כ זה מכונה פשוטה וקל לבדוק את מצבה (הרבה יותר קל מאשר לבדוק אופנוע לפני קניה למשל, חוצמזה אתה תמיד יכול לקחת אותו למכון לבדיקת קומפרסורים (קומפיוטסט :-P ))

שמע ידידי, נשמע שאתה צריך קומפרסור בינוני או בינוני-קטן, חפש אצל בעלי מקצוע שונים. בדוק שהמנוע פועל בסדר, ושהמדחס פועל בקצב תקין, את הפולים שלהם, את שלמות המיכל ואת תקינות השסתומים (עניין בטיחותי).

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כמו שנאמר כבר למעלה הבחירה תלויה ביעוד ובשימוש המתוכנן.

לעבודות ביתיות ניקוי צביעה ניפוח ישנם קומפרסורים של 2 כ"ס תוצרת קוראנית / סינית. במחירים סבירים של 600-800ש"ח (לפעמים מגיע עם כל ציוד הקצה).

1. תברר מחירים וחכה למבצעים (יש כל הזמן).

2. מניסיון: קל, מהיר יותר, והתוצאה של הצביעה יפה יותר בשימוש במכלי תרסיס מוכנים (כך זאת בחשבון).

3. אל תתפתה לקנות את הערכה ב 250-350 המכילה את כל ציוד ההשפרצה (לא שווה את הכסף) קנה בנפרד לפי הצורך.

:wink:

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

פורסם
התקציב כמה שפחות :)-בגלל זה בדקתי את האופציה למשומש.

גודל מיכל ולחץ אני לא יודע זה גם מה ששאלתי מה אני צריך?

אני רוצה שאוכל לנקות איתו בכיף כל מיני חלקים (פילטר אוויר לדוגמא)

ולצבוע חלקים קטנים כגון: מגיני ידיים, מסכה קדמית.

פילטר אויר אסור בשום פנים ואופן לנקות בלחץ אויר. כך מקרבים את קץ המנוע - דבר שאנו אמורים לרצות ולדחות...

אני בניתי לי לעבודות השיפוץ מדחס בעצמי. אמור לי אם אתה מעונין במתכון.

פורסם
פילטר אויר אסור בשום פנים ואופן לנקות בלחץ אויר. כך מקרבים את קץ המנוע - דבר שאנו אמורים לרצות ולדחות...

אני בניתי לי לעבודות השיפוץ מדחס בעצמי. אמור לי אם אתה מעונין במתכון.

נשמע מעניין מה המצרכים?
פורסם

אהמממ. שכחתי לציין שהחיים קשים; המכשול העיקרי בלבנות כזאת נבלה הוא מציאת המדחס עצמו. אתה צריך לחפש כזה של משאית אבל של פעם, עם שימון עצמי - לא כזה שמקבל שימון מלחץ המנוע והם די קשים להשגה. אני חפשתי ומצאתי ממשאיות שזרוקות בשטחי אש של צה"ל (מומלץ לא לשוטט שם בימות השבוע - רק בשבת...) ואפילו מצאתי אחד חדש לגמרי. או שתיעזר בחברים או תשוטט במוסכי משאיות. זה החלק הקשה, כול השאר משחק ילדים.

נכון שיצא לך החשק? מצטער, צריך הרבה סבלנות ואם אתה רוצה אחד כאן ועכשיו, אז אין מנוס מללכת לחנות ולקנות קומפלט. יש עסק גדול שמתעסק עם הציודים האלה ברחוב רבנו חננאל פינת הרצל. לא בטוח שהוא עוד שם.

פורסם

יותר זול יעלה לך לקנות חדש קטן, בחנות לידי מבצע ב550 ש''ח, פרטים בפרטי.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

שאלה שכדאי לשאול את עצמך : האם הצרכים ישתנו?

האם תרצה בעתיד לפתוח ברגים עם מפתח פניאומטי או להמשיך להשתמש ברצ'ט?

אם כן צריך כבר קומפרסור עם נתונים אחרים

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...