Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מרגיש צורך וסיפוק לשתף בתוצאה ובנוסף לקבל חוות דעת,

והצעות לשיפור וייעול להמשך שמירה טובה יותר.

קצת רקע:

את הטיפול ביצעתי לאחר 4 חודשים על הכביש, שבמשך הזמן הזה בוצעו ניקיונות דו-שבועיות.

לאט לאט הצלחתי לצבור ניסיון ויכולת לנקות יותר טוב, עד לקבלת הרכב לא הייתי בכלל בתחום

ולאחר קריאת מדריכים ושרשורים נוספים שפורסמו כאן התחלתי לרכוש תכשירים אט אט שמומלצים כאן בפני רבים.

החלטתי לבצע טיפול לצבע הרכב בעקבות סווירלים שהפריעו לי שהיו עוד בקבלת הרכב,

אך מאחר ואין ברצוני וביכולתי לרכוש מכונת פוליש החלטתי לבצע ידנית גם בגלל הסיבה שנזק אי אפשר לעשות,

לפני ביצוע פוליש ביצעתי מעבר עם פלסטלינה כחולה על כל הרכב ולאחר מכן,

ביצעתי פוליש ידני עם פד יעודי ובשימוש עם Ultimate Compond של מגווירס.

לאחר מעבר על כל הרכב, מרגיש שיש שינוי באור שמש ישיר, לצערי אין לי עדיין צילום מדויק (גם אין מצלמה ייעודית..)

לאחר מכן יישום גלייז BlackLight של CG על כל הרכב.

לבסוף, יישום אוטם צבע של פוסו.

התוצאה מרשימה לדעתי, הסיפוק גדול מהתוצאה שיצאה בעיקר בזה שאין לי כל כך ניסיון.

הצילום נעשה כשבועיים לאחר היישום ולאחר שטיפה שאני מבצע כל פעם:

שטיפה עם מים, שטיפה עם אקדח קצף על כל הרכב, מעבר עם ONR מדולל על חרקים וכתמים שלא ירדו.

נראה שבגלל האוטם רוב הלכולכים ירדו בקלות ובמרחק עם הגרניק, מפתיע וכיפי.

לעניין:

IMG_20160714_183937_HDR.jpgIMG_20160714_183946_HDR.jpgIMG_20160714_185043_HDR.jpgIMG_20160714_185102_HDR.jpgIMG_20160714_185112_HDR.jpgIMG_20160714_185219_HDR.jpgIMG_20160714_191331_HDR.jpg

פורסם

כל הפרוייקט לקח לי בערך 10 שעות שהתפרסו על יומיים שזה הפלסטלינה, פוליש, גלייז ואוטם.

אני משער, ולא מדדי זמנים, שלקח לי באזור ה5-6 שעות.

השתמשתי בHex Pad מאייבי, בצבע צהוב.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...