Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו. אתם אשכרא קונים ושותים משקאות ב2000 שקל לבקבוק וגם חושבים שיש להם איכויות על כאלה של 500 שקל?

בתור אחד שפעם לא היה פותח פה בשביל פחות מקוניאק בדרגת XO אני חייב להגיד לכם שאתם עוד תזכו לאכזבות.

אין שום סיבה לשלם על בקבוק, שאתם אשכרא צורכים ממנו ולא נותנים מתנה כאות הוכרה, יותר מ200-300 שקל.

אל תגידו ל תמשיך לנהוג בקיה, בזמן שאנחנו נהנים ממרצדס. באלכוהול 70% ממחיר זה מותג.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שום דבר ממה שהמלצתי לא עובר 300, אולי 350 ש"ח, כתלוי בחנות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בג׳ין יש קשר ישיר בין המחיר לאיכות (מורכבות טעם) כשהביפיטר הוא די בסיסי ונייטרלי.

סיימנו בקבוק של סאפיר east - מומלץ מאד, מאד ארומטי.

הנדריקס שתינו פעם במסעדה (עם מלפפון טרי ופלפל אנגלי וטוניק) והיא ממש מוצלח.

לגבי רום - אני מכיר רק שני סוגים:

האחד sailor jerry - רום מטובל - מאד ארומטי עם דגש נחמד מאד של וניל (אבל בקטע טוב).

השני negrita - גם מטובל, אבל עם טעם דובדבני.

בשניהם צריך להוסיף קצת קרח לפתוח את הטעם.

פורסם

ברנדי ב 2k ? עדיין לא השתגעתי,אני מחפש תמורה לכסף,באלפיים שח אני יכול לקנות המון סוגי וויסקי ולהנות מהם.

פורסם
הכוונה הייתה לברנדי מולדובי ב2000 שקל.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

זה נשמע כמו לקנות דאצ'יה ב250 אלף שקל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טומאטין 14 מוצלח, לחובבי המתוק.

טליסקר 10 - ויסקי קלאסי, תמיד מוצלח, פחות מעושן בהשוואה לעשור הקודם, חובה בכל בית.

אילאך - ileach - יש גרסה רגילה וגרסה בחוזק חבית, כנראה שזה לגבולין צעיר. צעיר אך טעים.

גלנליבט מוצלחים לדעתי בכל גרסה.

אם עוד לא ניסית ארדבג - כדאי לטעום (לא מתאים לכולם, מעושן עד מוות).

ביג פיט - מחירו בארץ טיפס משום מה. יבשששש כמו שאני אוהב, אבל במחיר הנוכחי לא אקנה שוב.

היילנד פארק 12.

כל הוויסקי שהזכרתי נעים בין 170 ל-270 ש"ח בארץ לבקבוק 700/750 מ"ל.

יש בעיות תמחור עם כמה משקאות שהיו זולים יותר בעבר, כגון קליינליש 14 יקירי, כדאי לבדוק בדיוטי, ואם כבר קונים בדיוטי/חול אז לא לוותר על ספרינגבנק, אפילו הגרסה הבסיסית (10שנים) נהדרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר עלה לנושא עניין הג'ין האיכותי, מישהו יודע איפה נמכר טוניק נורמלי כמו fever tree או q tonic?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
תגידו. אתם אשכרא קונים ושותים משקאות ב2000 שקל לבקבוק וגם חושבים שיש להם איכויות על כאלה של 500 שקל?

בתור אחד שפעם לא היה פותח פה בשביל פחות מקוניאק בדרגת XO אני חייב להגיד לכם שאתם עוד תזכו לאכזבות.

אין שום סיבה לשלם על בקבוק, שאתם אשכרא צורכים ממנו ולא נותנים מתנה כאות הוכרה, יותר מ200-300 שקל.

אל תגידו ל תמשיך לנהוג בקיה, בזמן שאנחנו נהנים ממרצדס. באלכוהול 70% ממחיר זה מותג.

תודה על הטיפ.

לא, אני לא קונה משקאות ב 2,000 ש"ח. תכננתי לקנות כמתנה למישהו שחוגג 50 שנה, אך ממש שנראה שחבל לזרוק על כך סכום כסף כזה.

בדר"כ אני משקיע עד 150-200 ש"ח לבקבוק, המשקה היחידי שאני יותר "מתפרע" בסכום הוא

שעולה 250 ש"ח

פורסם

ממליץ על רפוסדו של דון חוליו. הוא יותר מוצלח. פעם הייתי קונה אותם 2ב99 בדיוטי

פורסם

אני אישית אוהב מאוד את 1800 היא פשוט מעולה

את גלנליבט אני אוהב על כל סוגיהם מלבד ה 15, הטעם של חביות השרי פשוט לא טעים לי (מריר לי מדי משום מה).

כנל לגבי הבלאק בוש.

לגבי קוניאק במחירים הזויים, חבר של משפחה הוא איש די "עשיר", הביא כמתנה ליום הולדת לאותו דוד בקבוק של הנסי בגרסה מיוחדת של 3000 ש"ח בערך, הטעם היה מדהים אבל בהחלט לא שווה את המחיר.

אגב קוניאקים ובמחירים סבירים יש את אה דה פוסיני שהוא פשוט מעולה, ה XO שלהם מדהים.

גם כן מרטל קורדון בלו, מומלץ מאוד לאוהבי הקוניאק. (פחות אמליץ על קורבזיה לדוגמא, כמו סכין בגרון הדבר הזה).

לפני שבועיים התחדשתי בוויסקי העונה לשם TAP357 ומבוסס מייפל, לא מתוק אבל מרגישים את המייפל, בהחלט מורגש.

Opel Adam S 2017

פורסם
טומאטין 14 מוצלח, לחובבי המתוק.

טליסקר 10 - ויסקי קלאסי, תמיד מוצלח, פחות מעושן בהשוואה לעשור הקודם, חובה בכל בית.

אילאך - ileach - יש גרסה רגילה וגרסה בחוזק חבית, כנראה שזה לגבולין צעיר. צעיר אך טעים.

גלנליבט מוצלחים לדעתי בכל גרסה.

אם עוד לא ניסית ארדבג - כדאי לטעום (לא מתאים לכולם, מעושן עד מוות).

ביג פיט - מחירו בארץ טיפס משום מה. יבשששש כמו שאני אוהב, אבל במחיר הנוכחי לא אקנה שוב.

היילנד פארק 12.

כל הוויסקי שהזכרתי נעים בין 170 ל-270 ש"ח בארץ לבקבוק 700/750 מ"ל.

יש בעיות תמחור עם כמה משקאות שהיו זולים יותר בעבר, כגון קליינליש 14 יקירי, כדאי לבדוק בדיוטי, ואם כבר קונים בדיוטי/חול אז לא לוותר על ספרינגבנק, אפילו הגרסה הבסיסית (10שנים) נהדרת.

מחזק לגבי טאליסקר, ארדבג והיילנד פארק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם כן מרטל קורדון בלו, מומלץ מאוד לאוהבי הקוניאק. (פחות אמליץ על קורבזיה לדוגמא, כמו סכין בגרון הדבר הזה).

אתה מודע שקורדון בלו זה בקבוק של כמעט 200 דולר בדיוטי פרי? כלומר מעל אלפיה בארץ?

דווקא קורבזיה מהVSOP הכי נחמד לי, בניגוד לרמי מרטין והנסי

פורסם

אני לא מסוגל לגעת בקורבזיה רק בהנסי ורמי באותן הרמות, אמנם עניין של טעם בסופו של דבר אבל הוא פשוט קורע לי את הגרון.

הקורדון בלו מדי פעם במבצעים בדיוטי במידה ויש את האופציה, לא מזמן ראיתי בפחות מ 150$, או כמובן דרך חו"ל (דיברו פה על XO וכדומה אז זרקתי משהו שטעים ושווה גם במחיר זול יותר).

לפותח שרשור, אמנם וויסקי פשוט אבל ג'וני ווקר דאבל בלאק פשוט טעים ועושה את העבודה, בקבוק נמכר בין 150-180 ל 700 או ליטר בהתאם.

פשוט מומלץ.

Opel Adam S 2017

פורסם

מרטל קורדון בלו הוא בעצם blend של כמה סוגים, כאשר הישן ביותר הוא בן 50. זה כבר מעל XO.

• תוכן חדש...