Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, במידה והאוטו כבוי שלושה שבועות (האוטו שנת 2014 האם זה יכול לגרום לו לתקלה כלשהי? אין מי שיתניע את האוטו)... תודה רבה. אני שואל בשביל חבר שיש לו סקודה

פורסם

לא אמורה להיות בעיה.

יש למלא את מיכל הדלק עד הסוף לפנ ההעמדה, ולמלא אוויר בצמיגים (אולי אפילו כמה יחידות גבות מהרגיל) יש להחנות את הרכב בצורה שתאפשר הנעתו בכבלים בצורה נוחה אם יהיה צורה. במידת האפשר להעמיד חניה פרטית ולא ברחוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה חניון בית אחי ... אני יכול לבקש ממשהו שירד להתניע אותה כל כמה ימים אבל האם כל יומיים שלושה להתניע זה יהיה יותר טוב לדעתכם?

פורסם

אתה יכול להניע גם פעם בשבוע,לא כזה קריטי התדירות.

המהדרין גם לוקחים את האוטו לנסיעה קצרצרה (גם לי הייתה סקודה שישבה שבועיים בשמש בנתב"ג,חזרתי,הנעתי,נסעתי - הכל תקין)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הפיאט שלי ישבה כמעט שבועיים ללא תזוזה, הניעה בנגיעה ביום שחזרתי מחו"ל.

כשאני טס לבד אני משאיר את הרכב בבית וההורים מניעים מדי פעם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני השארתי את הזקנה שלי בחניה לשבועיים מבלי שמישהו בכלל נגע בה.

חזרתי, בדקתי אותה מסביב עם העין ליתר ביטחון, בדקתי מפלס שמן והתנעתי. התניעה מיד.

חוץ מלכלוך רב שהצטבר בזמן שלא הייתי כאן אין שום בעיה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הייתי בכלא 3 שבועות , חזרתי והגטס הניעה בלי בעיה , רק שהגומי של המשולשים כבר התיבש ומרעיש מאז.

גילוי נאות: המצבר התרוקן 4 חודשים לאחר מכן.

פורסם
הייתי בכלא 3 שבועות , חזרתי והגטס הניעה בלי בעיה , רק שהגומי של המשולשים כבר התיבש ומרעיש מאז.

גילוי נאות: המצבר התרוקן 4 חודשים לאחר מכן.

"you know what they made you do in jail... toss the salad".

נשלח ממקום סודי.

פורסם

אני חזרתי משבועיים בחו"ל שבמהלכם הילדים שלי הניעו את האוטו פעם או פעמיים אבל לא נסעו . האוטו לא הניע ולאחר הנעה עם כבלים ונסיעות קצרות עדיין לא הניע טוב ולפעמים אפילו נדלקה באקראי נורת ABS .הציעו לי לנסוע נסיעה ארוכה כדי לאושש אותו אבל החלטתי שלא שווה לי הסיכון והחלפתי למצבר חדש

המצבר היה START UP של VARTA בן שנתיים ו 3 חודשים .

• תוכן חדש...