Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע טרור בפלורידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אלה העובדות.

אז עכשיו נראה איך הפוליטיקאים ינצלו את זה לצד שלהם.

במסיבת עיתנאים שאלו את השוטרים איזה 10 פעמים אם זה ערבי או לא, בסוף נפלט לשוטר שכנראה הוא היה קשור לאיסלם קיצוני.

פוקס שהם יותר ימנים מישראל היום פרסמו את זה

BREAKING NEWS: AS MANY AS 20 SHOT DEAD, 42 WOUNDED IN POSSIBLE ACT OF ISLAMIC TERROR AT ORLANDO GAY NIGHTCLUB

Gunman killed in shootout with police

אייל

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קוראים לטרוריסט Omar Mateen

אני בטוח שהילרי תנצל את התגובה של טראמפ.

אנשים יצביעו להילרי בגלל שהם נגעלו מהתגובה של טראמפ.

הילרי תתן יותר חופש לאיסלמים בארה"ב בשביל להיות נגד התגובה של טראמפ.

ואז יהיו יותר ערבים עם נשק בארה"ב מאשר בשטחים.

אייל

פורסם

נוכח העובדה שאפשר לקנות שם נשק בצורה יחסית חופשית, כבר יש שם יותר ערבים עם נשק מבעזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מניח שדונלד טראמפ לא יחכה הרבה זמן לפני שהוא יעשה רווח פוליטי על חשבון הנרצחים.

אני מניח שהילרי קלינטון לא תחכה הרבה זמן לפני שהיא תעשה רווח פוליטי ותגן על זכותם של המוסלמים לרצוח לה"טבים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לכם את זה ביותר גזעני?

הרוצח בברנוער לא נתפס, אבל כנראה שמוסלמי הוא לא היה.

גם הרוצח של שירה בנקי לא היה מוסלמי, אבל הוא רכב על הסתה פרועה של רבנים יהודים כשרים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
יש לכם את זה ביותר גזעני?

הרוצח בברנוער לא נתפס, אבל כנראה שמוסלמי הוא לא היה.

גם הרוצח של שירה בנקי לא היה מוסלמי, אבל הוא רכב על הסתה פרועה של רבנים יהודים כשרים.

מדובר במוסלמי, נתנו את השם שלו כבר Omar Mateen

עכשיו דיווחו על 50 הרוגים

אייל

פורסם

לא אמרתי שהוא לא מוסלמי.

אבל אתם מתמוגגים מנחת, כאילו הצרה היחידה של הלהטבים בעולם, הם המוסלמים.

להטבים סובלים, אם יותר או אם פחות, בכל חלק של העולם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אף אחד לא התייחס לנושא של להטבים, זה לא נראה לי קשור בכלל.

דיברנו על איך הפולוטיקאים האמריקאים ינצלו את זה לטובתם.

עכשיו NBC דיברו עם אבא שלו שאמר שהוא ראה שני גברים מתנשקים והתעצבן.

אבל מה שאבא אומר על הבן שלו לא אומר שום דבר.

זה יותר בקטע ש NBC מנסים להרחיק את המקרא מאירוע טרור ורוצים שנאמין שזה משהו אחר.

אייל

פורסם (נערך)

50 הרוגים חפים מפשע,שמעתי שאפילו יותר.

למה?? מרגיז:evil:

כואב הלב יש סיכוי גדול שישפיע על תוצאת הבחירות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אף אחד לא דיבר על להטבים?

אני מניח שהילרי קלינטון לא תחכה הרבה זמן לפני שהיא תעשה רווח פוליטי ותגן על זכותם של המוסלמים לרצוח לה"טבים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

העולם הולך לכאוס וקיצוניות, לא מנסה להדליק פה אף אחד אבל בארץ יש פיגועים על ימין ועל שמאל ודי להזכיר את שרונה השבוע, בחו"ל נזכיר השבוע את טבח הרמדן בסוריה, את המקרה הזה עכשיו, אני אכניס לפה גם את קטטת ההמונים של אוהדי רוסיה ואנגליה בצרפת, ובכללי למשל אציין את הניסיון של הרבנים אצלנו לעשות הכל כדי לקטב את החברה ולמנוע כל סוג של מודרניזציה מהציבור שלהם, את מנהיגי האיסלם שקוראים לקיצוניות ומול כל אלה הנהגות ביד רכה החל מביבי וכלה באובמה (מנגד ביבי עושה הכל כדי להלהיט כנגד מדינות איסלם "אני זוכר את החיים עצמם, אירן זו הסכנה!"), האמריקאים מאוהבים בטראמפ כי הם מבינים שאי אפשר לסלוח לעד לאלימות, שבריון שמזהה שלא עושים לו כלום או כמעט כלום מתנהג ביותר בריונות, זה נכון בכביש מול ערס בודד וזה נכון ברמת מעצמות (מי אמר פוטין וארדואן?)

מה אני מציע? לא יודע, אני יושב ורואה את זה ואין לי פתרון, אני נגד אלימות מיותרת אבל מול בריונים צריך להפעיל יד קשה ולהראות שבריונות לא מובילה לשום מקום, כרגע אני לא רואה שעושים את זה והיחיד שמרוויח הוא הביריון שמשתמש ביותר כוח, קצת מפחיד.

היורה בפלורידה הוא הקצה, מפחיד אותי מי ששטף לו את המוח וימשיך לייצר כאלה מקרים, גם אצלנו יש כאלה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אירן בונה נשק גרעיני ומה שמעניין אותך זה ביבי. בהחלט דרך מעניינת להפריד עיקר מטפל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מבלי לפגוע בכבודם של המתים והפצועים ומחומרת הטרגדיה הנוראה הזאת.

אני חייב להבין איך בנאדם אחד עם רובה מצליח להרוג 50 איש?! 50?! זה לא נתפס!

ברוך גולדשטיין הצליח להרוג "רק" 29 עד שעשו בו לינץ'.

• תוכן חדש...