Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אונו 1.3.(89) קרבו'.בזמן האחרון תהיתי לעצמי אם זה בגלל המזג האוויר הקר, או שמשהו אצלי באוטו לא תקין?

הרכב קצת מקרטע לי בזמן שאני מדביק דוושה לרצפה ובהילוכים גבוהים, וכמובן שאני שם לב לחום המנוע זאת אומרת שהמד מראה לי שהחום בין הרבע לחצי בערך שבקיץ במצב כזה האוטו היה נוסע לי חלק.

ברגע שאני מפעיל צ'וק זה לא קיים, אבל כמובן שזה לא סביר שאני ייסע כל הזמן על צ'וק, אז אני כבר לא יודע מה לחשוב, בימים קרים כמו שעכשיו תוך כמה זמן אמור הרכב להגיע לטמפ' עבודה בנסיעה עדינה?

או שבכלל יש אצלי בעיה, והבעיה לא קשורה ישירות למזג האוויר......

אגב, קיימת הסבירות שזה בגלל שאני ממלא אוקטן 95 עם התוסף, במקום 96 שזה בעצם הוראות יצרן שאני אמור למלא, האם זה משמעותי במידה כ"כ רבה??? שאני אמור להרגיש הבדל כ"כ גדול בנסיעה?? (ובכל אופן אני יחזור למלא 96).

Honda hornet 600

פורסם
אונו 1.3.(89) קרבו'.בזמן האחרון תהיתי לעצמי אם זה בגלל המזג האוויר הקר, או שמשהו אצלי באוטו לא תקין?

הרכב קצת מקרטע לי בזמן שאני מדביק דוושה לרצפה ובהילוכים גבוהים, וכמובן שאני שם לב לחום המנוע זאת אומרת שהמד מראה לי שהחום בין הרבע לחצי בערך שבקיץ במצב כזה האוטו היה נוסע לי חלק.

ברגע שאני מפעיל צ'וק זה לא קיים, אבל כמובן שזה לא סביר שאני ייסע כל הזמן על צ'וק, אז אני כבר לא יודע מה לחשוב, בימים קרים כמו שעכשיו תוך כמה זמן אמור הרכב להגיע לטמפ' עבודה בנסיעה עדינה?

או שבכלל יש אצלי בעיה, והבעיה לא קשורה ישירות למזג האוויר......

אגב, קיימת הסבירות שזה בגלל שאני ממלא אוקטן 95 עם התוסף, במקום 96 שזה בעצם הוראות יצרן שאני אמור למלא, האם זה משמעותי במידה כ"כ רבה??? שאני אמור להרגיש הבדל כ"כ גדול בנסיעה?? (ובכל אופן אני יחזור למלא 96).

ראשית חזור לאוקטן 96 ומייד, הפסק להשתמש בתוסף,

(חבל על הכסף), וכמו שרפי אמר , חובת השימוש בצוק , מראה שאתה חייב לגשת,

בדחיפות למכון קרבורטורים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...