Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר במגאן 2009

יש לי דליפה מצינור יניקה , כמה מוסכים שהתקשרתי אמרו לי שעלות תיקון הצינור ומילוי הגז באיזור ה500 שקלים.

הצינור "המקורי " בחו"ל כולל משלוח 400 שח פלוס עבודה וגז אגיע ל700 שח.

א. האם יש עניין להחליף צינור ולא לתקנו האם זה בכלל משמעותי? הבנתי שיש כאלה הבונים בארץ צינורות באיכות טובה?!

ב. המלצה למוסך אמין שיתקן לי את המזגן, אני באיזור ירושלים, יכול ליסוע עד שעה לכל כיוון.

תודה רבה רבה לעונים.

חג שמח!

עריכה אחרונה על ידי menda
פורסם

זה מאוד תלוי באיזה צינור מדובר , איפה הנזילה וממה נגרמה.

אם יש לך צילום של מקור הנזילה ולמה היא נגרמה, זה יעזור לנו לעזור לך לקבל החלטה מושכלת יותר.

פורסם
זה מאוד תלוי באיזה צינור מדובר , איפה הנזילה וממה נגרמה.

אם יש לך צילום של מקור הנזילה ולמה היא נגרמה, זה יעזור לנו לעזור לך לקבל החלטה מושכלת יותר.

מדובר בצינור מק"ט 82001700323 צינור יניקה נכנס בצד אחד לרדיאטור, צד שני למעבה/מדחס.

בחלק של הגומי שבו(חלקו גומי חלקו מתכת) הגומי רטוב מבחוץ

צינור 5 בתרשים

מזגן 4.jpg

פורסם (נערך)

צד אחד מתחבר למעבה והצד השני למדחס. בדרך כלל הצינורות עשויים מאלומיניום והתיקון שלהם לא תמיד מתאפשר ואם כן בדרך כלל שולחים את הצינור לתיקון ולא מתקנים במקום.

אם אתה בלחץ של זמן לדעתי ממליץ לך להחליף את הצינור בחדש ולא להתעסק בתיקונו.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
צד אחד מתחבר למעבה והצד השני למדחס. בדרך כלל הצינורות עשויים מאלומיניום והתיקון שלהם לא תמיד מתאפשר ואם כן בדרך כלל שולחים את הצינור לתיקון ולא מתקנים במקום.

אם אתה בלחץ של זמן לדעתי ממליץ לך להחליף את הצינור בחדש ולא להתעסק בתיקונו.

מרק10 תודה רבה על המענה,

א.אני רואה בבירור צד אחד של הצינור נכנס לרדיאטור, איפה אני טועה?

ב. הצינור עשוי בחלקו גומי , שם קיימת הדליפה הבנתי שמתקנים את החלק הזה בלבד בלי האלומניום.

ג. ישנם הבונים צינורות כאלה כמו למשל "זיו פורת" האם עדיין עדיף מקורי?

תודה רבה רבה !

פורסם
למה לא להביא מפירוק?- אני הבאתי בעבר ולא היה כ"כ יקר.

מה זה לא כ"כ יקר?

איך ניתן לדעת את איכות הצינור שלא ידפק אחרי שבוע?

אני כבר די מבולבל : פירוק, תיקון, מקורי מה עדיף:roll:

פורסם (נערך)
מרק10 תודה רבה על המענה,

א.אני רואה בבירור צד אחד של הצינור נכנס לרדיאטור, איפה אני טועה?

ב. הצינור עשוי בחלקו גומי , שם קיימת הדליפה הבנתי שמתקנים את החלק הזה בלבד בלי האלומניום.

ג. ישנם הבונים צינורות כאלה כמו למשל "זיו פורת" האם עדיין עדיף מקורי?

תודה רבה רבה !

הרדיאטור=מעבה.

1. ברר במחסן של ייבואן הרכב מהי העלות של צינור מקורי. לדעתי המחיר בארץ הרבה יותר מ-500 שקלים.

2. קשה לי להאמין שמישהו מסוגל לייצר יחידה בודדת של צינור מתאים באיכות כמו של המקורי. אני במקרה מכיר מקום ברחוב שונצינו בת"א אשר מייצר צינורות שונים ומנסיוני בתחום ההנדסה איכות העבודה לא משהו בלשון המעטה.

3. לדעתי זיו פורת לא מייצר צינור בודד עבור לקוח מזדמן.

4. לדעתי שווה לך להתייעץ עם זיו פורת בעניין תיקון הצינור.

אני אישית הייתי קונה צינור מקורי בלבד וסוגר את הפינה. אל תשכח שרוב המזגניסטים נותנים אחריות של 3-6 חודשים לכן אם שוב פעם תתרחש דליפה מהצינור המתוקן לאחר 6 חודשים תצטרך לשלם שוב פעם על תיקון ומילוי גז וכול מה שמסביב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

יש גם מקום ברחוב המסגר בת"א שמוכר צינורות וכדו'- הייתי שבוע שעבר עבור חבר.

ואני לא מבין מה הבעיה עם צינור מקורי מפירוק, זה לא שאתה קונה מנוע/גיר סה"כ צינור. אני לא זוכר כמה עלה כי החלפתי גם נאבה באותה הזדמנות ושילמתי ביחד על שניהם.

עריכה אחרונה על ידי אילן המאה
תיקון תיקון אוטומטי
פורסם

לא מציע לתקן את הצינור הזה שדולף בפיטינג, במקום הזה הצינור הכי חם, הכי הרבה לחץ והכי הרבה רעידות.

יש אחריות גם על החלקים מפירוק ולכן הסיכון הוא נמוך.

• תוכן חדש...