Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר ארבע יציאות cerwin vega xl300.4.

4 אום - 50RMS

2 אום - 75RMS

גישור 4 אום - 150RMS

בגלל שאני לא מוצא קומפוננט שיורד ל 2 אום, אז חשבתי לקנות זוג קומפוננט 4 אום, מינימום 75RMS לרמקול ולחבר את שניהם בגישור, אני יודע שהם יורדים ל 2 אום אבל מצד שני זה מתחלק ל 2 רמקולים כך שלא נראה לי שיש בעיה, ובשלב הזה אני צריך את העזרה שלכם האם זה בסדר מה שאני רוצה לעשות או לא?

שאלה נוספת ממש דבילית תסלחו לי, כשאני רואה בזאפ בחנות שכתוב "זוג קומפוננט בעל עוצמה של 150RMS" הם מתכוונים שכל רמקול הוא 150 או כל רמקול הוא 75?

דבר אחרון מי שיכול להמליץ לי על קומפוננט עד סכום של 600 שקל כמובן שירד ל 2 אום אני אשמח.

תודה רבה.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

אלמנטים לא יורדים בהתנגדות אלא אם יש להם סלילים כפולים.

אני לא מכיר קומפננטים בהתנגדויות האלו/סלילים כפולים.

פשוט תקנה קומפוננט שמתאים לך בתקציב ונשמע לך טוב.

המגבר שלך גם ככה חלש אני לא מאמין שיהיה הבדל משמעותי אם בכלל בעוצמה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שני רמקולים שמחוברים יחד זה כמו רמקול אחד עם סלילים כפולים, כמו שני סאבים של סליל אחד של 4 אום אם נחבר אותם יחד הם ירדו ל2 אום, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

מבחינת התנגדות אתה לא טועה, אבל מבחינת הספקים יש לך עכשיו שני סטים שמקבלים 75rms במקום סט אחד שמקבל 50.

השאלה העיקרית היא איך אתה מתכוון להתקין שני סטים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תיקון מבחינת הספק יש לי סט קומפוננט שיקבל 150RMS ביחד מיציאת גישור.

פורסם

גישור לקומפוננט זה לא אופטימלי בכלל.

ואז אתה לא מתכוון להתקין שני סטים?

אם כן איך אתה מתכוון להתקין שני סטים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מתכוון להתקין רק סט אחד של קומפוננט עכשיו אם אני מחבר כל רמקול ליציאה אז אני אקבל 50RMS, ואם אני אחבר בגישור אז המגבר יתן לי 150RMS לכן חשבתי לחבר את שני הרמקולים בגישור וכך בעצם לקבל יותר ווליום.

פורסם

אתה אומר שהמגבר מוציא בגישור 150 rms ב4 אום, אם תחבר את הקומפוננט בגישור כמו שאתה אומר אתה מגיע ל2 אום ושוב לפי הנתונים שנתת, המגבר לא בנוי לרדת ל2 אום בגישור

פורסם

במסגרת התקציב, רמקולים שמגיעים בתצורה של 2-3 אוהם התנגדות נומינלית:

JBL GTO6508C/608C או JBL GX600C

Infinity REF6500cx/6530cs

זה לא אומר שבהכרח תאהב אותם.

כמו ששחר כתב, אתה לא יכול לחבר זוג רמקולים בעלי התנגדות נומינלית של 4 אוהם במקביל, כדי לקבל 2 אוהם ואז לחבר אותם בגישור. המגבר לא תומך בכך.

• תוכן חדש...