Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, נאמר לי שהמרווח ברגים ברכב שלי שנת 2015 הוא 5x 120 זה נכון? אני רוצה לקנות שתי גלגלים אחוריים משומשיפ כדי לא לגרום בלאי , הרוחב שלי מאחורה הוא 245/17 שזה דיי רחב לרכב עם 170 כוח, אני רוצה לצאת לחפש בפנצריות סט אחוריים במרווח ברגים הזה אך שהצמיגים יהיו צרים יותר, באיזה מידה אתם ממליצים להשתמש שלא יהיה רחב מדי אך גם לא צר מדי? והאם אתם מכירים עוד מותגי רכב שמשתמשים במרווח ברגים של במוו? כדי שאני יקנה משהו זזול יותר.

שאלה אחרונה , אני יודע שלרכב שלי יש צמיגי ראנפלאט, נגד פאנצרים, אם אני ישתמש במששהו אחר בשבת האם תדלוק לי מנורה אזהרה?

תודה רבה מראש!

עריכה אחרונה על ידי pronella

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לא ממש ברור מה אתה רוצה להשיג אבל זכותך. מרווח הברגים הוא 5x120

רוחב הגלגל צ"ל 8'

לדעתי רק bmw משתמשים במרווח הזה אבל אתה לא חייב מקורי. יש הרבה אופציות בשוק.

החלפה לצמיג רגיל לא תפעיל לך נורת אזהרה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

נו, אז צא ותהנה, בשביל מה להחליף צמיגים?

הרי אתה הולך "להתגרזן", אתה הולך לקחת את הרכב למגבלות, אז אתה הולך לעשות את זה עם צמיגים משומשים???

עזוב אותך משטויות, בלאי מואץ זאת עלותה של ההתגרזנות ומטבע הדברים, בגלל שאתה חוקר את מגבלות הרכב, אתה עושה את זה עם הצמיגים הכי טובים.

הכיוון בד"כ הוא הפוך, אנשים מחזיקים סט סופר איכותי וסופר דביק (וסופר יקר) רק לשבתות.

סט בלאי זה משהוא שבד"כ מחזיקים חובבי הדריפטים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הכוונה שלי הייתה שונה!

אתה צודק בכל מה שאתה אומר , בוודאי שלא הייתי משתמש בצמיגים חלופיים בנסיעה מגורזנת!!

יש לי חבר צלם , אני מעוניין ללכת איתו בשבת למקום שיש בו אספלט פתוח ולקבל כמה צילומים עם קצת עשן,וקצת שריפת צמיגים במקום . לשם כך אני מעוניין בצמיגים חלופיים\ משומשים, כדי לא לשרוף את הקיימים (דריפטינג במהירות שנושקות ל-10 קמ"ש), אני לא מסכן כאן את עצמי ולא את הרכב.

אני מסכים איתכם במיליון אחוז שאם הייתי יוצא לנסיעה לילית בנס הרים אין לי ספק בכלל שהייתי יוצא עם המקוריים.

עריכה אחרונה על ידי pronella

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

חפש לך סט או זוג ביד2.

אם אתה לא מתנייד על כביש, הייתי מחפש אפילו קוטר חישוק קטן יותר.

קל יותר להשיג צמיגים, אני מחזיק סטים של 15", לא יהיה לך קשה למצוא

רק תוודא שהקליפר האחורי מאפשר את מידת החישוק הקטנה יותר

M-TECH E46

פורסם
אהלן חברים, נאמר שאלה אחרונה , אני יודע שלרכב שלי יש צמיגי ראנפלאט, נגד פאנצרים, אם אני ישתמש במששהו אחר בשבת האם תדלוק לי מנורה אזהרה?

תודה רבה מראש!

אם יש לך RDC/Tpms (תזהה לפי בסיס הוונטיל שהוא רחב יותר מוונטיל רגיל)

תקבל הודעת שגיאה על קריאת לחץ האויר, בגלל שהיא לא תמצא את החיישנים שבגלגלים האחוריים.

למיטב ידעתי זה אמור להסתדר כשתרכיב את הגלגלים המקוריים.

פורסם

אם לרגע נעזוב את עניין החיישנים (אם קיימים) המורכבים על הג'נטים שלך, נגיע למשהו חמור הרבה יותר והוא:

החוקיות!

ברשיון הרכב שלך מופיעה מידת הצמיגים האחוריים.

אם תלך על צמיג דק יותר, תעבור על החוק נקודה.

שלא לדבר על כך שהמהנדסים הגרמנים החליטו על מידה זו מסיבה ברורה והיא יציבות הרכב.

חלילה בתאונה (ואתה עוד רוצה לשחק עם האוטו בסט הצילומים) יחקרו ויראו שנסעת עם צמיגים שלא רשומים ברשיון ונגד החלטת היצרן, מה אתה חושב שיקרה לך אז?

פורסם

תודה רבה לכולכם עזרתם לי מאוד,

מיניקיפוד - כרגע מצאתי בן אדם עם זוג כאלה, תודה בכל זאת.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

חפש בפייסבוק קבוצה של קונים ומוכרים חלפים לב.מ.וו, יש שם שפע של ג"אנטים וצמיגים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם לרגע נעזוב את עניין החיישנים (אם קיימים) המורכבים על הג'נטים שלך, נגיע למשהו חמור הרבה יותר והוא:

החוקיות!

ברשיון הרכב שלך מופיעה מידת הצמיגים האחוריים.

אם תלך על צמיג דק יותר, תעבור על החוק נקודה.

שלא לדבר על כך שהמהנדסים הגרמנים החליטו על מידה זו מסיבה ברורה והיא יציבות הרכב.

חלילה בתאונה (ואתה עוד רוצה לשחק עם האוטו בסט הצילומים) יחקרו ויראו שנסעת עם צמיגים שלא רשומים ברשיון ונגד החלטת היצרן, מה אתה חושב שיקרה לך אז?

חח חבר לאן הלכת ? אתה יכול להיות רגוע, אני לא נוסע עם מידת הצמיגים הזאת בכבישים ציבוריים, ולא מסכן אף בן אדם, תאונה וחקירות מן הסתם שלא יקרו, המקסימום שיכול לקרות זה איבוד שליטה ב5 קמש על הרכב וקבלת ספין נחמד וחזרה למצב עמידה. כמובן שיש לנו כאן בקפריסין מקום פתוח עם אספלט נחמד ללא תנועה.

על איזה סט צילומים אתה מדבר? אני לא מבין מטריות ושטיח אדום, בסהכ חבר עם מצלמה על אספלט פתוח לגמרי בקפריסין ללא זבוב.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
ב F20 החיישן בגלגל?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

תלוי מתי יוצרה.

מתישהו במהלך 2014 התחילו להגיע עם החיישן בגלגל ולא המערכת שמתבססת על חיישני ה ABS

למי שיש את החיישן בגלגל יכול באמצעות קידוד (אם לא קודד ככה במקור) להציג ב iDrive את הטמפ׳ והלחץ אוויר לכל גלגל בנפרד.

• תוכן חדש...