Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא טויטה 1996, ובזמן התנעה מרגישים שחלק מסוים (איני יודע את שמו) מסתובב לאט בזמן סיבוב המפתח.

המצבר בן חצי שנה והרכב מניע לבסוף.

מוסכניק אחד זרק משהו לגבי פחמים, אחר אמר סולנואיד או משהו דומה ואחר אמר שלא משפצים אלא פשוט מחליפים (מסתבר שברכב ישן, הנטיה האינטואטיבית של חלק מבעלי המקצוע היא קודם להחליף, גם אם אין מדובר בבלאי).

השאלה היא האם יש מקום לשיפוץ או רק להחלפה? האם יש מישהו שמומלץ בתחום, כי במוסך (לא מורשה יבואן) הבנתי שהם לא מתעסקים עם תיקונים אלא החלפה מלאה של הסטרטר, ואני בכלל לא בטוח שהם עושים את זה בעצמם.

תודה מראש

פורסם

יש מומחים לאלטרנטורים וסטרטרים בלבד והם ישמחו לשפץ תמורת סכום גבוה יחסית.

כדאי לך לגשת לפירוקיה הקרובה למקום מגוריך ולבדוק מחיר לסטרטר משומש, בד"כ הוא מגיע עם אחריות של 3 חודשים גם מהפירוקיה.

פורסם (נערך)

לפני שאתה רץ להחליף חלקים, הייתי עושה עצירה קטנה אצל חשמלאי רכב לבדיקת מפלי מתח, על מנת לשלול בעיות חיווט, מגעים ומצבר.

אצלי פעמיים כבר הייתי קרוב לפירוק סטרטר בגלל שהסתובב לאט, פעם ראשונה התבררה כמרים שמשות שהיה פורק לי את המצבר בלילה, פעם שניה התגלה כבל מינוס רקוב.

בתור כלל אצבע, לרוב, סטרטר שמסתובב אין סיבה להחליף והבעיה היא במקום אחר. אבל כמובן שזה כלל אצבע בלבד ויש לא מעט יוצאים מהכלל.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...