Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אתמול קיבלתי את האיביזה החדשה שלי, הנה תמונה:

4NNd8DO.jpg

יש בה כמה דברים שמעצבנים אותי:

1. הצבע, הייתי מוגבל בבחירה, לצערי לא היה אפור כהה מטאלי או שחור שרציתי והלכתי על הכחול מבין ירוק, טורקיז, כחול, לבן וחום. הכחול הייתה הבחירה הכי טובה אבל הוא לא יושב לי טוב בעין.

2. הג׳אנט, חשבתי שהוא ייראה אחרת עם הצבע, אבל לא בדיוק קיבלתי את האפקט שחיפשתי. יכלתי לבחור רק בין 2 סוגים פשוטים של ג׳אנט, הראשון היה כסוף בנאלי ומשעמם והשני שהיה הוא השחור הנ״ל שהורכב לי על הרכב.

3. מערכת המולטימדיה: לא תומכת באנשי קשר בעברית בממשק הדיבורית ולא כוללת ניווט, שאם רציתי להוסיף היה עולה לי משהו כמו 5,000 ש״ח לאחר הנחה עם חיישנים ומצלמת רברס.

מתסכל אותי מאוד שאנחנו משקיעים המון כסף כדי לקנות רכב ובסוף צריכים להתפשר על דברים כאלו, למה באתר של סיאט בנאדם יכול לבחור בין 10 סוגים שונים של חישוקים, בקטרים 16״ ו-17״ ואני צריך להתפשר על בחירה בין שני סוגים משעממים יחסית? וקניתי את הרכב מצ׳מפיון בהרצליה שם ציפיתי שתהיה בחירה יותר רחבה.

מבחינת מערכת המולטימדיה, אני רוצה לבדוק את האופציה לעשות לה עדכון תוכנה כדי לכלול את הג׳יפיאס, אבל מיותר לציין שבאתר הישראלי אין ולא יהיו שום הורדות תוכנה כי למה שהיבואן ייתן ללקוח להתקין משהו בחינם. ניסיתי לחפש גם באתר האירופאי אבל לא הצלחתי למצוא לינק באנגלית להורדת תוכנה, רק באתר הגרמני ולא היה לי מושג מה להוריד ואם זה יתאים. יש למישהו מושג אם ניתן להוריד עדכון תוכנה שאפשר לעדכן דרך USB כדי להוסיף לרכב את תוכננת הניווט?ֿ

לגבי הג׳אנטים, אני קצת תקוע איתם, נכון שהרכב אצלי רק 24 שעות אבל אני פשוט קצת מבואס, האם הייתם ממליצים להחליף ג׳אנט למשהו יותר רציני? מכיוון שאת הצבע אני לא אחליף כמובן זו נראית לי האופציה היחידה. אני יודע שזה פינוק ומותרות אבל חשוב לי מאוד שהרכב יראה כמו שאני רוצה ואם זה אומר להוסיף עוד קצת כסף אז מה לעשות...

אשמח להמלצות ודעות לגבי הרכב, תודה רבה

פורסם

לא היית חייב לקנות מהם מגנזיום,אפשר היה לקנות לבד איזה שאתה רוצה.

אם אתה לא אוהב את מה שאתה רואה,תחליף את המגנזיום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון לא הייתי חייב, אבל בחרתי כי חשבתי שזה יראה אחרת כמו שאמרתי... טעיתי, זה כבר מת. איפה היית ממליץ לקנות ג׳אנטים? והאם כדאי ללכת על 16״ או 15״? אם קונים 16״ אגב צריך להחליף את כל הצמיגים או שהמתקין יכול לעשות חתך?

פורסם

כנראה שאבדוק אופציה של 15״ כי לא בא לי להחליף רביעיית צמיגים עכשיו... אם יש מקום מומלץ לחישוקים איכותיים אשמח לשמוע תודה.

פורסם

לא יודע איזה עוד אופציות היו לך בצבע אבל בעיני הוא דווקא יפה מאוד. אני הייתי הולך דווקא על השחור למרות שהוא לא פרקטי לארץ והבחירה בכחול היא דווקא טובה. הרכב נראה בולט ואתה תגיד לעצמך תודה כשתצא מחצי חינם או מהסינימה סיטי למגרש החניה ותזהה אותו בשניה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...