Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, אני צעיר משוחרר שעובד בעבודה רצינית ומשתכר לא רע.

קיבלתי מאחי הגדול מזדה 2 שנת 2008 במתנה. הרכב לא עשה אפילו 80 אלף. אבל ברכב יש כל מיני דברים לא תקינים כאלה ואחרים. ההגה קצת נוקש, המזגן עושה רעש מוזר וזימזומים, לפעמים בימים קרים הרכב ממש רועש ויש נורה של כריות אוויר (הן לא נפתחו לעולם הרכב של אחי מהניילון). ובנוסף להכל יש באוטו כל מיני קילופי צבע מבחוץ ושפשופים והצבע בגג מאוד מקולף.

בכל מקרה מתנה זאת מתנה, אני רוצה לעשות לרכב ישור קו רציני, איך אני מתחיל את העניין? אם אלך למוסך ואתחיל לספר על כל הבעיות ימצאו לי מליון דברים ואני אצא משם עם חשבון של 5 ספרות.

יש איזה בדיקה כללית (כמו בדיקה לפני קנייה) שתעזור לי עם הישור קו?

ובכלל יש מצב שמישהו פה מכוון אותו בתור מישהו חדש שנולך לתבוע בעולם הישור קו לרכב ולא מוצא את עצמו? לפחות מאיפה להתחיל? תודה מראש.

פורסם

אם תגיד מאיפה אתה אפשר יהיה לכוון אותך למוסך מומלץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יישור קו רציני בקלות אתה עובר את ה 5 ספרות (לא במורשה).

לסיכום: לא שווה.

טיפול קטן. צמיגים אם צריך...אל תחפש להחליף את כל האוטו סתאם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הייתי מתחיל מהדברים הקריטיים

למעל הגה נוקש..

יכול להיות צירייה או מסרק...

לגבי הנורה של הכרית אוויר אם הרכב רועד כנראה הוא לפני כיבוי ולכן אתה רואה נורה, בגלל שאין מתח יציב, ולא בגלל תקלה בכרית,

נקודה טובה להתחיל זה לעשות טיפול לרכב,שמנים פילטרים ופלאגים -לדעתי יהרוג לך 50 אחוז ממה שאתה רואה יכול להיות שיש לך פלאג ישן שגורם לרעידות.

מזגן- תתחיל בהחלפת פילטר מזגן, אולי יש המון לכלוך שגורם לרעש.

קילופי צבע- עניין קוסמטי לשיקולך..

פורסם

אני מרחובות. הרכב עבר טיפול כל שנה לפני טסט (טיפול אחרון לפני כחודשיים). יש טעם לעשות בדיקה ממוחשבת במכון רישוי כמו שעושים לפני קנייה כדי פחות או יותר לעלות על התקלות הרציניות?

פורסם

לפי דעתי אני מכיר את ההרגשה והרצון של "להשקיע".

בקצרה: אני ממליץ לך לא לחפש, תכניס למורשה ותבקש שיטפלו בכל התקלות (תכתוב מה שמפריע לך)פלוס טיפול.

במורשה יטפלו ויסדרו לך הכל פעם אחת תשלם ביוקר וסגור עניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כמו שכבר הובהר פעמים רבות בפורום-

מוסך מורשה לא אומר בהכרח מוסך מקצועי ואמין.

ראשית חפש מוסך עם חוות דעת טובות, מורשה או לא, אחר כך פנה אליו לבדיקה.

התיקונים הדחופים יותר הם ההגה וכרית האוויר.

• תוכן חדש...