Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שנים הייתי בטיול ג'יפים מס' ימים (סוזוקי סמוראי) אני מניח שהרכב לא היה מוזרק אך בכל זאת היו לו מערכות חשמל שונות כמו בכל רכב ישן, ברכב מסויים הלך המצבר והוא הונע ע"י מצבר של רכב חלופי, הרכב המונע היה ללא מצבר ובכל זאת הוא נע במשך כל היום ללא שום בעיה ומבלי ששום מערכת חשמל תינזק, כיצד ניתן להסביר זאת?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ללא מצבר מחובר, ברכב ללא אלקטרוניקה כמו הסמוראי, האלטרנטור עלול להפגע אך אולי במקרה שלך המצבר היה לא תקין אך עדיין מחובר ברכב?

אני במקצוע מזה עשור שנים ויותר וזו פעם ראשונה שאני קורא שהמצבר מחובר במקביל לאלטרנטור.

האם דברייך נכונים מר רפי ?

באיזה מקצוע בדיוק?? תקרא שוב מה שרפי רשם.

פורסם

בטעות רשמתי שזו הפעם הראשונה שאני קורא שהמצבר מחובר במקביל לאלטרנטור.

התכוונתי שמר רפי לין טעה בזה שכתב שהמצבר מחובר בטור לאלטרנטור.

באיזה מקצוע ? מכונאי רכב באחד ממוסכי טויוטה שאני נמנע מלכתוב את שמו מכיוון שאסור לפרסם בפורום מבלי לקבל אישור ממנהלי הפורום.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

• תוכן חדש...