Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קודם כל אני מקווה שהשרשור קשור לכאן, אם לא אשמח אם יעבירו,

יש לנו קיה ספורטאג שנת 2015, קיבלנו Waze ברכב לשנה בחינם ואמרו לנו שיעלה כסף אחרי שנה,

אז עכשיו עברה שנה וקיבלתי מהם הצעות מחיר,

לשנה - 280 ש"ח

לשלוש שנים ו - 24 GB גלישה - 486 ש"ח

עכשיו לפי מה שהיא אמרה יש בתוך המערכת סים שהם מחדשים אותו,

במקום לשלם להם את המחירים האלה,

אני יכול להוציא עוד סים של הטלפון שלי ולשים אותו במערכת ברכב? וככה להשתמש בחבילת גלישה של הנייד.

תודה מראש.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

החבילת גלישה שלך הרבה יותר יקרה . אתה יכול לשים סים אחר אבל צריך לדעת לפרק את המערכת כדי למצוא אותו (אלא אם אצלך זה במקום גלוי)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
יש אפשרות להתחבר לwifi של הטלפון

בכל מערכת אנדרואיד

לא ראיתי אופציה כזאת אצלי,

וגם אם יש אני מעדיף לא לסבך את אמא שלי.

החבילת גלישה שלך הרבה יותר יקרה . אתה יכול לשים סים אחר אבל צריך לדעת לפרק את המערכת כדי למצוא אותו (אלא אם אצלך זה במקום גלוי)

החבילת גלישה של הטלפון יוצא 30 לחודש 10 GB וכל השאר ללא הגבלה, גם ככה אני משלם על הטלפון אז פשוט לעשות עוד סים,

ולפני שאני מפרק את כל המערכת אני רוצה לדעת ב100% שזה יעבוד,

יש אולי מישהו שניסה את זה ויש לו תשובה בטוחה?

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

אז אני אקנה עוד סים רק של אינטרנט של 1 GB לחודש אני מאמין שזה יצא יותר זול,

השאלה היא אם זה אפשרי לשים בפנים סים כזה.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

אני ראיתי בספורטאז מערכת מובססת WINCE ולא אנדרויד (הוייז מותקן על כרטיס זיכרון שמוטען בחזית והסים מאחור-לא גלוי).

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אין לי מושג איזה מערכת יש בפנים,

אבל כן יש לי כרטיס זכרון בחזית עם הוויז.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם (נערך)

כנראה רואד רובר , זה מה שראיתי במבחן של הסורנטו ובעוד קיות.

משהו כזה

P11451391900.jpg

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
אז אני אקנה עוד סים רק של אינטרנט של 1 GB לחודש אני מאמין שזה יצא יותר זול,

השאלה היא אם זה אפשרי לשים בפנים סים כזה.

תבדוק ותעדכן בבקשה בקשר למחיר.

פורסם
בדרך כלל יש דונגל 3G שמגיע איתם

זה נראה לי תלוי ברכב...

למשל, בלאון שלי רציתי (בסוף ביטלתי) להחליף למערכת עם מסך יותר גדול (7.5 מבקום ה5") ואתה צודק, היה דונגל המערכת החדשה, במקורי של הרכב, יש קופסה כזאת שזה נקרא פותח מסך ומחברים שם את המצלמה רוורס ויש מקום כדי לשים את הSIM כדי שיהיה אינטרנט.

לפותח אשכול, תחפש לפי הדגם של המערכת / או רכב ופורומים בחו"ל אם זה מכשיר עם אמנדרויד או WIN CE, אם זה אנדרויד, צריך להיות איכשהו דרך להגיע לתפריט של ה "הגדרות" כמו של הפלאפון ולבחור להתחבר דרך WIFI ואתה פשוט עושה "נקודה חמה" (ככה קורים לזה בעברית?) מהפלאפון שלך וזהו.

אם יש לך WIN זה יהיה קצת יותר קשה, מקסימום של המקסימום... תקנה SIM רגיל של 1 החברות כמו GOLAN 012 HOTMOBILE ותיקח את הרכב לאיזה חנות שמוכר מערכות כאלה ושיחליפו לך.

בהצלחה ותעדכן.

פורסם

בתור אחד שהתקין אין ספור מערכות מולטימדיה בקיה ספורטאז' בבונדד, אם יש לך דונגל הוא נמצא מאחורי הדיפון הימני, מצרף תמונה:

073876.jpg

הדיפון קופץ בקלות עם מברג שטוח בעדינות.

פורסם

יש למערכת WIFI מובנה מה שצריך לעשות זה לקשר את הנייד למערכת ויהיה לך אינטרנט וכך תוכל לגלוג בגוגל מפה או וויז

ואם אין בעיה לקנות חבילת גלישה לרכב עשה זאת .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...