Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קצת נמאס לי מדיבוריות למיניהן שצריך להטעין/להסתבך עם חוטים והייתי רוצהל קנות פתרון איכותי וקבוע.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על רדיו דיסק/MP3/BT שתומך בחיבור שני טלפונים במקביל.

כמו כן, אם יש מקום מקצועי והגון באזור המרכז לרכוש ולהרכיב אותו מה טוב.

תודה,

X

פורסם

אם אני זוכר נכון מכשירי פיוניר מ-2015 ומעלה (ספרה שניה 7 או 8 ) תומכים בחיבור מקביל של שני טלפונים.

צריך לבדוק מה האפשרויות של חברות אחרות אם זה מענין אותך.

פורסם

אין לי דרישה מיוחדת חוץ מזה.

מערכת מקורית של האוטו כך שאין צורך במגבר וכו.

מוכן להשקיע עד 700 אבל גמיש כל עוד זה יהיה שווה את זה.

פורסם

דרך אגב, מה זה "ללא תדרי רדיו ישראלים"?

בארהב הטווח הוא אותו טווח כמו בישראל במשדרי fm.https://en.m.wikipedia.org/wiki/FM_broadcasting_in_the_United_States

פורסם

מכשירי רדיו אמריקאים - טווח 87.9-107.9, דילוגים של 0.2 מה"צ. => תחנות רדיו אי זוגיות בלבד (בארץ כולן זוגיות).

מכשירי רדיו אירופאים/ישראל/מרבית שאר העולם - טווח 87.5-108.0, דילוגים של 0.1 מה"צ או אפילו 0.05 מה"צ.

תמשיך לקרוא בלינק שנתת, הכל כתוב שם.

נראה לי שהפיוניר DEH-X4750BT/DEH-4700BT יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. מופיע בזאפ סביב 470-480 ש"ח.

הדגם החדש, DEH-X4850BT מופיע כרגע בתוספת של כ-200 ש"ח.

בקצת פחות, גם ה-DEH-X6750BT רלוונטי.

מכשירים אחרים שמופיעים בזאפ במסגרת התקציב כמו JVC KD-R820 וקנווד KDC-U559BT גם נראה שמציעים חיבור לשני טלפונים במקביל, אבל לא התעמקתי לראות אם יש להם יתרון כלשהו על פני הפיוניר.

כו"כ יתכנו מכשירים נוספים שעומדים בדרישות שלך וצריך לבדוק מה ההיצע בפועל בחנויות כמו גם אולי לבדוק שהם מתממשקים כראוי עם הטלפונים שברשותך ושהתפעול שלהם הוא לטעמך.

• תוכן חדש...