Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הסכום שאתה הולך לשלם זה סתם נראה כמו הנחה קבועה ולא באמת רצון להשתתף במשהו, אני הייתי שולח מכתב ליצרן ומחכה לתגובה שלו לנושא.

ניהלתי שיחה עם מישהו מחברת האם. למי אתה בדיוק מתכוון ל"יצרן". האם לחברה בארה"ב? אשמח אם תוכל לספק לי פרטים מדויקים. האמת שאני מסתובב עם תחושה מאוד לא נעימה.

צחוק הגורל שקיבלתי אתמול טלפון מנציגה שהזמינה אותי לאירוע השקה של שברולט.

אמרתי לה שהיא ממש אבל ממש הגיעה לאדם הלא נכון ;)

פורסם
לא הבנתי את ההיגיון שעומד מאחורי מכירת הרכב מיד לאחר שבוצע בו תיקון משמעותי ויקר, בהנחה שהתיקון בוצע ברמה ובאופן הראויים.

תשמע, איבדתי אימון ברכב וביצרן הזה. יש לי הרגשה שזאת רק ההתחלה ושעוד מעט אני אתחיל לבלות יותר ויותר במוסך. אולי זאת סתם תחושה אבל רק הזמן יגיד.

פורסם
ניהלתי שיחה עם מישהו מחברת האם. למי אתה בדיוק מתכוון ל"יצרן". האם לחברה בארה"ב? אשמח אם תוכל לספק לי פרטים מדויקים.

כן הכוונה לחברה הראשית "ג'נרל מוטורס" מארצות הברית, בהרבה מקרים שמסתובבים פה מול היבואן "צ'מפיון" פנייה אל היצרן בדרך כלל פותרת את התסבוכת. אם מוסך היבואן אינו רוצה לפנות בעצמו -בשבילך- אל היצרן, אז תצטרך לפעול בעצמך בעזרת פנייה מסודרת (דרך מייל,טלפון ואף מכתב מסודר עם פירוט המקרה).

אתה רשמת שכבר דיברת עם נציג של חברת האם, האם התכוונת ל-"ג'נרל מוטורס", אם כן והם החזירו לך תשובה שלילית שווה לנסות שוב (מדובר על סכומים לא מבוטלים). במידה ועדיין החברה מתנערת ממך אז עדיף לחפש מוסך אמין ומקצועי לטיפול בגיר שלא ישחט אותך במחיר ואולי יוכל לשפוך אור משמעותי יותר על הכשל שנגרם לרכב.

פורסם
ניסיתי לבדוק "רצון טוב" עם חברת האם אבל התנערו מאחריות. הם אומרים שזה מזל רע ודברים כאלה יכולים לקרות בכל רכב.

האוטו בן 4 שנים וחודשיים למרות שעשה רק 60 אלף.

הם הסכימו להשתתף רק באלף שח.

אני עדיין מחכה להבין את המשמעות הכספית של טרנספר.

אם זה הולך לעלות המון כסף, אני אבדוק אפשרות לבטל את כל העסקה.

אבל עדיין רציתי להבין אם זה הגיוני ששני הרכיבים הלכו באותו הרגע? יש ביניהם קשר ישיר?

גם גיר וגם טרנספר? נשמע תמוה מאוד.

בכל מקרה אני מניח שתוכל לקבל יותר השתתפות אם תפעיל יותר לחץ על היבואן.

פורסם

אני לא מכיר את הדגם, אבל לי זה נשמע כמו שהתקלה בכלל לא היתה בגיר ואחרי שפתחו ואולי שיפצו ואולי לא, הגיעו למסקנה שהבעיה בטרנספר. לא סביר שהולך גם גיר וגם טרנספר בו זמנית.

על פניו נראה שהמוסך לא הכי מקצועי, ונכון יהיה לגרור את הרכב למוסך שמתמחה בגירים.

מהנסיון שלי, הלך גיר באחת המכוניות, המוסך המרכזי של רנו הגיש הצעה של "בערך 12.0 אלף, אולי 13.0 אלף, אולי יותר". האוטו נלקח משם מייד למכון גירים "גיר רון" בת"א, ותוקן בהרבה הרבה פחות. ואז נמכר לראשון שבא לקנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב רציתי לעדכן שקיבלתי את הרכב, נוסע איתו כבר שבוע ונראה שנוסע סבבה.

אני עדיין רוצה למכור אותו בחודשיים הקרובים. קונה רכב חדש דרך מבצע "חבר".

השאלה שלי היא האם בעקבות התיקון היקר הזה, הערך שלו יירד/יעלה/ישאר אותו דבר?

האם אני צריך לעדכן את הקונה - כמו רכב שעבר תאונה?

האם זה דבר שמגלים בבדיקת רכב?

דרך אגב יש אחריות לחצי שנה כך שאני מוכר אותו כשעדיין יש אחריותץ

פורסם

אני הייתי מעדכן ומסביר שהגיר והטרנספר כרגע עדיין באחריות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...