Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מצבר סטארט (של ורטה) 45A שהחזיק כמעט 3 שנים (שנתיים ו 9 חודשים). בפעמים שבהם אני משאיר את האור הפנימי דולק בטעות - אני לא יכול להתניע את הרכב, אלא אם אני מתניע אותו בעזרת רכב אחר, ונותן לו להיטען כמה ק"מ. כנראה המצבר הגיע לסוף חייו.

הציעו לי עוד פעם מצבר סטארט 35 / 42 / 45Ah (במחיר 420 ש"ח), עם אחריות למשך שנה.

לחילופין, מצבר ורטה כחול 40Ah עם אחריות למשך 20 חודשים, במחיר 520 ש"ח או 52Ah במחיר 550 ש"ח.

שאלות:

האם פרק זמן שהחזיק המצבר הנוכחי (שנתיים ו 9 חודשים) של מצבר נחשב טוב?

האם מצבר 52Ah יחזיק יותר זמן מעמד?

איזה מצבר עדיף מכל הנ"ל? או שישנו מצבר מועדף?

אשמח גם להמלצות על חנויות באזור פ"ת / הוד השרון / כפר סבא / רעננה.

תודה

פורסם

מבחינתי יש רק מותג אחד - ש.נ.פ

החלפתי ביום ראשון האחרון באוטו מור בבני ברק (ההחלפה החמישית או השישית שלי בחנות הזו)

עולה קצת יותר אבל שווה את ההפרש.

אוטו מור - הירקון 8 בני ברק

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

יש מצברים שמחזיקים יותר ויש שפחות (ממה שהחזיק לך). עניין של מזל בין היתר אבל גם שימוש (התנעות מרובות / השארת אורות דולקים וכו').

התמחור של המצבר נובע משם המותג שלו וממשך זמן האחריות שניתנת.

לעיתים מצברים מסויימים ממותגים בשם שונה אע"פ שמגיעים מיצרן גדול ומוכר (אאל"ט - סטארט זה של וארטה. לכן עלותו ומשך זמן האחריות שלו - פחותים).

לגבי המלצות באיזורים שציינת - המתן להודעות נוספות או בצע חיפוש.

(בראשל"צ, אם לא רחוק - ממליץ לך על איציק מצברים : יש שניים - אחד ברח' פיקא ושני ברח' פלוטיצקי. שניהם בסדר ומחירים דיי נוחים).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני ממליץ על איציק מצברים בראשון לציון, הגעתי אליו לאור המלצה שקיבלתי פה בפורום,קיבלתי מחיר מצויין (400 שקל עבור מצבר של ווארטה) בהתחייבות שהוא זהה לדגם הכחול שמגיע עם אחריות לשנתיים, השירות היה מצויין, הוא ניקה לי את כל הקורוזיה ומרח שמן שרוף בשביל למנוע קורוזיה בעתיד, יחס מצויין.

פורסם
שלום,

יש לי מצבר סטארט (של ורטה) 45A שהחזיק כמעט 3 שנים (שנתיים ו 9 חודשים). בפעמים שבהם אני משאיר את האור הפנימי דולק בטעות - אני לא יכול להתניע את הרכב, אלא אם אני מתניע אותו בעזרת רכב אחר, ונותן לו להיטען כמה ק"מ.

פריקות עמוקות כאלה מקצרות את אורך החיים של המצבר.

אני מהמר שאם לא היית שוכח אור פנימי דלוק מפעם לפעם, המצבר היה מחזיק עוד שנה - שנתיים.

ממליץ לא להעביר את המתג של המנורה הפנימית למצב ON אף פעם. להשאיר אותו קבוע על מצב DOOR. אם אתה צריך להשתמש באור פנימי בחניה תפתח את הדלת מעט. אחרי זה יצאת מהאוטו, סגרת את הדלת, האור כבה. לא תוכל להשאיר אותו דלוק.

אגב אצל יצרנים מסויימים במכוניות מודרניות לאחר 10-20 דקות מערכת חשמל נכנסת למצב sleep ומכבה את האור הפנימי וצרכני חשמל נוספים, מה שלא מאפשר בעצם לרוקן מצבר על ידי השארת אור דולק בטעות.

פורסם

גם אני חשבתי כמוך עד שגילתי שאני משלם על מצבר שנפ בסביבות 900 של ועל מצבר של וולטה 550 של, המצבר של שנפ בדיוק החזיק לי שלוש שנים, ואני בטוח שגם הוולטה יחזיק אותו דבר, המצבר 80a

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

יש לי וולטה שנכנס בקרוב לשנה השישית שלו.

במהלך התקופה פעמים התרוקן בגלל אורות ששכחתי. מה שכן, אני דואג למפלס מים תקין ולניקוי קורוזיה.

פורסם

יש לי וורטא שנכנס בקרוב לשנה השישית שלו. אף פעם לא נפרק עמוקות ולא תוחזק (מצבר "ללא אחזקה"), עושה רושם שיתן עוד שנה.

יש לי ניסיון טוב עם וורטא כך שנראה שהמצבר הבא שלי יהיה גם שלהם.

פורסם

המצבר שהחלפתי בשבוע שעבר (שנפ) היה מ 2011 וניסיתי להציל אותו מיובש ללא הצלחה ברגע האחרון (היה מאוחר מדי)

לקח - לבדוק פעם בחצי שנה מפלס מים וניקוי מקורוזיה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
פריקות עמוקות כאלה מקצרות את אורך החיים של המצבר.

אני מהמר שאם לא היית שוכח אור פנימי דלוק מפעם לפעם, המצבר היה מחזיק עוד שנה - שנתיים.

ממליץ לא להעביר את המתג של המנורה הפנימית למצב ON אף פעם. להשאיר אותו קבוע על מצב DOOR. אם אתה צריך להשתמש באור פנימי בחניה תפתח את הדלת מעט. אחרי זה יצאת מהאוטו, סגרת את הדלת, האור כבה. לא תוכל להשאיר אותו דלוק.

אגב אצל יצרנים מסויימים במכוניות מודרניות לאחר 10-20 דקות מערכת חשמל נכנסת למצב sleep ומכבה את האור הפנימי וצרכני חשמל נוספים, מה שלא מאפשר בעצם לרוקן מצבר על ידי השארת אור דולק בטעות.

ברכב השני שלי, סוזוקי פיקאסו גם הותקן מצבר סטארטאפ. ברכב זה יש מערכת המנתקת את התאורה הפנימית וכו' למניעת התרוקנות המצבר. למרות זאת, מצבר סטארטאפ החזיק לי שנה וחצי בלבד (מיותר לציין שהרכב נוסע מדי יום, ושהאלטרנטור נבדק ונמצא תקין)

בפעם הבאה - אתקין גם מצבר שנפ ברכב הזה.

• תוכן חדש...