Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

תופעה מוזרה

רעשי מים זורמים מכיוון המגירה/מערכת החימום בלחיצה על הגז

הרכב הינו מאזדה 3 ספיריט נפח 2.0 משנת 2008

מה יכולה להיות התופעה?

תודה מראש תומר

פורסם

במערכת קירור שאין בה פתחי ניקוז אויר וגם לא קיים מיכסה לרדיאטור בניפרד מה שאני עושה פשוט ממלא נוזל במיכל עד סימון המקסימום, מניע...מחכה שהטרמוסטט ייפתח ורק אז סוגר את המיכל לאחר שכל מערכת הקירור מולאה בנוזל כמו שצריך וכיסי האויר יצאו להם.

פורסם

מאור, איך לדעתך יכול היה להגרם המצב הזה?

אם ממלאים מים במיכל עיבוי וישר סוגרים אותו, האויר לא יגיע בסופו של דבר למיכל עיבוי ומשם ישתחרר?

פורסם

אותו סיפור כמו שהיה לי , זה מהרדיאטור חימום. אני החלפתי אותו בסוף אחרי הרבה זמן, כי הרעש הזה אומר שיש שם סתימה ואוויר , ובסוף הוא מתחיל לנזול.

פורסם

לא מחייב בכלל שהרדיאטור הפנימי סתום במיוחד אם רעשי הפיכפוך לא הופיעו לפני ההחלה של הנוזל. בזמן שמיכסה המיכל פתוח והמנוע עובד במיוחד לאחר החלפה של נוזל קירור מיתאפשרת זרימה קה יותר ללא וואקום לכיסי האויר במיוחד שהטרמוסטט ניפתח וכן יציאת אויר בקלות יותר.

פורסם

החלפתי טרמוסטט וזה עזר רק לחימום אבל לא לרעש של הבועות מים , זאת דעתי וזה מה שהיה לי , בסוף הלך לי הרדיאטור חימום.

• תוכן חדש...