Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק קח בחשבון שלא הכל שחור. ייתכן שהוא סובל מתקלה חוזרת כלשהיא

קח לדוגמא את הרכב שלי. עכשיו יש לו כ-7000 ק"ם. בעוד שנה הוא יימכר, אולי יהיה לו 15000.

כלומר 15000 בשנתיים. רכב יד ראשונה, ללא שריטה, וללא שום פגם.

סלח לי אבל לדעתי זה בזבוז כסף טהור .

אתה קונה רכב חדש מהניילונים עושה איתו 15 אלף, מוכר ומפסיד המון כסף .

למה לא לקנות רכב משומש ?

Audi A3 8L

פורסם
שמתי לב בזמן האחרון שיש ה-מ-ו-ן כאלה לאונים חדשים בני שנה +- למכירה בלוחות,

ידוע על בעיה כלשהיא?

לדעתי, אולי חבר'ה צעירים שלקחו הלוואות או מימון ובפעול לא עומדים בתשלום ונאלצים למכור.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

תבדוק שהרכב לא הוגדר "אובדן להלכה".

בכל מקרה מאוד מחשיד, וגם בנאדם שקשה לו לעמוד בתשלומים של מימון, יעדיף למכור לבד ולא דרך סוחר. מריח לא טוב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

שחרר. עוד לא נולד הבנאדם שיכול להוציא רכב טוב ובזול מסוחר רכב מדופלם.

אם זה זול מדי - זה לא טוב.

חבל על הזמן שלך.

גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים. אל תהיה העכבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם האוטו עבר תאונה בחלקו האחורי והמחיר זול בצורה מדאיגה אז התאונה היתה די קשה .

פתח את תא המטען , הוצא את הגלגל הרזרווי ושם תבדוק אם האמבטיה - מקום הגלגל הרזרווי צבוע , מתוקן או מרותך

בקצותיו .

בנוסף בקש את דוח השמאי .

אם הוא מתחמק אז כנראה יש לו סיבה טובה .

אל תתעסק עם סוחרים , השוק מלא מכוניות למכירה .

פורסם
סלח לי אבל לדעתי זה בזבוז כסף טהור .

אתה קונה רכב חדש מהניילונים עושה איתו 15 אלף, מוכר ומפסיד המון כסף .

למה לא לקנות רכב משומש ?

לא יודע אם שמת לב, אבל אני גר באילת.

כאן מבחר הרכבים לא מי-יודע-מה.{בלשון עדינה}. רוב המכוניות כאן, אומנם עם ק"ם נמוך, אבל מאוד מוזנחות, עם הרבה מכות פח, שריטות, שפשופים מכל עבר, ריפודים מסריחים, והרשימה ארוכה. ואם מוציאים רכב "נורמלי", יד ראשונה, ונקי לגמרי, מבקשים עליו מחיר בשמיים. המוכר יודע שאין ברירה,{כי, מה? תיסע למרכז ותבזבז ימי עבודה, כדי לחפש רכב טוב במחיר סביר?}

זה נכון שיש כאן 2 מגרשים, השייכים ל-"אלבר" ול-"שלמה סיקסט", אבל המבחר שלהם מוגדר כ-"המיץ של הזבל" של החברות הללו, כלומר ק"ם גבוה, תאונות, חורים של סיגריות בריפודים, וכמובן שהם עוברות צבע כללי, לפעמים גם לא מורידים כמו שצריך את נייר הדבק מהחלקים השונים שלא נצבעו.[מסביב לפנסים, חלקי פגוש ועוד...בקיצור רכבים מגעילים.

אז מכיוון שההפרש בין רכב שמור מאוד, לחדש, הוא מזערי, עדיף לקנות חדש,{עם כל הצער שבדבר}, כי זה הדבר הנכון לעשות, מבחינתי לפחות.

למה למכור אחרי שנתיים, ושלוש? בגלל גמר האחריות, וכי ככה אני נוהג כבר הרבה זמן, ויש הרבה שמוכרים רכב אחרי תקופה קצרה.

חלק מהאנשים רוצים להסתיר תאונות, תקלות ועוד כאלה. חלק בגלל חובות כספיים. ואני בטוח שיש גם כמוני לא מעט, שרוצים כל כמה שנים{מעטות}, להתחדש.

ולעניין הפסד הכסף שהזכרת.

רכב, זו "מנייה גרוע". כלומר כל מי שמחזיק רכב, ערכו יורד. קנית חדש, נכנסת לרכב בפעם הראשונה כדי להוריד את הניילונים, ובאותו רגע הפסדת כמה אלפים טובים. החזקת את הרכב 6-7 שנים, הפסדת 70%{כמעט}, מערכו. ברכבי ליסינג המצב גרוע בהרבה. לאחר 3 שנים, לפחות 50%.

מקווה שעניתי לשאלתך.

פורסם

מחפש גם תרכב הנל ראיתי תמודעה הסוחר מאשקלון , שאלתי אותו אם מתחייב על הרכב ומה הוא עבר שהמחיר כזה מפתה , הוא אמר שלרכב הוחלף טמבון ופנס , אמרתי מוכן לקחת תריזיקה של החלפת טמבון במחיר כזה לרכב חדש , אבל אתה מתחייב שאין שלדה קצה שלדה , ענה לי עוד לא בדקתי תרכב בעצמי לא מתחייב לכלום , מכאן הבנתי שהרכב אכל מכה רצינית והוא הביא אותה במחיר מציאה , אל תתקרב בקיצוק תרד שנה תקנה מבן אדם ששמר זה בדיוק מה שעשיתי

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

בוא נתקן - סיאט. י

ש לנו לאון FR מזה 3 וקצת חודשים - והיא יופי של קנייה. איכות טובה מבעבר, איבזור נרחב, נוחות טובה, לא חסר מקום והצריכת דלק נהדרת (1.4 ידנית).

כל הזמן ישנם מבצעים, המחירים יורדים, המחירוני "נייר" גבוהים - ויש ישראלים שמנסים לעשות קופה על זה שאינו יודע / אינו מבין ומחפש את הרכב בהתלהבות יתרה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...