Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן זכיתי במכרז בנעלי סלומון וחיכיתי להם מעל חודש. אתמול הגיע החבילה וכפי שאתם מבינים הנעליים מזויפות. איך אני יודע? נתחיל מזה שאיך שפתחתי את החבילה היה ריח מגעיל של דבק זול. חזרתי לבית והתחלתי לבחון את הנעל מקרוב, המון סימני דבק, תפירה לא איכותית והדבקה עקומה של אלמנטים. שלחתי למוכר הודעה והוא טען שהנעל מקורית. מצאתי ביוטיוב כמה סרטוני השוואה ומה נאמר.. מה שאני מצאתי זה עוד כלום לעומת מה שמצאתי לאחר הסרטונים. באותו רגע פתחתי קייס באיביי וצירפתי תמונות שמראות על מוצר מזויף. עכשיו הליצן שלח לי הודעה שאני אשלח לו את הנעל ואקבל החזר מלא רק לאחר שהוא יקבל את הנעל או לחילופין שהוא יזכה אותי ב 20 דולר. מיותר לציין שבחיים לא אלבש נעל מזויפת כי זה יפגע לי בבריאות. שלחתי לו הודכה שאני רוצה זיכוי כספי על המוצר ועל השילוח שאבצע כי אשלח עם מספר מעקב (כדי שלא יגיד שלא קיבל) ושאני רוצה את הכסף באופן מידי ולא לחכות מעל חודש עד שהוא יקבל את הנעל.(בדיוק כמו שהוא קיבל את הכסף ברגע הרכישה) השאלה אם יש לאיבי מדיניות כנגד מכירת מוצרים מזויפים כאשר מוצהר שהם מקוריים. כי קיבלתי מהם תשובה גנרית של תודה שפנית ואנחנו כאן בשבילך. והאם הדרישה שלי מוצדקת ותהיה מגובית על ידי איבי למקרה שהוא לא יסכים.

פורסם

אין נעלי סלומון מקוריות באייבי ./אליאקספרס.הכל שם זה זיוף.פשוט נפלת על זיוף באיכות גרועה.שום נזק לא ייגרם לרגל שלך אם תלך איתן ,הן פשוט תתפרקנה מהר מאוד.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אל תתרגש מהליצן הסיני.

איביי מאד לא סלחניים בנוגע למוצרים מזוייפים. במיוחד כשהמוכר מכריז שהם מקוריים.

תתעקש לקבל את כל הכסף חזרה ומייד, תסרב בתוקף לשלוח את הנעל חזרה, ואם הוא מסרב להחזיר את הכסף תעשה ESCELATE ואז כבר איביי יתערבו.

יכול להיות שהוא יחזיר לך את הכסף ויבקש שתתן לו דירוג גבוה. אני לעולם לא נותן דירוג גבוה במקרים כאלה, ברגע שהכסף אצלי הוא מקבל את המינימום האפשרי עם הדגשה שהמוצר היה מזוייף. כדי להזהיר אחרים.

איביי בעצמם דוגלים בזה בטקסטים שלהם בנוגע למוצרים מזוייפים.

פורסם

תוכל לתת לינק למוצר בבקשה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
אין נעלי סלומון מקוריות באייבי ./אליאקספרס.הכל שם זה זיוף.פשוט נפלת על זיוף באיכות גרועה.שום נזק לא ייגרם לרגל שלך אם תלך איתן ,הן פשוט תתפרקנה מהר מאוד.

ממליץ לך ללכת יום יומיים בנעל ספורט מזויפת ואז תגיד לי איך הגב שלך מרגיש. אני לא מחפש את הפוזה של נעלי סלומון. אני עובד על הרגליים מעל 14 שעות ביום, לכן אני חייב נעל נוחה ואיכותית.

פורסם

הלכתי.חרטא.כל הטכנולגיות של נעליים זה חרטא אחד גדול שנועד לגרום לך להוציא סכום גדול יותר מהארנק.אני קונה נעליים לפי נוחות ,לא לפי חברה או טכנולוגיה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

זה שאני אקבל זה בטוח השאלה מתי ובאילו תנאים. לא מתאים לי לרוץ ולשלוח ולחגץכות כמעט חודשיים לכסף שלי. למה איביי לא מתערבים מיד כשמדובר בזיוף?

נ.ב לפי מה קבעת נחרצות שזה זיוף?

פורסם

"זכית במכרז" במחיר של 66$ ?

לדעתי יש באזור ה400 גם בארץ...

לידע כללי: עד כמה הן באמת נוחות? (לא בשטח, חולות,חצץ ,לשם הן מיועדות לפי איך שהסולייה בנוייה),

אלא ליום-יום למשטחי הליכה רגילים?

פורסם

תתפלא זכיתי בלא מעט מכרזים במוצרים איכותיים ומקוריים ובמחירים מאוד זולים. לא יודע עד כמה הן נוחות. לא ניסיתי ללכת איתן בכלל. פתחתי קייס ברזולשן סנטר, העלתי תמונות והסברתי לאיביי שזה מזויף. קיבלתי מהליצן הודעה והחזרתי לו. כשאני נכנס שוב לרזולשן סנטר אין שם שום איזכור לקייס. כשאני נכנס להודעות ניתן לראות את פרטי האירוע. מה נסגר עם איביי? יש להם כזאת בירוקרטיה ואתר מסובך שזה מטמטם גם אדם שמבין אנגלית מעולה ושיודע להתנהל ברחבי האינטרנט.

פורסם

מנסיון שלי, פנה לפייפאל ישראל בפייסבוק, תסביר להם את המצב ויתכן יעזרו לך.

הזמנתי מioffer שתי רפליקות לשעונים, שילמתי עליהם סה"כ בערך 500 שקל, המוכר עירבב אותי ואמר שתכף צריך להגיע, אכלתי אותה כמו גדול ועבר לי ה45 יום שאפשר להתלונן בפייפאל. שלחתי הודעה לפייפאל ישראל בפייסבוק ותתפלא פחות משבוע קיבלתי הודעה מהנציג שם שחשבון שלי זוכה במחיר מלא, נכנסתי וראיתי שזה נכון. שווה ניסיון.

פורסם

אי אפשר לפתוח קייס גם באיביי וגם בפייפאל. פתחת קייס באיביי והמוכר הסכים לקבל את המוצר חזרה. עכשיו המוכר ואיביי מחכים שתשלח את המוצר בחזרה ואחרי שהמוכר יאשר שקיבל את הנעליים בחזרה (יש לומר, אם יאשר), תקבל את כספך ודמי המשלוח בחזרה.

אני מציע - פתח קייס בפייפאל. פתיחת הקייס תסגור את הקייס באיביי. בפייפאל תוכל לבקש את ההפרש בין שווי המוצר שקיבלת למה ששילמת (מבלי להחזיר את המוצר). תוכל לטעון ששווי המוצר שקיבלת אפסי. אם לא תגיעו להסכמה פייפאל יפסקו בעניין.

:turn-l:
פורסם

עדכון. איביי ביקשו שאחכה עד היום ואם לא אפתור את הבעיה מול המוכר לערב אותם. היום לאחר שפניתי אליהם, תוך שעה הם חזרו אליי וביקשו שאשמיד את המוצר ושהכסף בדרך אליי.

• תוכן חדש...