Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

ברשותי מגבת UBERX שנרכשה לפני כשנה. (צהובה)

אני משער שניקיתי איתה משהו כמו 15-20 פעמים.

ראיתי שהיא נפרמה בצדדים, עד כמה זה נורא להשתמש בה ככה?

בנוסף, יש צד אחד שסופג מים והצד השני מרגיש ממש קשה כמו נייר זכוכית. זה צריך להיות ככה?

אם לא כדאי להשתמש בה ככה - איזו מגבת כדאי לקנות בתקציב נמוך?

בתקופה קצת לחוצה מבחינת מזומנים. כן רוצה לשמור על הרכב, אבל לא רוצה כרגע לקנות UBER חדשה ב200₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא קריטי אתה יכול לתפור מה שפרום. כביסה עם חומץ סינטטי תחזיר לבד

חיים ורכות. מטלית של אובר לא עולה 200 ש"ח אלא פחות מ 100 ש"ח.

לא מזמן מכרתי מטליות איכותיות במחיר עלות אפילו פחות.

http://www.ebay.com/itm/321378070746?item=321378070746&viewitem=&vxp=mtr&rmvSB=true

2 יספיקו לייבש רכב בלי בעיה. למרות שאובר עדיפה.

פורסם

הUBERX עלתה לי 170₪ בערך.

השאלה למה יש צד אחד שהוא גס וצד אחד שהוא עדין, זה צריך להיות ככה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה אמור להיות אותו דבר בשני הצדדים. לטעמי אין צורך

במטלית גדולה מידי - "הקטנה" יותר עולה חצי מחיר ועושה יופי של עבודה.

מייבשת רכב שלם ללא שום סחיטה של המטלית.

השאלה אם זה היה ככה מהתחלה? או רק עכשיו הרגשת את זה?

פורסם

אני לא זוכר מה היה בהתחלה, עבר הרבה זמן מאז שרכשתי.

שטפתי איתה פעם אחרונה לפני שבועיים ולא זכור לי שזה היה כך.

פורסם

תנסה לכבס עם נוזל כביסה ללא מרכך ב 30 מעלות. שים בתא המרכך חומץ סינטטי (רבע כוס)

נעור קטן - ייבוש בצל, ותראה אם יש שינוי במרקם הבד. לדעתי יהיה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...