Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קאיה ריו ידנית, 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאחרונה חיפשתי רכב ידני קטן שישמש אותי לנסיעות עירוניות (באר שבע) ובסופ"שים לבין עירוני לעתים. ההעדפה שלי לרכב קטן, ידני, עם טיפולים זולים וכמובן שאיך אפשר בלי חסכוני בדלק.

לאחר התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי שמיני כדוגמת פיקנטו/מיקרה וכד' לא מתאים לי מאחר ונגיד וארצה לנסוע עם חברים לים וכדומה פשוט מאוד לא יהיה נוח, לכן החלטתי להתמקד בקטגוריית הסופר מיני.

אחד הנציגים בחברת המכירות שבה אני עובד הציע לי את ההצעה הבאה:

קיה ריו, שנת יצור 2012, 52,000 ק"מ, מיד ראשונה פרטית (!), ידנית - ב49,000 ולאחר התמקחות ב46,000 מחיר סופי לדעתי לא אצליח להוריד עוד.

מצב הרכב לפי מה שנראה לעין הוא מעולה לדעתי.

תוקף הטסט עד פברואר 2016.

מצבר הרכב גמור.

הרכב ללא תאונות, עבר טיפול אחרון ב45,000.

מצ"ב טופס בדיקת הרכב, כמו כן קיימת בפני האפשרות "לשריין" לי את הרכב עבור 1000 שקלים ולקחת אותו לבדיקה עצמית, כל נזק שיימצא בבדיקה יטופל על חשבון החברה.

האם ההצעה שווה? ישנן חלופות במחיר דומה? (התקציב שלי אחרי מתיחה מאוד קשה זה 45,000).

תודה רבה לעוזרים

.20151018_174523.jpg

עריכה אחרונה על ידי Yuval Sabag
פורסם

באיזו חברה מדובר?

אם אלו באמת הנתונים של הרכב, אני מציע שתקח לבדיקה מטעמך, הבדיקה הזאת נקייה מאוד. מאמין שהיא נכונה, כי לקחתי את הרכב הקודם שלי לבדיקה (2012 עם 54 אלף ק"מ) וגם יצאה בדיקה דומה. אבל בכל זאת בשביל השקט הנפשי - קח בדיקה על חשבונך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדייקה טובה אך מחשידה.

הסימני רטיבות מצריכים ניקוי ומעקב, דבר שהוא בעייתי לבצע ברכב שהוא לא בבעלותך.

בעבר בדקתי רכב דומה שיצא מושלם למעט קרטר רטוב ולבסוך ויתרתי על הרכישה למרות שבעל הרכב תיקן את הנזק (הסתכם באטם קרטר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...