Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב מסוג סובארו אאוטבק שנת 2012.

אחריות יצרן (3 שנים) מסתיימת בקרוב והוצע לי להאריך את אחריות היצרן

בשנתיים נוספות תמורת 4000 ש"ח.

אני מתלבט.

מה דעתכם?

תודה

יואב

פורסם

2,000 ש"ח לשנה זה יחסית הרבה בהתחשב שמדובר ברכב בעל מוניטין אמינות מצויין.

השאלה היא האם זו אחריות יצרן או אחריות יבואן?

תבדוק טוב מה האחריות הזו כוללת.

לדעתי האישית (וניסיון של הרבה סוברואים במשפחה שהפגינו אמינות אבסולוטית), מדובר על עלות גבוהה מידי.

כל עוד הרכב מטופל בזמן וננהג בצורה נכונה ושקולה, אז זה מיותר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כל עוד נעשה שימוש סביר ברכב, והוא טופל בזמן, זה יותר ממה שתוציא על תיקונים בשנתיים האלה.

אם הרכב לא טופל, ושימש להברחת חומרי בניין לעזה, אז במילא לא יכבדו את האחריות, אז עוד יותר חבל על הכסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שזה שווה בכפוף לקריאה עמוקה של מה תוספת האחריות מכילה, למרות שמדובר ברכב עם מוניטין אמינות.

סגרת ב 4000 שקל שקט נפשי לעוד שנתיים.

אני הייתי מאריך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני הארכתי ל 2 פורדים לשנה רביעית במחיר של כ 600 ש"ח כל אחת.

שקט שווה כסף.

יחד עם זאת כשהסכום מתחיל להיות די גבוה (כמו פה) כדאי שתפעיל שיקול דעת שלך לגבי מצבו של הרכב, כמה נסעת וכמה אתה מעריך שתסע בשנתיים הקרובות.

הייתי גם שואל במוסך אם יש איזה מחלות נפוצות שצפוייות לצוץ בפרורפיל נסועה ושנתון כמו שלך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל, 2000 ש"ח לשנה זה המון כסף ולא הייתי מאריך לסובארו.

הייתי מאריך לרכבים שקראתי עליהם הכי הרבה פוסטים של בעיות לאורך השנים בפורמים כמו סיטרואן, פיג'ו ורנו בגלל לכאורה בעיות חשמל, רכבים של סקודה, סיאט, פולקסווגן ואוודי עם גיר DSG, ורכבים של קונצרן פיאט שפעם אחר פעם נמצאים בתחתית הרשימה בסקרי אמינות - וסובלים לכאורה מבעיות של בין היתר דשבורדים נסדקים ומערכות מולטי אייר שהולכות וגורמות להוצאה של 10-15K ש"ח ע"פ דיווחים בפורום והיו לא מעט תלונות על הגירים הרובוטיים החד מצמדים שלהם (היום זה פחות רלוונטי).

* המידע הגיע מהפורמים וכל הסתמכות על המידע על אחריות הקורא.

רכבים יפניים, ע"פ סקרי אמינות, סובלים מהכי פחות בעיות (אגב, במיוחד לקסוס) ולכן לא הייתי דואג לגביהם יותר מידי. אבל עדיין: מדובר במידע סטטיסטי והשיקול הוא שלך, בעל הרכב! תעשה מה שתראה לנכון, כל אחד יגיד לך משהו אחר, אין מה לעשות.

פורסם

2000 לשנה נראה לי יותר מדי.

ואם טיפלת ברכב בצורה ראויה אז הסיכוי שזה ישתלם נראה לי נמוך. נסה להתמקח איתם ובדוק טוב טוב את התנאים.

נקודה למחשבה, אם אתה עומד למכור את הרכב בזמן הקרוב אז השיקול קצת משתנה לטובת הרחבת האחריות. החלופות של הקונים הפוטנציאליים לא יהיו עם אחריות וזה לדעתי מאוד מאוד יעזור לך. גם במחיר וגם בזמן המכירה.

פורסם

עדכון - המחיר ירד ל 1700 ש"ח לשנתיים או 150K ק"מ מה בא קודם.

מדובר בהמשך אחריות קיימת עם כל התנאים.

בסיטואציה הזו - כדאי להאריך ולישון בשקט.

פורסם (נערך)

בהחלט כדאי.

בפורד זה בערך 600 (יש הטבות נלוות) ל 33Kkm או שנה. לשנה רביעית.

כמובן שיש שאלה אם עלות הטיפולים נותרת סבירה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
עדכון - המחיר ירד ל 1700 ש"ח לשנתיים או 150K ק"מ מה בא קודם.

מדובר בהמשך אחריות קיימת עם כל התנאים.

בסיטואציה הזו - כדאי להאריך ולישון בשקט.

בהחלט נראה יותר סביר. אבל אתה כתבת את השורה התחתונה: לישון בשקט. זה שווה לא מעט כסף

• תוכן חדש...