Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לחדש ביטוח לרכב סיטרואן c3 ואני מתחיל להשוות מחירים. ראיתי שלהיסטוריית התאונות- כמה תאונות עשיתי ה3 שנים האחרונות יש השפעה על המחיר.

עשיתי תאונה עם הרכב והביטוח היה מעורב אבל אני לא זוכר האם היא הייתה לפני פחות מ 3 שנים. רציתי לדעת איך אני בודק את זה, ואיך חברות הביטוח יכולות לדעת את הפרטים האלה - כדי לא להיפגע כשאצטרך לתבוע את הביטוח בגלל מסירת פרטים שגויים או משהו בסגנון.

* דרך אגב על איזה חברה אתם ממליצים ( מבחינת מחיר נמוך) לביטוח חובה + צד ג' לרכב 1600 סיטרואן C3 הנהג הכי צעיר בן 24. כרגע ההצעה עומדת על 1807 לחובה ו942 לצד ג', ומה דעתכם על חברה לביטוח שלמה?

תודה רבה מראש !!!

פורסם

לגבי תאריך התאונה, תתקשר לחברת הביטוח בה היית מבוטח בזמן התאונה ותשאל.

אפשר לבדוק עלויות ביטוח במחשבוני הביטוח שתמצא באינטרנט. המחשבון משקלל את נתוני הנהג ומספר התביעות ב-3 שנים אחרונות.

פורסם

כל חברת ביטוח שולחת את מצב התביעות על בסיס שנתי. אם לא שלחו תתקשר ותבקש לשלוח.

בטופס יהיה רשום אם היו תביעות ב-3 השנים האחרונות.

תבדוק בפניקס ביטוח: על פניו נראה לי בדיוק בימים אלה הם נכנסו באגרסיביות עם הצעות די מפתיעות לטובה.

• תוכן חדש...