Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום, אשמח לסיוע.

בפנייה שמאלה בזמן שרכבי בעצירה מלאה נכנס רכב אחר בחלק האחורי ימני של רכבי.

הנהג הפוגע טען שמדובר בנזק של צבע בלבד (של הרכב שלו על הרכב שלי) למרות שיש נזק לפח.

לרכב שלו לא קרה דבר.

סירב בתוקף לתת פרטים, לאחר דין ודברים הסכים לתת לצלם את תעודת ביטוח החובה בלבד.

דיווחתי על התאונה לביטוח שלי אך לאחר בדיקה מול הביטוח של הנהג הפוגע הוא כלל לא דיווח על התאונה לחברת הביטוח שלו.

מהיכרות קצרה עם האדם הוא לעולם לא יסכים / יודה באשמה.

חברת הביטוח (שלי) הציעה לי שתי אופציות:

א': לקבל חו"ד של שמאי + לתקן את הנזק במוסך ולתבוע על הסכום שמתקבל, אם הנהג הפוגע יסכים ויודה (והוא לא) מעולה. במידה ולא עליי לתבוע אותו עצמאית (ללא סיוע של חברת הביטוח).

ב' (למיטב הבנתי נקרא גלובלי (?) ): לקבל חו"ד של שמאי + הצעת מחיר לתיקון הרכב בלבד (מבלי לתקן). ולתבוע על הסכום שמתקבל, אם הנהג הפוגע יסכים ויודה (והוא לא) מעולה. במידה ולא עליי לתבוע אותו עצמאית (ללא סיוע של חברת הביטוח).

כיצד עליי להתקדם?

הנה תמונות של הנזק לרכב:

795.jpg798.jpg799.jpg800.jpg801.jpg

פורסם

קודם תיגש לפחח ותקבל הצעת מחיר לתיקון, אחר כך תוכל להחליט איך להמשיך משם.

על פניו נראה שמרבית הצבע ירד עם פוליש אך הפגוש יצא ממקומו ועלול להיות נזק מתחת

אם יש לך ביטוח מקיף, אתה יכול לתבוע את המקיף והביטוח שלך ישלם את הנזק ויתבע מהנהג הפוגע את מלוא הסכום. אם יצליחו להשיג את הכסף, אתה לא תצטרך לשלם את איבוד הנחת העדר תביעות בשלוש השנים לאחר מכן.

פורסם

אתה מבוטח דרך סוכן או ישיר?

כשיש חוות דעת של שמאי לא צריך הצעת תיקון ממוסך

אתה יכול לא לתקן ולדרוש את הכסף

לא הולך בטוב, הולך דרך תביעות קטנות

גם ישיר וגם דרך סוכן הם יכולים לסייע לך בכתיבת כתב התביעה.

כמובן אם יש לך מקיף אתה יכול לדרוש את הנזק מהביטוח שלך ואת הנהג הפוגע לתבוע עבור ההשתתפות העצמית והתייקרות הפרמיה ל 3 שנים הבאות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קודם תיגש לפחח ותקבל הצעת מחיר לתיקון, אחר כך תוכל להחליט איך להמשיך משם.

על פניו נראה שמרבית הצבע ירד עם פוליש אך הפגוש יצא ממקומו ועלול להיות נזק מתחת

אם יש לך ביטוח מקיף, אתה יכול לתבוע את המקיף והביטוח שלך ישלם את הנזק ויתבע מהנהג הפוגע את מלוא הסכום. אם יצליחו להשיג את הכסף, אתה לא תצטרך לשלם את איבוד הנחת העדר תביעות בשלוש השנים לאחר מכן.

תודה רבה.

אתה מבוטח דרך סוכן או ישיר?

כשיש חוות דעת של שמאי לא צריך הצעת תיקון ממוסך

אתה יכול לא לתקן ולדרוש את הכסף

לא הולך בטוב, הולך דרך תביעות קטנות

גם ישיר וגם דרך סוכן הם יכולים לסייע לך בכתיבת כתב התביעה.

כמובן אם יש לך מקיף אתה יכול לדרוש את הנזק מהביטוח שלך ואת הנהג הפוגע לתבוע עבור ההשתתפות העצמית והתייקרות הפרמיה ל 3 שנים הבאות

דרך ישיר.

אם אין הצעת תיקון ממוסך איזה סכום של כסף אני יכול/יודע לדרוש?

יש לי ביטוח מקיף,

מספר שאלות:

האם יש לי אפשרות לקבל חו"ד משמאי לתבוע את הפוגע במידה והוא מסרב לתביעה לתובע את המקיף שלי?

האם הם משלמים גם עבור הדו"ח שמאי וגם עבור התיקון? (יש לי השתתפות עצמאית של 1000 ש"ח במוסך הסדר)

אם תבעתי ראשית את הנהג הפוגע והוא סירב, לאחר מכן תבעתי את המקיף שלי. האם הם מנסים לתבוע שוב את הנהג הפוגע? (במידה וכן, אם הם מצליחים כיצד אני יודע? (הששתתפות העצמאית ששילמתי חוזרת אליי?)

והשאלה הכי חשובה, מה הסיכוי לקבל את הכסף בחזרה דרך תביעות קטנות אם זה יגיע לזה.

• תוכן חדש...