Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב שלי אוכל הרבה שמן מנוע, סביבות ליטר (קילו) ל1000 קילומטר אולי קצת יותר לא בטוח בדיוק כמה אבל בסדר גודל זה.

לפני כחודש עשיתי טיפול 10000 לאוטו ושם טענו שהשמן אצלי כבר לא טוב (שרוף) ובגלל זה הרכב אוכל שמן, הציעו להחליף את השמן ל20W50 (כי האוטו ישן ויש בלאי במנוע....) ואכן החלפתי לזה + שמו לי תוסף שמן, בהתחלה נראה כי הבעיה נפתרה אך אחרי כמה נסיעות ארוכות הבחנתי שאיבוד השמן עדיין קיים.

היום ביקרתי במוסך צ'מפיון ושם אמרתי להם מה הבעיה, המוסכניק שם נראה עייף אמר לי, במקרה שלך אתה צריך להחליף לשמן 5W40, ולהמשיך להוסיף שמן במידת הצורך עד שאני מתפטר מהאוטו. (אם לא בא לי להחליף מנוע..)

עכשיו השאלה שלי היא כזאת, קודם כל אין נזילת שמן. דבר שני אני לא רואה עשן שיוצא מהאגזוז בצורה לא רגילה, אין עשן לבן לא כחול ולא שום צבע אחר, במוסך שאלו אם יש קושי בהתנעה, ואז התשובה שלי היא שכן יש קושי "קל" לוקח להתניע איזה 3 שניות, לא משהו חריג. ועוד משהו שאמרו במוסך שכנראה שהמנוע התחמם פעם בעבר אולי אצל הבעלים הקודמים. ולא יעזור להחליף רינגים במקרה כזה.

מה שאני הולך לעשות בקרוב זה לקנות 10 ליטר של 5W40 להחליף את מה שיש לי מנוע ולהחזיק גלון בבגאז'.

האם יש דרך לדעת לאן נעלם השמן? ומה אתם מייעצים לי לעשות?

תודה מראש לכל העונים.

• תוכן חדש...