Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לא יודע איך להגדיר את הרעש , אבל כשאני מדליק את המזגן ברכב אחרי מספר דקות יש רעש מוזר מכיוון תא המנוע.

שמתי לב שהרעש מופיע רק כשהרכב עומד וני נמצא על DRIVE.

הרעש לא גורם למזגן לעבוד פחות טוב , הוא מקרר מצויין .. אבל אני מפחד שההתעלמות מהרעש תגרום בעייה גדולה בהמשך.

מה יכולה להיות הסיבה?

תודה

פורסם

אם זה קליקים סדירים , האם בדקת את רצועת המזגן?

יצא לי להתקל ברכב שהרצועה נקרעה חלקית, ואותו חלק קרוע הצליף בעת הסיבוב בגוף הרכב לכיוון תא הנוסעים ויצר את הרעש,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מדובר בקורולה 07, יש וברציות מכיוון מכסה המנוע, אבל אני לא מרגיש אותם ברכב, ניסתי להשמע אותם ל asafasaf אבל זה לא השתחזר באותו הזמן ...

פורסם

אני אספר לך משהו מרגיז שהיה לי ברכב:

הייתה תקופה שהמכסה מנוע היה רוטט, מין רטט של ברזל כזה, זה הורגש במיוחד עם מזגן שבו הרכב קצת רועד יותר.

זה לא היה רעש של בידוד רעשים, אלא פשוט משהו רופף ברזלי.

כל מיני מחשבות ושטויות של מוסכניקים ואפילו טעויות במחשבה שלי לא הצליחו לפתור את הבעיה.

עד שיום אחד ניגשתי כמה דקות לרכב שלי אישית, הסתכלתי על הקליפסים של המוט של המכסה מנוע וראיתי שאחד שבור לגמרי והמוט לא באמת יושב כמו שצריך.

הוחלפו 2 קליפסים (למרות שהיה צריך רק 1) בעלות של 30 שקלים (בזיון, מוסך מורשה...) ואין יותר רעשים מהמכסה מנוע.

אם זה המקרה אצלך ? לא בטוח בכלל, אך שווה לבדוק דברים שקשורים למכסה מנוע בנוסף לבעיות מכאנית.

פורסם
תבדוק שלוחית הרישוי מהודקת כמו שצריך!

זה קורה מדי פעם אבל רק כשהמזגן עובד . אז לא נראה לי לוחיות רישוי...

• תוכן חדש...