Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, ההורים שלי חזרו מחופשה של חודש במיאמי עם קונקשן ברומא, בטיסת חזור (אליטליה) הם הגיעו לארץ עם מזוודה מרוסקת (מזוודה קשיחה שכל הצד שלה נשבר לגמרי), יש אצל מי להתלונן או פשוט לספוג את זה?

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

צלם את הנזק ופנה בהקדם לחברת התעופה.

ברוב המקרים, בנזק לא גדול כמו זה (עלות מזוודה ריקה) הם מפצים.

גגל גם "אמנת ורשה".

למרות שאם יגיע לערכאות, רוב הסיכויים שהם יטענו לפי סעיף 20.1 שהם נקטו "בכל האמצעים", ואילו צוות הקרקע (שלא שיך אליהם) גרם לנזק.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא עשו ביטוח נסיעות?

אם עשו, הביטוח כולל גם נזק למטען.

בדרך כלל יש השתתפות עצמית של 50 דולר במקרה של תביעה.

סלע

פורסם

הבעיה היא שאין לך שום הוכחה שזה קרה במהלך הטיסות,זאת במידה ואין אישור על תלונה בשדה התעופה/חברת התעופה שבה קרה המקרה.אם יש,ניתן לתבוע את הביטוח ולקוות לטוב.

סלע

פורסם

לפני שבוע חזרתי ממינכן ואחת המזוודות אכלה מכה, נקרעה חלקית בשני מקומות והבסיס שלה נשבר.

פנינו בו במקום לדלפק אלעל בנתב"ג שנתנו לנו שובר והפנו אותנו לאחת מהחנויות שעובדות איתם כדי לראות מה אפשר לעשות.

המזוודה שנקרעה היתה של שלושים ליטר והמוכר בחנות אמר שהוא יכול לתקן אותה ללא תשלום מאיתנו או להחליף את המזוודה לחדשה בהשתתפות עצמית של 10%מערך המזוודה שאותה נבחר.

בחרנו מזוודה גדולה יותר במקצת 32 ליטר וההשתתפות העצמית עמדה על 30 שקלים בלבד.

לאחר מכן העדפנו לשדרג את המזוודה למזוודה של ארבעה גלגלים ולכן הוספנו עוד מאה שקלים.

פותח השרשור: היית צריך לפנות לחברת התעופה כבר בנתב"ג ולקבל מהם שובר. אני מקווה שהם לא יעשו לך בעיות כי אתה פונה מאוחר.

פורסם

בד"כ צריך לעשות טופס במקום. יחד עם זאת קרה לי פעם שנשברה לי ידית נשלפת ולא שמתי לב בשדה. פתחתי תלונה באל-על ותיקנו לי בחינם.

• תוכן חדש...